Wkino

Hvordan lage kraftige sikkerhetstiltak for hjemmet ditt

Vi lever i en tøff verden, er kriminalitet en hverdag. Vi må møte Ran, innbrudd, tyveri, voldtekt, og etc. for resten av våre liv. Vi er ikke de eneste artene (som mennesker) som begår forbrytelser, andre arter gjøre det også. På grunn av denne harde verden, vil vi eller våre eiendeler være i skade måte. Noen mennesker skimp med sikkerhet, kanskje fordi de synes det er bortkastet tid, eller de har ikke blitt burglarized. Alle kunne få burglarized, selv tyvene selv. Du tror kanskje ditt hjem er trygg havn, men for å bevise det du må ha gode sikkerhetstiltak mer enn nok til å stoppe noen profesjonelle kjeltringer til sinte gangstere. Hvis ikke, er ditt hjem ikke like sikker som den ser ut. Dette er grunnen til at det er lett for politiet kommer i mistenktes hjem for å pågripe dem (ingen lovbrudd til politiet eller noen andre). Dette handler ikke bare om å holde profesjonelle kriminelle ut av ditt hjem, men også om en sint mobb eller en massiv gjeng småkriminelle. Denne artikkelen tar sikre ditt hjem til et helt nytt nivå, og dette vil lære deg hvordan, av taktikk som sikkerhet fagfolk anbefaler og mine måter å sikre hjemmene. Husk at det tar fantasi og kunnskap for å forsterke ditt hjem sikkerhet for skyld dine og venner og familiens sikkerhet og beskyttelse.

Trinn

Hvordan lage kraftige sikkerhetstiltak for hjemmet ditt. Ta hjem sikkerhet trinnene nedenfor i hvert kapittel, vil du bli imponere av sine resultater.
Hvordan lage kraftige sikkerhetstiltak for hjemmet ditt. Ta hjem sikkerhet trinnene nedenfor i hvert kapittel, vil du bli imponere av sine resultater.
 1. 1
  Ta hjem sikkerhet trinnene nedenfor i hvert kapittel, vil du bli imponere av sine resultater. Hvis noen av dem svikter eller annen grunn, det fordi du gjorde det galt eller du har må ha unnlatt å gjøre noen av dem
 2. 2
  Få en kopi av denne artikkelen, vil internett kan være nede under en internasjonal krise. Sannsynligvis internett vil fortsatt kjøre, men ikke ta noen sjanser, uten denne artikkelen vil du ikke vet hva du skal gjøre med mindre du har god hukommelse.
 3. 3
  Følg instruksjonene, les artikkelen nøye. Hvis noen av setningene ikke fornuftig eller et ord er stavet feil kan du skrive et innlegg på en diskusjonsside for denne artikkelen.
 4. 4
  Ikke bli for lat når du leser denne artikkelen tar dette svært alvorlig. Selv for folk som ikke har blitt ranet, bør de ikke spart på sikkerhet. For disse menneskene som slurve på sikkerhet betyr at de ønsker å bli ranet, invadert, burglarized, og etc.

Det grunnleggende

 1. Gå rundt hjemmet ditt, finne mulige måter å komme på innsiden. Det jeg sier er later til å være innbruddstyv, prøve å finne svake punkter i sikkerheten din. Disse svake punkter vil bety at noen vil komme i etter dem liker låse dører og vinduer for eksempel. Når du finner disse svake punkter, fikse dem med en gang.
 2. Tenk befeste ditt hjem på ulike måter, for eksempel en ståldør med en multi låsemekanisme (døren med skyve skruer som stikker ut på kantene, som holder døren på plass.) Eller tunge gardiner for å dekke vinduene slik at ingen vil se inni.
 3. Innlegg faresignaler rundt hjemmet, noe som vil advare tyvene om at du har et sikkerhetssystem og må ikke rotet med. A "Adgang forbudt" skilt vil fungere bra på gårder, spesielt hvis de sier "overtredere vil bli skutt, vil Survivors bli skutt igjen".
 4. Har en nabo se over eiendommen din mens du er borte, bør naboer er avhengige av hverandre for ditt og datt. Teamwork for eksempel, er det bevist effektive og bør brukes for deg og dine naboer fordel.

