Wkino

Hvordan lage lanyards

Enten for deg selv eller som en gave, lanyards er en flott måte å sikre dine nøkler, mobiltelefon, skiltet, eller fløyte. Kjøpe noen håndverket blonder, gimp, boondoggle eller dødmannsknappen på en hobbybutikk og komme i gang med denne steg-for-steg guide. Du kan binde snor i en krone sinnet eller en modifisert flette.

Trinn

Hvordan lage lanyards. Begynn med to lengder av håndverket blonder.
Hvordan lage lanyards. Begynn med to lengder av håndverket blonder.

Crown sinnet metode

 1. 1
  Begynn med to lengder av håndverket blonder. Skjær dem så lenge du vil, men husk at med tykk håndverket blonder, vil ca 3 fot (1 m) av håndverket blonder gi ca 3 inches (7,6 cm) av snoren. (Tynner gimp og boondoggle blonder vil gi mer lengde i det endelige produktet.) Bruk to forskjellige farger på første mens du lærer kronen sinnet.
 2. 2
  Finne midten av hver tråd. For å gjøre dette, brett blonder i halvparten til endene er enda, hold tommel og pekefinger rundt sentrum.
 3. 3
  Lå de to sentrene over hverandre, arrangere lissene i et plusstegn.
  • Hvis du ønsker å sette et klipp på slutten av snoren for å holde dine nøkler, sett den på bunnen blonder og forsiktig flytte den inn mot midten. Det trenger ikke å være akkurat i sentrum akkurat nå - du kan justere den senere.
 4. 4
  Med bunnen blonder, brette opp to sløyfer. Holde en finger ned på midten for hele første masken slik at de to blonder bo der de er, bruk den andre hånden til å ta den ene enden av den nederste blonder. Trekke den opp over midten, og skaper en stor sløyfe. Grab den andre enden av den nederste blonder og gjøre det samme. Ikke kryss lissene som du tegner opp løkkene, bare sørg for at de begge løkke over fingeren som holder ned til sentrum.
 5. 5
  Hente en av endene av topp blonder. Tegne det inn mot midten.
 6. 6
  Trekk enden av den øverste blonder gjennom den andre løkken. Bare sette den over toppen av den første sløyfen den støter på. Dine to ender for toppen blonder skal nå være i samme retning.
 7. 7
  Grab den andre enden av den øverste blonder. Sørg for at det er en som du ikke bare trekke gjennom en løkke og trekke den mot midten.
 8. 8
  Trekk enden av den øverste blonder gjennom den andre løkken. Igjen, bare sette den over toppen av den første sløyfen den støter på. (Merk at sløyfen din andre blonder gikk gjennom er løkken din første blonder gikk over toppen av.)
 9. 9
  Fjern fingeren fra sentrum og plassere den på toppen av den første masken. Bruk den til å stødig sentrum mens du strammer sømmen.
 10. 10
  Med den andre hånden, forsiktig napp på hvert blonder på rad for å stramme sting. Du må kanskje gå rundt et par ganger for å få det stramt nok.
 11. 11
  Vend sting over og sørge for at kroken er på plass. Det bør være rett over den boksen du nettopp opprettet. Fortsett å stramme sting etter at du flytter kroken.
 12. 12
  Start neste knute. Dette vil gjenta det du gjorde for den første ikke. Ved bruk av samme farge som var bunnen snøre under den første knute, trekker opp to ikke-kryssende løkker på nytt. Med den første enden av den andre lisse, går over den første sløyfen og gjennom den andre. Gjenta med den andre ende av den andre lisse. Slepebåt ned lissene å stramme knuten.
 13. 13
  Gjenta knuten før du går tom for lengde.
 14. 14
  Avslutt nøkkelbånd. Hvordan du er ferdig snoren vil avhenge av hvilket materiale du bruker.
  • Hvis du bruker en tråd-basert materiale, for eksempel håndverket blonder, rett og slett kutt endene nær snoren og brenne dem med en lighter eller en fyrstikk.
  • Hvis du bruker gimp eller boondoggle materiale, må du gjøre en etterbehandling "sting". Løsne ledd av din siste masken litt først. Ta en av dine tråder og trekk den gjennom løkken på den andre tråden av samme farge. Gå under samme farge-gjenget og den annen-farget tråd under det. Trekk tråden opp gjennom midten av snoren. Gjør dette for alle fire trådene og trekk hver tråd stramt når de er alle gjennom. Trim trådene så lenge du vil ha dem.

Modifisert flette metode

 1. 1
  Klipp to lengder av ledningen. Begge tråder bør være 3 til 4 fot (1 til 1,2 m) lange.
 2. 2
  Træ begge ledningene gjennom snoren kroken. Tegn kroken opp til sentrum ved å doble ledninger over til endene oppstillingen.
 3. 3
  Å holde kroken fast, prøv å holde kroken ved hjelp av en stift på veggen eller en flat overflate som et bord eller prøve å klype snoren mellom knærne. Dette vil hjelpe deg å opprettholde en stram spenning mens du pyntebånd. Eller, har en venn hold det for deg.
 4. 4
  Skille fire ledninger inn i tre seksjoner. De to ledningene i midten vil være én del, og hver utenfor ledningen vil telle som en seksjon. Disse delene vil endres etter hvert som du flette.
 5. 5
  Ta til høyre ledningen og flytte den under den midtre delen, deretter over til venstre ledningen.
 6. 6
  Ta helt til venstre ledningen og flytte den under den midtre delen, deretter over til høyre ledningen.
 7. 7
  Gjenta trinn 5 og 6 til du går ut av ledningen.
 8. 8
  På slutten, knyt en knute så nært som mulig til å flette ditt. (Se videoen nedenfor for mer hjelp med den modifiserte flette.)

Tips

 • Holde et stramt spenning. Ditt arbeid vil se mer skarpe og ryddig hvis du gjør.
 • Selv om det kunne rive, ikke være så redd for å trekke stramt. Snoren strengen er svært vanskelig å rive, og er veldig sterk.
 • Kontroller at sømmen ser rett før du fortsetter. Du kan ta ut en maske og gjøre det hvis du må.
 • Hvis bemerket, varme varmt vann over komfyr og sette strengen i vannet. Bruk foreldreveiledning.

Advarsler

 • Vær forsiktig hvis du bruker en lighter for å avslutte krone sinnet.

Ting du trenger

 • Dødmannsknappen, håndverk blonder, gimp eller boondoggle strenger.
 • Saks
 • Målebånd (valgfritt)
 • Lanyard krok (valgfritt, hvis du ønsker å henge den på noe)
 • Lighter (valgfritt)