Wkino

Hvordan lage et kryss knute vennskap armbånd

Ønsker du å gi en venn den perfekte gaven? Vennskap armbånd er en enkel og hyggelig prosjekt for å lage og krever bare litt tråd. Her er en steg-for-steg guide til å komme i gang, med lett, middels og avansert armbånd mønstre.

Trinn

Hvordan lage et kryss knute vennskap armbånd. Skjær tre stykker av streng eller broderi floss.
Hvordan lage et kryss knute vennskap armbånd. Skjær tre stykker av streng eller broderi floss.

Seks-strand knute mønster (lett)

 1. 1
  Skjær tre stykker av streng eller broderi floss. Velg den fargen du vil. Ved hjelp av en linjal, må hver tråd 28-30 inches (71-76 cm) lang for et armbånd, legge lengde for en ankelen eller halsbånd.
 2. 2
  Knyt en på toppen. Legge ut alle tre trådene jevnt fordelt. Ta tak i midten av gjengen (sørg for at det er midt ved å se om bunnen tråder linje opp). Knip tråder om to inches ned fra midtpunktet med den andre hånden, slik at bunten ser ut som en tråd. Lag en løkke med bunten, trekk deretter rundet midten av bunt gjennom sentrum. Du bør ha en liten løkke av tråd over knuten, og seks tråder som kommer ned fra knuten.
 3. 3
  Sikre knuten. Bruk maskeringstape for å feste de små trådene som kommer ut av knuten til et bord eller en benkeplate eller sette en sikkerhetsnål gjennom knuten og fest den til toppen av jeans (mens du sitter ned). En sikret knute vil hjelpe deg å opprettholde jevn spenning.
 4. 4
  Begynn å binde din armbånd. Skille trådene i to selv grupper, med tre tråder på hver side. Ta trådene på høyre (rosa i bildene) og loop dem over og under gjengene på venstre (blå). Deretter satte de rosa trådene gjennom løkken du nettopp opprettet rundt den blå tråder. Dra horisontalt på de blå trådene, holde dem parallelt med kneet eller bordet, og vertikalt på de rosa trådene, holde dem vinkelrett på kneet eller bordet. Når du gjør det, bør den rosa knute flytte opp til stor knute på toppen. Dette kalles et kors knute.
 5. 5
  Gjenta knuten med de blå tråder. Loop dem over og under de rosa trådene, og dra dem gjennom løkken.
 6. 6
  Alternative knuter på hver side til din armbånd er ferdig.
 7. 7
  Braid til mål. La ca 2 inches (5 cm) av ubundne tråden nederst på armbåndet ditt, holder hver hale én farge. For hver farge, lage en tre-strand [[Braid | flette] til du har ca 1/2 tommer (1,3 cm) av fri tråden igjen. Knyt en halvstikk-knute på slutten av hver flette.
 8. 8
  Knyt på armbåndet. Tegn en av flettene du nettopp ferdig gjennom løkken over din topp knute, deretter knytte den til den andre flette i en dobbel knute. Din venn bør være i stand til å fjerne det på slutten av dagen med en hånd.

Fire-strand godteri stripemønster (medium)