Dører og vinduer

 • Merk: Vinduer og dører er den åpenbare første innganger for inntrengere. Befeste dem først.

Dører

 1. Installer en ståldør med en multi låsemekanisme.
 2. Opprett en sekundær barriere ved å installere spor for 2x4 på hver side av døren som knyttes til karmen og rammen av huset. Plasser en nær toppen av døren og en nær bunnen for best mulig effektivitet. Når du slipper en 2/4 inn i det sporet, det hindrer døren fra svingende inn uten ditt samtykke.
 3. Bruk en sikkerhetsdør bar (en bar som du jam rett inn døren knott) rett under håndtaket.
  • Merk: Hvis du ikke kan finne eller råd til en ståldør, bare forsterke den du allerede har. Bruk flere låser på ulike nivåer vertikalt langs åpningen for alle dører som fører til utsiden.
  • Note 2: For å forhindre at skyvedør fra å bli fjernet fra sin rute, hammer i et par negler (en på bunnen og en på toppen) og lage hull for dem på døren. Du vil se negler stikker på kanten av rammen der skyvedør stenger på dem, vil dette hindre den fra å bli fjernet av sugekopper. Du kan lett brekke glasset på skyvedør, så for å unngå dette må sikkerheten film på glasset på begge sider og stålstenger kjører gjennom glasset. Alle med en motorsag kan ikke skjære gjennom det, på toppen av at dens forsterket med stålstenger gjør det dobbelt så vanskelig å bryte gjennom.

Windows

 1. Husk at vinduer er en måte å bryte seg inn i en bygning. Forsterke vinduene ved hjelp av sikkerhet filmen på begge sider av vinduene og stålstenger å holde vinduet i ruten sin. Gjør dette på 1. og 2. etasjes vinduer.
 2. Legg sikkerhet barer. En fysisk barriere utsiden av glasset vil motvirke uønskede inntrengere ganske effektivt.
 3. Sett et par negler på sidene pf vinduskarmen slik at vinduet kan bare åpnes seks inches.
  • Merk: Hvis du blokkerer vinduene dine fra inngangen, er du også blokkerer nødutgang i tilfelle brann, gasslekkasje, osv. Bruk egnet forsiktighet, eller bruke blokkere metoder som kan åpnes fra innsiden i en nødsituasjon.

Alarmsystemer

 1. Start med de utvendige dører og bakkenivå vinduer. Plasser en alarm som vil være høyt nok til å vekke deg hvis vinduet eller døren åpnes. Du og Smith & Wesson er mer avskrekkende enn de fleste tyver vil være villig til å møte.
 2. Ha alarm varsle myndighetene for raskere respons i nødens stund.

Barricades

 1. Barrikaden åpninger. Barricades er tilfeldige gjenstander som brukes til å blokkere veien for noe.
 2. Barrikadere vinduene, første gangs bruk kryssfiner som dekker hele vinduet og hamre det inn hvis du har sikkerhetsgitter på utsiden av et vindu og deretter styre opp vinduet fra innsiden.
 3. Barrikadere dører med det som er tilgjengelig. Det er lettere å barrikadere en dør enn et vindu.
 4. Barricading eller ødelegge trapper er et annet alternativ, men det kan være lurt å la deg selv en alternativ metode for å flykte i dette tilfellet.
  • Merk: Barricades kan lages av nesten alt og er nyttig mot hjem inntrengere

Forsyninger

Anbefalt utstyr

 1. Beredskapslager følgende svært nødvendige forsyninger:
  • Egen strømforsyning Lommelykt
  • Egen strømforsyning Radio
  • First Aid Kit
  • Mess Kit
  • Cell Phone
  • Whistle
  • Fyrstikker
  • Hobo Verktøy
  • Lokale og nasjonale Maps
  • Dust Filter
  • Vannflaske eller Kantine
  • Kalender
  • Oppladbare batterier
  • Fuktig towelettes
  • Skiftenøkkel eller tang til å slå av verktøy
 2. Også prøve å få noen ekstra forsyninger som er fin å ha på hånden:
  • Medisiner og resepter
  • Ekstra briller
  • Viktige Family Dokumenter
  • Brannslukningsapparat
  • Papir og blyant
  • Emergency referansemateriale
  • En Weapon
  • En kopi av denne artikkelen

