Wkino

Hvordan lage en paraply skjørt


Hvis du er lei av de trendy skjørt som selges på kjøpesenteret, og du vil ha noe helt originalt, kan du lage din egen gratis bare ved å samle gamle paraplyer. Ikke bare vil det være en av et slag, men det vil også være vanntett!

Trinn

Hvordan lage en paraply skjørt. Samle inn og lagre så mange ødelagte paraplyer som du kan.
Hvordan lage en paraply skjørt. Samle inn og lagre så mange ødelagte paraplyer som du kan.
 1. 1
  Samle inn og lagre så mange ødelagte paraplyer som du kan. Hvis du har problemer med å finne nok til å gjøre en anstendig skjørt ut av, så gå til en garasje salg eller loppemarked og kjøpe billige de så du kan begynne å rive dem fra hverandre.
 2. 2
  Separer paraply panelene fra hverandre, slik at den sydde kant av omkretsen intakt. Den sydd kanten vil bli hem.
 3. 3
  Legg ut panelene på bordet eller brettet, vekslende som vist på tegningen. Antallet paneler du bruker vil avhenge av størrelsen på paraply og midje eller hip størrelse.
  • Full skjørt: For glidelås skjørt, tilsvarer bredden av panelene til størrelsen på midjen din. Hvis du bruker elastisk eller en snor, gjør at det er ekstra lengde i midjen for samlingen.
  • Rett Skjørt: Bredde på panelene skal samsvare med størrelsen på hipline din. Når det er på tide å avslutte livet, legge en glidelås og dart eller bruke elastisk eller snor til å passe.
 4. 4
  Skjær av overflødig stoff som strekker seg utover mønsteret og sette pynt til side for senere. Pin panelene sammen og sy. La to 4 "(10,6 cm) spalter i rette skjørt paneler (fra bunnen hem opp) for turgåing rom.
 5. 5
  Fullfør løkken ved å feste og sy de åpne endene av panelet sammen. For en glidelås midje, pin og sy i ved åpningen, og deretter sy den gjenværende delen av festede panelene sammen. Glidelåsen blir sydd i hvor disse to panelene koble til. Alle åpne stoff igjen under glidelås bør være sydd sammen.
 6. 6
  Ta litt av trim fra tidligere og gjøre den om til en 2 "(5 cm) bred stripe å dekke midjen på skjørtet.
 7. 7
  Brett 2 "(5 cm) stripe i to og jern på den laveste innstillingen. Pin langs toppen av skjørtet og sy på plass. Hvis du bruker en glidelås, start og mål ved glidelåsen.
 8. 8
  Fullfør en elastisk eller snor skjørt av tråder på materialet gjennom 2 "(5 cm) stripe. En enkel måte å gjøre dette på er å feste en sikkerhetsnål til enden du presser gjennom midjen. For å avslutte en glidelås skjørt, feste låsen ved åpningen.

Ting du trenger

 • Stoff fra en ødelagt paraply, eller flere paraplyer
 • Glidelås, elastisk, eller snor
 • Lås (valgfritt)
 • Sikkerhetsnål (valgfritt)
 • Symaskin eller nål og tråd
 • Iron
 • Rette pinner
 • Stoff saks