Wkino

Hvordan lage en vodka vannmelon

Når i sesongen, vil du være i stand til å finne miniatyr vannmeloner på de fleste frukt markeder. De har en tynn hud i motsetning til vanlige vannmelon og dette gjør dem enkle å klippe. De lager også gode beholdere for drikke når du har en fest eller bare for deg selv. Piff opp som fruktig behandle med litt vodka!

Trinn

Hvordan lage en vodka vannmelon. Skaffe forsyninger som trengs.
Hvordan lage en vodka vannmelon. Skaffe forsyninger som trengs.

Trakt og kork metode

 1. 1
  Skaffe forsyninger som trengs. I utgangspunktet trenger du en jevnt størrelse, robust miniatyr vannmelon og en 375 ml (12.6 fl oz) flaske vodka.
 2. 2
  Klargjør vannmelon. Bruk en skarp kniv, skjære en sirkel (også kjent som en "plugg") i huden av vannmelon stor nok for å passe i. Kutt dypt nok til å avsløre den røde kjøttet av vannmelon frukt inne fordi kjøttet må være i kontakt med flasken for at dette skal fungere.
  • Ikke kast vannmelon hud "plugg", da dette kan gjenbrukes senere for transport av vodka-tilført vannmelon til en fest.
  • Strømme inn små mengder av vodka fra forskjellige hull vil være sannsynlig å fordele alkohol mer jevnt enn diffusjon fra den ene hull.
  • Noen velger også å kutte en tynn skive fra "base" av vannmelon å kunne stå uten å spinne. Hvis du gjør dette, unngå å kutte i frukt kjøttet, som vodka vil starte drypper ut på andre siden.
 3. 3
  Åpne vodka flasken. Hell vodka med inn i det synlige frukt via trakten. Det vil muligens ta flere svinger å tømme flasken inn i vannmelon.
  • Merk at denne oppskriften vil fungere best med steinfrie vannmeloner.
 4. 4
  Hell i vodka. Gradvis holde legge vodka til hele flasken har blitt absorbert inn i frukten og har spredt gjennom vannmelon. Dette kan kreve at du skal komme tilbake og legge mer over flere timer.
  • En annen tilnærming er å plassere flasken direkte inn i vannmelon (med god kraft) og sørge for at den ikke kan bevege seg. Hvis du foretrekker denne metoden, la flasken på plass før det er tømt ut.
 5. 5
  Vente litt lenger etter at vodka er tømt inn i vannmelon. Dette vil sikre at vannmelon har absorbert all den deilige smakstilsetning. Avhengig av vannmelon størrelse, dette kan ta ganske lang tid, det kan ta en dag (eller noen ganger lengre).
  • Gitt at du arbeider med bedervelige frukt og ikke-bedervelige vodka, holde vannmelon nedkjølt mens du venter på vodka å sive gjennom.
  • En annen variasjon er å fryse den hele vannmelon i 24 timer etter at vodka er tilsatt. Dette vil gi en iskald forfriskende godbit.
 6. 6
  Stokk i den opprinnelige vannmelon plugg, eller en eller pakk noe over hullet. Dette er for å stoppe noe å komme inn eller ut av vodka-tilført vannmelon når transportere den til en fest. Holde det oppreist når den bæres.
 7. 7
  Skjær vannmelon, tjene og nyte. Bare gi til personer over lovlig alder for forbruket av alkohol som det er definitivt ren alkohol. Del det rundt med masse folk også, mens en hel mini-vannmelon er ikke veldig mye å spise selv, er en hel flaske vodka mye alkohol til forbruker.

Halvert vannmelon vodka

 1. 1
  Skjær melon i halvparten.
 2. 2
  Grav ut melon nøye, avsatt til bruk for smoothies eller annen bruk. Igjen et tynt lag av frukt for smaken på basis av den vannmelon skallet.
 3. 3
  Bruk øses ut skallet. Legg vodka eller en blandet drink av ditt valg, pluss en punsj bolle skje.
 4. 4
  Etter det er alt borte, bare kaste bort melon. Ingen briller for å vaske eller sette bort!

Sprøyte metoden

 1. 1
  Kjøp en vannmelon og en flaske vodka på matbutikk og en stor sprøyte med en lang nål på apoteket.
 2. 2
  Trekke ut så mye vann som mulig ut av vannmelon med sprøyten
 3. 3
  Injisere litt vodka i vannmelon hver gang på en stund gjennom det samme hullet så dypt som du kan. Du kan gjøre et nytt lite hull ved siden av den andre for å la luften fra melon flukt.
 4. 4
  La den hvile minst en dag slik at vodka kan spre seg i vannmelon.
 5. 5
  Ha en flott fest!

Tips

 • Hvis du bruker en stor vannmelon i stedet, kan det være lurt å bruke mer enn én flaske vodka. Men ikke overdriv det som mer alkohol lagt, den sterke de resulterende skiver bli, og dette er fortsatt uforfalsket alkohol og derfor vil føre til drukkenskap hvis for mye blir konsumert.
 • Prøv ulike brennevin for å se hva som smaker best.
 • Hvis du finner teknikken skissert ovenfor involverer soaking vannmelon tar for lang tid, kan det være at i) et vakuum har dannet, forstemmende strøm og ii) mini vannmelon bare ikke har nok luft til å fortrenge. Noen løsninger på dette er:
  • Med en trakt, vil du miste litt vodka til fordampning. Det anbefales at før du setter trakten, bruker du en plugg eller en liten iskrem sundae skje for å bryte opp og øse ut noen av vannmelon å frigjøre plass.
  • Et annet alternativ er å kutte en større (Cola kan størrelse) hull, grav ut og bryte opp nok vannmelon å bare helle vodka på toppen. Denne andre teknikken er spesielt god å bruke med en vanlig eller stor vannmelon.

Advarsler

 • Vær sikker på å vente lenge nok til at alkohol har sivet gjennom hele greia. Ellers er de få brikkene rundt der du helte kommer til å være veldig sterk, mens andre deler vil være ganske mye bare ren vannmelon. En dag er trolig nok tid.
 • Det er vanskelig å si hvor tid, gravitasjon, og den interne strukturen i en bestemt vannmelon vil distribuere vodka i sine ulike områder, og vodka har liten smak for å vise sin konsentrasjon. Ikke spis en betydelig del av hele vannmelon, eller delta i farlige aktiviteter som kjører etter å ha spist noe av det.
 • Holdes vekk fra barn og mindreårige drikker. Denne oppskriften inneholder alkohol og bør ikke brukes av personer under den lovlige alderen som kreves for å drikke i ditt land. (18 i UK, NZ, Australia, Sør-Afrika, 18/19 i Canada og 21 i USA)
 • Ikke bruk mer enn en 375 ml (12.6 fl oz) flaske for mini vannmelon. Du kan skyve til 500 ml (16.9 fl oz) flaske - men over det er bare usikre og mangler en ønskelig smak.
 • Ikke legg for mye vodka i, kan du få alkoholforgiftning.

Ting du trenger

 • Skarp kniv
 • Trakt
 • Vodka
 • Vannmelon