 1. 1
  Klipp to stykker av streng eller broderi floss. Du kan bruke to forskjellige farger, eller to tråder av samme farge. Ved hjelp av en linjal, må hver tråd 28-30 inches (71-76 cm) lang for et armbånd, legge lengde for en ankelen eller halsbånd.
 2. 2
  Knyt en på toppen. Legg ut de to trådene jevnt. Ta tak i midten av gjengen (sørg for at det er midt ved å se om bunnen tråder linje opp). Knip tråder om to inches ned fra midtpunktet med den andre hånden, slik at bunten ser ut som en tråd. Lag en løkke med bunten, trekk deretter rundet midten av bunt gjennom sentrum. Du bør ha en liten løkke av tråd over knuten, og fire tråder som kommer ned fra knuten.
 3. 3
  Sikre knuten. Bruk maskeringstape for å feste de små trådene som kommer ut av knuten til et bord eller en benkeplate eller sette en sikkerhetsnål gjennom knuten og fest den til toppen av jeans (mens du sitter ned). En sikret knute vil gjøre det enkelt for deg å holde jevn spenning som du gjør din armbånd.
 4. 4
  Begynn å binde din armbånd. Hold fire tråder separat. Ta den ene på høyre og sløyfe det over og under tråd andre til høyre. Sett enden gjennom løkken, trekk tråden skape knute vertikalt, eller vinkelrett til jeans eller tabellen, som du trekker de tre andre tråder horisontalt, eller parallelt med jeans eller bord. Dette bør føre til at knuten du nettopp knyttet til å kjøre hele veien opp til toppen knute.
 5. 5
  Knyt en kryss knute på de neste to tråder. Fortsatt bruker høyreekstreme tråd, loop over og under den nest venstre tråden. Trekk knuten opp som du gjorde før. Gjenta prosessen på helt til venstre tråden.
 6. 6
  Starte prosessen på nytt. Nå bør tråden som var på helt til høyre være helt til venstre. Grab den nye høyreekstreme tråden og starte prosessen på nytt, knytte kryss knop på hver tråd går igjen. Holder det gående på denne måten.
 7. 7
  Bind etterbehandling knop. Stopp når du har ca 2 inches (5 cm) av tråden venstre. Knyt en halvstikk-knute så nært som mulig til siste knute. Deretter tie annen halvstikk-knute omtrent en halv tomme (1.3 cm) bort fra enden av halen.
 8. 8
  Fullfør armbåndet ved å knytte de to endene sammen. Når armbåndet er på din venns håndleddet, trekker halen du nettopp ferdig gjennom løkken over den øverste knuten. Deretter doble halen tilbake på seg selv og knytte en halvstikk-knute til slutt. Din venn bør være i stand til å fjerne armbånd med en hånd på slutten av dagen.

Åtte-strand hjerte mønster (avansert)

