Wkino

Hvordan lage en hund elsker deg

Hvis din venn eller venninne / kjæreste har en hund, men du har egentlig aldri vært en hund person, og har ikke en anelse om hvordan å få hunden til å like deg, kan du ha nytte av noen forslag. Hvis familien din har en hund, men du egentlig ikke "få" hva hunden ønsker, les videre for disse enkle tips mot å få en hund favør. Ta med godbiter.

Trinn

Hvordan lage en hund elsker deg. Observer hunden for en stund.
Hvordan lage en hund elsker deg. Observer hunden for en stund.
 1. 1
  Observer hunden for en stund. Hvordan handle det når den ønsker å spille? Når det er sulten? Når den ønsker kos? Forstå hva hunden ønsker er en flott første skritt i å være mer lydhøre for hundens behov, og som sådan vil gjøre ham eller henne liker deg bedre.
 2. 2
  Klining er en god måte å starte. Men observere tegn på at hunden er gjort med å bli klappet. Mange hunder vil ikke la deg kjæledyr dem når de ønsker å spille, så leke med dem i stedet.
 3. 3
  Den raskeste veien til en hunds hjerte er gjennom magen sin. Myke godbiter som avgir en sterk kjøtt duft er vanligvis en flott måte å få oppmerksomhet. Hvis hunden blir trent få ham eller henne til å sitte, eller ligge, eller opphold før du gir godbit. Ikke tilby godbiter for ofte hvis du bruker dem på trening. Hvis de kommer for lett hunden mener hver handling er det riktige. Husk, hvis hunden ikke er din egen, alltid spørre om lov til å mate hunden fra eieren sin.
 4. 4
  Alle hunder bør læres lydighet rutiner. Vurdere å trene hunden til å sitte, ligge, bli, kom, hæl, og andre enkle atferd. Du kan ikke bare komme til å bruke mat belønninger mens trening, hunder elsker å ha bonding tid med mennesker. Hvis du ikke vet å trene hunden din, ta kontakt med en hundetrener, eller noen andre som har en usedvanlig veloppdragen eller godt trent hund.
 5. 5
  Ikke overse daglige gjøremål. Fôring er en åpenbar, men ta noen minutter ut av dagen til å børste hunden din. Han vil dra nytte av den daglige oppmerksomheten, og frakken vil bli sunnere også.
 6. 6
  Hunder elsker å være gikk. Det vil gjøre det mye mindre av en chore på deg hvis du lære hvordan du kan lære hunden til hælen ordentlig uten å trekke deg over eller tripping deg. Pluss det hjelper å få litt energi ut.
 7. 7
  Respekter hundens plass. Ikke alltid kvalte hunden, eller han kan begynne å unngå deg. Alle dyr trenger litt tid til å ikke bli plaget, så respekterer hans plass, og han vil nyte tiden rundt deg mer.
 8. 8
  Ikke stirr hunden rett i øynene. Noen hunder anser det som en trussel. Ser ut til siden. Hunder flekke tenner når de er klare til å piske opp og kan ta lekkert, hvitt på feil måte.
 9. 9
  Ros hunden når han gjør ting riktig, liksom. "Good Boy / Girl"

Tips

 • Aldri truffet din hund. En fast "nei" etterfulgt av et høyt klapp er nok til å stoppe dem fra å gjøre hva de gjør hvis det er så viktig. En liten dytt ville nok. Det beste alternativet er å bare tilby ros, gjøre hunden gjenta handlingen om og om igjen for å bli belønnet med ros når det er riktig, og en "gjør-over" når det er galt.
 • Når du mate en hund en godbit, prøv å dele mate den på håndflaten. Det bygger et bånd mellom hund og menneske.
 • Bare gi hunden en tilfeldig kos en gang i blant. De kan suggle opp til deg eller du ønsker å spille med dem!
 • Snakk med hunden din i en morsom stemme. De får spent og kose opp til deg, eller ønsker å spille med deg!
 • Når du spiller tautrekking med en hund, bør du la ham / henne vinne innimellom. Ikke hele tiden!
 • Hunder liker å bli snakket til. Det handler mer om tonen i stemmen enn hva du sier, men det er en annen ofte oversett måte å samhandle med hunden din. Snakke i en lykkelig tone når du spiller, eller en beroligende tone når klining ham eller henne. Dette er også nyttig når du prøver å få ham eller henne til å være glad og sprett eller å roe ned.
 • Alltid være i stand til å ta hensyn til dem.
 • Aldri skrike selv om du sier noe fint.
 • Det er veldig viktig å ikke gi hunden for mye junk food som det kunne føre til helseproblemer, og andre komplikasjoner.
 • Hunder elsker når du gir dem en liten kylling!
 • La hunden familarize seg med sine omgivelser, hvis en stor hund kommer bort sakte plukke hunden opp og LANGSOMT ha hunden gå ned når den andre hunden kommer sammen. Hvis den andre hunden prøver å bite hunden, løfte hunden opp slik at de bare kan snuse hverandre.
 • Alltid spille med hunden din når han vil. Men hvis hunden din har hans leketøy ikke ta det fra ham!

Advarsler

 • Hvis du må rope "Nei" etterfulgt av en hånd klapp å motvirke dårlig oppførsel, prøve å få hunden til å gjøre noe som du godkjenner, deretter prise dem etterpå. Roper tirades er ikke effektive med hunder, og vil gjøre dem skremt og forvirret.

Ting du trenger

 • Leash
 • Treats
 • Børst
 • Mat
 • Vann
 • Dog Toys og belønninger.