Wkino

Hvordan lage hamburger cupcakes

Disse uimotståelig mini hamburgere vil gjøre deg gjøre en dobbel ta etter et bitt. Ser ut som en hamburger, men smaker som en.

Ingredienser

 • Fudge brownie mix boks, inkludert ekstra ingredienser oppført på boks
 • Gul kake mix boks, inkludert ekstra ingredienser oppført på boks
 • 1 (16 oz) kan hvit
 • Rød, gul og grønn, kan blande fiolett med rødt for å gjøre en dypere farge

Trinn

Hvordan lage hamburger cupcakes. Forbered boller og kjøtt.
Hvordan lage hamburger cupcakes. Forbered boller og kjøtt.
 1. 1
  Bake brownies ifølge boksen retninger for en 13 x 9 "tommers pan. Avkjøl på en avkjøling rack.
 2. 2
  Gjør cupcakes ifølge boksen retninger. Avkjøl på en avkjøling rack.
 3. 3
  Forbered boller og kjøtt. Bruk en 2 tommers sirkel diameter og kutte ut 24 sirkler fra brownies. Avhengig av hver cupcake høyde, skjær dem i halvdeler eller tredjedeler. Legg en kake sirkel til bunnen av en cupcake.
 4. 4
  Forbered krydder. Fordel glasuren container i tre boller, men legge litt mer i den tredje bolle. Reserve hver bolle til en mat farge og slipp 3-4 dråper, noe som gjør den grønne fargen har mest frosting. Disse vil representere ketchup, sennep og salat. Plasser hver farget frosting i en glidelås bag og klipp av et hjørne tips. Lett blob ketchup og sennep først på kake kjøtt. Design salat med en snirklete design.
 5. 5
  Plasser toppen bun på forsiktig. Med en våt finger, dab et svært tynt lag av vann på toppen bun. Dryss sesamfrø og press forsiktig for å holde dem i.

Tips

 • Å ha en mer "skarpe jakt" krydder, avkjøl glasuren i omtrent en time før bruk. Dette bidrar til å herde det og skaper en bedre presentasjon.
 • For en "skive ost" kan du kjøpe hvit fondant, legge gul konditorfarge og kna den fargen er helt blandet. Rull fondant til 1/8 "tykkelse. Skjær i firkanter litt større enn" hamburger "og legg på toppen av" hamburger "før du legger krydder. Samme kan gjøres for å gjøre grønne salat, unntatt bruk grønt i stedet for gul konditorfarge.
 • For salat kan du også bruke kokosmasse. Bare kaste kokos med grønn konditorfarge og la det tørke før du bruker.