First Aid Kit forsyninger

 • To par med latex eller andre sterile hansker
 • Sterile dressinger
 • Rengjøringsmiddel / såpe og antibiotika towelettes
 • Antibiotisk salve
 • Brenne salve
 • Plaster
 • Øyevann
 • Termometer
 • Reseptbelagte medisiner
 • Foreskrevet medisinsk utstyr

Når forsyninger er samlet

 1. Oppbevar de ovennevnte forsyninger i en bærbar, helst vanntett beholder.
 2. Har nok mat og vann til å vare i minst tre dager.
 3. Hold nødsituasjon leverer deg oppdatert ved å sjekke på dem hver 6. måned eller så.
 4. Plasser Emergency Kit sted med enkel tilgang. Du ønsker ikke å bli grave gjennom et skap fullt av ting å få forsyninger i en nødsituasjon!

Trygge rom

 1. Bygge et trygt rom. Trygge rom er steder der du tar ly, kan trygge rom være din egen soverommet også. Dette er et sted i hjemmet ditt som du kan trekke seg tilbake til for å unngå konfrontasjon med en inntrenger eller for beskyttelse mot voldelige vær. Typer av Trygge Rom er som følger.

Bomberommet - Kjeller / verksted

 1. Lager din bomberommet med mat og vann til å vare 2 til 4 uker. Ha en form for kommunikasjon til omverdenen. Pakk din elektronikk i aluminiumsfolie eller sette dem i en stålkasse eller et Faraday Cage for å beskytte dem mot Electro Magnetic Pulse (EMP) som er produsert av kjernefysiske våpen.
 2. Bo i en Fallout Shelter for to uker etter at en kjernefysisk detonasjon, aldri forlate ly i løpet av de første 48 timene under noen omstendigheter. Kjøp en stråling detektor for å detektere hvor mye stråling er der.
  • Merk: Dette bør være plassert i en kjeller eller i bakgården. Det formål er å beskytte mot stråling i tilfelle av kjernefysiske angrep. Det kan også brukes som beskyttelse mot voldelige vær som tornadoer, orkaner osv. samt gi beskyttelse mot eksplosiver.
   • En bomberommet er den sterkeste typen ly, med tykke vegger laget av stål, betong, aluminium, eller bly.

Tak / loft ly

 1. Bygge et krisesenter på loftet for å unngå flom eller skjule fra inntrengere.
 2. Bygge en ved etterbehandling byggingen av loftet ved å legge ply tre til gulvet og sette isolasjon og tørr vegg til veggene. Når loftet er ferdig, eller er allerede ferdig, starter strømpe det med forsyninger (se ovenfor).
 3. Har et par av barnesenger, et lys, en radio, en telefon, en datamaskin og en TV med deg. Og for the Roof Shelter å være affektive, holde seg rolig når inntrengere invadere ditt hjem.

Soverom ly

 1. Unn soverommet ditt som et krisesenter, gjør det veldig sikret som mulig.
 2. Lager soverommet med forsyninger (se ovenfor).

Våpen

Guns

 1. Kjøp en pistol for beskyttelse. Få opplæring for å håndtere det riktig hvis behovet være.
 2. Øv deg treffsikkerhet fra tid til annen for å holde det slipt.

Melee

 1. Melee våpen er lett å finne i en butikk, for eksempel en hammer eller et balltre.

Kontakter

 1. Få venner rundt i nabolaget, å ha venner og familie er en viktig fordel på overlevelse og bør stole på hverandre.
 2. Finne måter å holde kontakten med folk ut av staten, ved hjelp av internett og telefon er en fin måte å kommunisere. Men hvis disse går ned, så har en Amateur Radio Set å kommunisere med dem (hvis mulig)
 3. Ha en liste over kontakter, å ha en liste over kontakter vil hjelpe deg mye. Ved å gjøre en overlevelse gruppe og trygt hus steder, er det svært nyttig. Og jeg mener veldig nyttig, kanskje så sikker på at listen er låst opp i et trygt så ingen tyver vil få sine hender inn i den.

Hjemme innbyggere

Typer overgrep

Typer katastrofer

Referanser

Se også

 • Hvordan overleve en biologisk trussel

Eksterne lenker