Wkino

Hvordan lage et marsvin bur

Marsvin er herlige skapninger, men de vil bli mye lykkeligere og sunnere hvis de får et stort og interessant miljø å leve i. dyrebutikk bur er altfor liten for en gris, enn si to. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør de beste burene.

Trinn

Hvordan lage et marsvin bur. Husk at ett marsvin trenger minst åtte sq ft av buret plass, for to på minst 10 kvm ft.
Hvordan lage et marsvin bur. Husk at ett marsvin trenger minst åtte sq ft av buret plass, for to på minst 10 kvm ft.
 1. 1
  Husk at ett marsvin trenger minst åtte sq ft av buret plass, for to på minst 10 kvm ft. Selvfølgelig, jo større jo bedre! Det kan virke som mye plass, men det er nødvendig hvis du ønsker lykkelige kjæledyr.
 2. 2
  Koble ristene hjelp av rutenettet kontakter for å danne omkretsen av buret.
 3. 3
  Måle lengden av innsiden av kabinettet på bunnen. Du kan gjøre dette med litt streng hvis du ønsker. Husk å gi plass til kontaktene (mål fra den indre kanten av kontakter). Boksen vil sitte inni dem.
 4. 4
  Legg 12 inches til den lengde og bredde for å kutte dimensjon. Legg 12 inches til lengden og bredden for en 6 tommers vegg hele veien rundt. Dette gir deg de ytre mål å kutte. Hvis buret går mot en vegg, kan det være lurt å lage bakveggen 12 inches høy for å hindre høyet søl. I så fall, vil du legge til totalt 18 inches til den opprinnelige målingen ovenfra, for en 12 "side.
 5. 5
  Begynn å måle, merke og kutte Coroplast. Mål og merk den Coroplast (ved hjelp av et målebånd, målestokk og penn). Klippe det til de ytre mål med saks eller boksen cutter. Et par heavy duty saks eller en boks cutter er lettere enn vanlige saks, men du kan fortsatt bruke vanlige saks. Kuttelinjer avhenge av hvor stor av et ark du starter med.
 6. 6
  Begynne å måle, merke og scorer Coroplast. Mål og merk 6 "inn fra alle sider (indre dimensjoner). Resultat av Coroplast langs disse linjer ved hjelp av et barberblad eller boksen cutter. Vær forsiktig med å kutte hele veien gjennom. Øv på et stykke først. Sørg for å score med korn, ikke mot den. Det er mye lettere!
 7. 7
  Halvveis der! Nå vil kutte flaps. Skjær hele veien gjennom Coroplast i hvert hjørne, bare 6 "i, for å skape klaffen for å gjøre hjørnet.
 8. 8
  Klem kantene bort fra svekningslinjen for å danne en eske.
 9. 9
  Tape klaffene med pakking tape på kantene. Sørg for at du bare tape på utsidene. Dette vil sikre boksen. Gjør et par store strimler av tape gå på utsiden for å gjøre det solid!
 10. 10
  Plasser boksen inne i rutenettet. Gratulerer! Du har nå et solid bur for gris din!

Tips

 • Du kan også bruke fleece som underlag for en sparer penger i det lange løp, men ikke bruk tøymykner når du vasker den, spiser den bort på fleece.
 • IKKE huset ditt marsvin i et tre bur utenfor! Dette er veldig vanlig i Storbritannia, men marsvin kan ikke unnslippe været eller rovdyr, og bur vanligvis er for små. Hvis du virkelig ikke kan holde griser inne, huse dem i en godt isolert skur eller ubrukt garasje (bil røyk er mordere). Marsvin vil gjerne frittgående i et skur, men det er best hvis de kommer inn i huset i hvert fall for vinteren.
 • Lagring kuber er tilgjengelig på Walmart, Bed, Bath and Beyond i Europa. De er vanskeligere å finne i Storbritannia, men prøv B & Q, Kleeneze katalog, og eBay.
 • Bruk Coroplast som base, og rengjør med en 50/50 eddik / vann løsning. Urin vil ikke suge på, noe som resulterer i et rent og sunt miljø.
 • Coroplast kalles Correx i Storbritannia. Den finnes i sign-making butikker.

Advarsler

 • Sørg for at du rengjør buret skikkelig hver uke, eller enda oftere, eller marsvinet ditt kan bli veldig syk eller kan til og med dø av sykdom.
 • Ikke bruk rutenett der mellomrommet mellom sprinklene er over 1,5. Hodene kan sette seg fast!
 • Alltid ta griser til veterinæren minst en gang i året, slik at de forblir friske.

Ting du trenger

 • Coroplast
 • Målebånd
 • Box kniv
 • Lagring kuber
 • Kabelbånd
 • Pakking tape