Wkino

Hvordan lage en mojito

Enten du gjør en mojito for deg selv eller kaster en mojito fest, her er flere alternativer for den perfekte minty drikke.

Trinn

Hvordan lage en mojito. Lag en ekte cubansk mojito.
Hvordan lage en mojito. Lag en ekte cubansk mojito.
 1. 1
  Lag en ekte cubansk mojito. Denne grunnleggende mojito oppskrift fra El Bodeguito del Medio fornøyd Ernest Hemingway. Det kommer garantert til å tilfredsstille din gane også.
 2. 2
  Lag en strawberry mojito. Muddling jordbær i kombinasjon med mynte og lime juice vil gjøre en forfriskende mojito. Velg friske jordbær som er i sesong for best mulig smak.
 3. 3
  Gjør en blåbær mojito. Frisk sommer blåbær kombinert med Bacardi Limon lage en deilig mojito som er perfekt for sommeren. Du kan også bruke frosne blåbær, slik at du kan tjene mojito året rundt.
 4. 4
  Lag en mango mojito. Den mango mojito kan bruke enten fersk mango puré eller fruktig mango rum.
 5. 5
  Lag en bringebær mojito. Rotete bringebær med mynte og lime gjør den perfekte drink for en sommer kveld. Bringebær er vanligvis i sesongen i juli.
 6. 6
  Gjør et granateple mojito. Når granatepler er i sesong i vinter, vil dette mojito har den beste smaken. Du kan også erstatte sitronsaft for den tradisjonelle lime juice i denne oppskriften.
 7. 7
  Lag en agurk mojito. Denne artikkelen gir deg en oppskrift på en enkel agurk mojito eller en mugge agurk mojitos som du kan tjene på en fest.
 8. 8
  Lag en vannmelon mojito. Både ferske og frosne versjoner av denne drinken utnytte smaker av frisk vannmelon kombinert med mynte og lime juice.
 9. 9
  Gjør et kirsebær mojito. Ferske, seeded røde eller Rainier kirsebær som er i sesong vil gjøre denne drinken deilig. Velg mellom enten ferske eller frosne versjoner.
 10. 10
  Lag en tranebær mojito. Tranebær mojito er den perfekte godbit for Thanksgiving eller til vinterferien. I denne oppskriften, vil du gjøre en enkel sirup fylt med tyttebær før montering mojito. Bruk krydret rom for helligdager.
 11. 11
  Lag en ananas-mango mojito. Fersk mango puré og ananas rum kombineres for å skape denne forfriskende cocktail. Du kan også forvirre en skive av fersk mango i stedet for mango puré.
 12. 12
  Gjør en oransje mojito. Rotete appelsiner og appelsin likør gir dette en herlig smak av sitrus. Du kan også bruke blodappelsiner for en litt annerledes utseende og smak.
 13. 13
  . Elderflower likør og jordbær kombineres med tradisjonelle mojito ingrediensene for en unik vri på den cubanske mojito.
 14. 14
  Lag en kokos mojito. Kokos krem ​​og kokos rum levere deilig kokos smak enten frosset eller på fjellet.
 15. 15
  Lag en mojito diablo. I stedet for rum, bruke tequila og crème de cassis for en vri på den tradisjonelle mojito.
 16. 16
  Lag en vodka mojito. Vodka erstatter rum i enten enkelt vodka mojito eller en mugge med vodka mojitos.
 17. 17
  Lag en cachaca mojito. Dette citrusy brasilianske rum vil friske opp det tradisjonelle mojito. Du kan også tjene denne mojito med hjemmelaget peppermynte ekstrakt.
 18. 18
  Lag en shiso mojito. Den shiso mojito kan gjøres enten med grønn te eller med en asiatisk frukt som heter yuzu. Fordi shiso har en spisskummen-basilikum smaken, vil du hoppe over mynte i denne mojito.
 19. 19
  Lag en tom collins mojito. Kombiner de tradisjonelle ingrediensene i en Tom Collins cocktail med rotete mynte for et taktskifte.
 20. 20
  Gjør en autentisk meksikansk mojito. I stedet for å bruke rum, en meksikansk mojito substitutter hvit tequila mens du holder den tradisjonelle mynte og lime juice.
 21. 21
  Lag en mojito lemonade. Mojito lemonade inneholder vodka i stedet for rum. Legg rotete jordbær eller blåbær for en velsmakende variant.
 22. 22
  Lag en lav-cal mojito. Bytt ut med sukker erstatning å kutte kalori greven av din favoritt drikke.
 23. 23
  Lag en jomfru mojito. Bruk enten ingefærøl eller fruktjuice å lage en versjon av mojito når du ikke føler for å ha rum.
 24. 24
  Lag en lat mojito. Den late mojito hopper innsats for å klemme limes og helle club soda. Smakene er erstattet med pre-laget margarita mix.

Tips

 • Mojito Oppskriftene er enkle å formere seg for en stor gruppe.
 • Guarapo, eller sukkerrør juice, gjør en mojito med et mer autentisk preg.
 • Spearmint er nærmere urfolk mint av Cuba (Yerba Buena) enn peppermynte. Men du bør gjerne bruke peppermynte hvis du ikke har peppermynte på hånden.
 • Pass på å ikke ødelegge mint under famle seg prosessen. Trykk på mint å frigi sine oljer, men prøver ikke å rive eller makulere bladene.