 1. 1
  Klipp fire stykker av streng eller broderi floss. To tråder bør være i en farge, og de andre to tråder skal være en annen farge. For dette mønsteret, vil ca 65 inches (165 cm) av tråden produsere en 6-tommers (15,2 cm) armbånd. Juster for størrelsen tilsvarende.
 2. 2
  Knyt en på toppen. Legge ut alle fire trådene jevnt fordelt. Ta tak i midten av gjengen (sørg for at det er midt ved å se om bunnen tråder linje opp). Knip tråder om to inches ned fra midtpunktet med den andre hånden, slik at bunten ser ut som en tråd. Lag en løkke med bunten, trekk deretter rundet midten av bunt gjennom sentrum. Du bør ha en liten løkke av tråd over knuten, og åtte tråder som kommer ned fra knuten.
 3. 3
  Sikre knuten. Bruk maskeringstape for å feste de små trådene som kommer ut av knuten til et bord eller en benkeplate eller sette en sikkerhetsnål gjennom knuten og fest den til toppen av jeans (mens du sitter ned). En sikret knute vil gjøre det enkelt for deg å holde jevn spenning som du gjør din armbånd.
 4. 4
  Ordne tråder. For denne utformingen, trådfargene trenger å være i et bestemt mønster før du begynner. Alternative dem slik at de første og andre farger kjøre 1212 2121 over. Dine to midterste trådene bør være samme farge, dine to utvendige gjenger bør være samme farge, og motsatt farge av de midterste trådene.
 5. 5
  Begynn å binde den første runden av knop. For dette mønsteret, vil du ned å vite forskjellen mellom en forover og en bakover knute. I utgangspunktet er en forward knute når du bruker en tråd for å knytte et kors knute på tråden til høyre. En bakover knute er når du bruker en tråd for å knytte et kors knute på tråden til venstre.
  • Starter med tråden helt til høyre, knytte tre bakover knop. Ta tråden helt til høyre, og sløyfe det over og under tråden ved siden av den til venstre. Trekk enden av den høyreekstreme tråden gjennom løkken. Deretter trekker den høyreekstreme tråd vertikalt, eller vinkelrett på benet eller bordet, mens du trekker den andre til høyre tråd horisontalt, eller parallelt med beinet eller bordet. Tråden som var lengst til høyre vil nå være andre til høyre. Ved hjelp av denne samme tråden, knytte bakover knop på de neste to tråder. Stopp når tråden som var helt til høyre er i midten, med tre tråder til høyre for den.
  • Starter med tråden helt til venstre, knytte tre frem knop. Ta tråden helt til venstre, og sløyfe det over og under tråden ved siden av den på høyre. Trekk enden av helt til venstre tråden gjennom løkken. Deretter trekker helt til venstre tråd vertikalt, eller vinkelrett på benet eller bordet, mens du trekker den nest venstre tråd horisontalt, eller parallelt med beinet eller bordet. Tråden som var helt til venstre vil nå være andre til venstre. Ved hjelp av denne samme tråden, knytte fremover knop på de neste to tråder. Stopp når tråden som var på helt til venstre er i midten, med tre tråder til venstre for den. Din farge mønster skal nå være 2121 1212.
 6. 6
  Knyt den andre runden av knop. Den andre runden vil være akkurat som den første, bare med motsatt farger. Begynn på høyre side og knytte tre bakover knop, deretter knytte tre frem knop starter på venstre. Din fargemønster på slutten vil være tilbake til 1212 2121.
 7. 7
  Knyt den tredje runden av knop. Med den tråden som det ikke finnes maken til høyre, knyt en forward knute over høyreekstreme strand. Med tråden som er andre til venstre, knytte en bakover knute over langt til venstre strand. Din farge mønster skal nå være 2112 2112.
 8. 8
  Knyt den fjerde runden av knop. Med tråden som er nå andre til høyre, knytte to bakover knop i løpet av de to tilnærmingene til venstre. Med tråden som er nå den nest til venstre, knytte to fremre knop i løpet av de to tilnærmingene til høyre. Din farge mønster skal nå være 2121 1212.
 9. 9
  Knyt den femte runden av knop. Med tråden som er nå andre til høyre, knyt en forward knute over høyreekstreme tråden. Med tråden som er nå nummer to til venstre, knytte en bakover knute over langt til venstre tråden. Fargen mønsteret er nå 1221 1221.
 10. 10
  Knyt den sjette runden av knop. Med den tråden som det ikke finnes maken til høyre, lage to bakover knop over de to trådene til venstre. Med tråden som er nummer to til venstre, må to frem knop over de to trådene til høyre. Du bør være i stand til å se hjertet mønsteret tydelig nå. Din farge mønster etter dette trinnet bør være 1212 2121.
 11. 11
  Gjenta trinn 5 til 10 år. Hold knytte til du har om en 2-tommers (5 cm) halen av ubundne tråd eller er ferdig med hjerte nærmest den lengden. Fordel trådene i to grupper på fire, på høyre og venstre, og flette inn i to haler. (For å flette med fire tråder, bare holde to tråder sammen og behandle den som en tråd når pyntebånd.) Bind av hver flette med en halvstikk-knute ca 1/2 tommer (1,3 cm) unna enden.
 12. 12
  Knyt på armbåndet. Tegn en av flettene du nettopp ferdig gjennom løkken over din topp knute, deretter knytte den til den andre flette i en dobbel knute. Din venn bør være i stand til å fjerne det på slutten av dagen med en hånd.

Tips

 • Det kan ta en stund å gjøre det første armbånd, men det bør bli lettere med praksis.
 • Vær kreativ - prøve ut ulike antall tråd eller forskjellige knute mønstre for unike resultater.
 • Vennskap "armbånd" kan brukes som fotlenker og halskjeder. For en kjede, bare bruke lengre tråder.
 • Prøv å holde trådene rett og untangled.
 • Avhengig av størrelsen på din venns håndleddet, kan det være lurt å kutte trådene lengre eller kortere.
 • Hvis du må angre en knute, nøye bruke en sikkerhetsnål å komme under den.
 • Endene av strengen din kan bli frynsete over tid. For å bøte på, kuttes det skadede området eller knyt en knute for å skille de frynsete endene fra resten av armbåndet.

Advarsler

 • Svelge små biter av string kan være dårlig for små barn og kjæledyr. Rydde opp utklipp.

Ting du trenger

 • Streng eller tråd (flere farger valgfritt)
 • En linjal
 • En saks
 • Tape eller en sikkerhetsnål