Wkino

Hvordan lage en engel pop up kort (robert sabuda metode)

Sende og motta julekort er en mye glede tradisjon. I år lage en pop-up-kort i stedet for å kjøpe en masseprodusert vare. Disse steg-for-trinn-instruksjoner vil vise deg hvordan du lager en engel pop-up-kort

Trinn

Hvordan lage en engel pop up kort (robert sabuda metode). Få robert sabuda engel mal.
Hvordan lage en engel pop up kort (robert sabuda metode). Få robert sabuda engel mal.
 1. 1
  Få robert sabuda engel mal. for å få bildet. Høyreklikk (eller for Mac-brukere, CTRL + klikk) på bildet og velg "Vis bilde" eller "Se bilde i en annen fane." Laste skriveren med kartong eller tung konstruksjon papir og skrive ut bildet.
 2. 2
  Få kortet mal. Klikk for å få kortet mal. Høyreklikk på den og velg "View Image" som du gjorde før. siden på et annet ark med kartong eller tung konstruksjon papir.
 3. 3
  Innrykk de stiplede linjene på engelen. Ved hjelp av den avrundede enden av en binders eller en tørr kulepenn, trykk langs de stiplede linjene av alle pop-up stykker. Bruk en linjal som din guide.
 4. 4
  Merke midten av kortet. Trykk langs den stiplede linjen på midten av kortet med det avrundede enden av en binders (eller en kulepenn som har gått tom for blekk), igjen ved hjelp av en som en veiledning. Går hele veien fra topp til bunnen av kortet.
 5. 5
  Skjær ut engelen. Følg solide, svarte streker som du skjærer.
 6. 6
  Klipp ut kortet. Følg solide, svarte streker som du skjærer.
 7. 7
  Ta tak i tappen på venstre side stykke engelen. Fanen er rett og slett at området under den stiplede linjen i nedre venstre hjørne. Den stiplede linjen skal vende opp.
 8. 8
  Brett den venstre fanen opp mot engelens kropp. Sett haken tilbake i sin opprinnelige posisjon.
 9. 9
  Ta tak i tappen på høyre side stykke engelen. Fanen er rett og slett at området under den stiplede linjen i nedre venstre hjørne. Den stiplede linjen skal vende opp.
 10. 10
  Brett høyre fanen opp mot engelens kropp. Sett haken tilbake til sin opprinnelige posisjon.
 11. 11
  Plasser begge engel stykker som vist på bildet. Stykket med engelen hode bør være på toppen, og vingene av begge delene skal peke tilbake, bort fra deg.
 12. 12
  Kombiner engel stykker. Som de krysser hverandre, bør engelens hender kommer mot deg og vingene skal peke tilbake, bort fra deg.
 13. 13
  Brett kortet i to langs midten fold linje. Press godt, og åpne igjen.
 14. 14
  Gjelder for de områdene som er merket "lim her." Du trenger ikke mye, bare et lite beløp.
 15. 15
  Plasser engelens nedre venstre fane over limet området. Trykk på fanen godt fast limet området. La limet settes i 30 sekunder.
 16. 16
  Plasser engelens nedre høyre fane over limet området. Du må kanskje løfte engelens kappe på høyre side litt slik at du kan få til kategorien. Trykk på klaffen fast i lim og la det stå i 30 sekunder.
 17. 17
  Trykk engelen helt flat på det åpne kortet. Fortsett å la limet tørke.
 18. 18
  Lukk sakte kortet. Hjelp engelen brette ned i kortet som du lukker det.
 19. 19
  Dekorer kortet ditt. Du kan bruke markører, fargestifter, maling, glitter eller andre materialer for å kle opp pop-up-kort.

Tips

 • Send dette kortet til venner eller bruke den til å dekorere ditt eget hus. Du kan også vurdere å lage et juletre pop-up-kort.
 • Bruk trimming saks til å klippe avrundede områder.

Ting du trenger

 • Heavy bygging papir eller kartong
 • Binders eller tørr kulepenn
 • Ruler
 • Lim
 • Saks
 • Kunst forsyninger av valg å dekorere ferdige kortet