Wkino

Hvordan lage blomstre isbiter

Kle opp drinker med vakre isbiter med blomster fra hagen. Røde roseblader vil forsterke ethvert drikke, og kan også bli stenket på bordet for en romantisk effekt. Perfekt for sommeren ettermiddag partier eller cocktail arrangementer.

Trinn

Hvordan lage blomstre isbiter. Samle og forsiktig skylle alle dine plantevernmiddel-free blomster.
Hvordan lage blomstre isbiter. Samle og forsiktig skylle alle dine plantevernmiddel-free blomster.
 1. 1
  Samle og forsiktig skylle alle dine plantevernmiddel-free blomster. Andre blomster av ditt valg kan brukes i stedet for roser, som listet nedenfor.
 2. 2
  Kok vann i 2 minutter for all luft fanget i vannet for å unnslippe. Deretter la avkjøles til romtemperatur. Dette vil sikre at isbitene er krystallklare.
 3. 3
  Plasser hver blomst i bunnen av hver enkelt avdeling innenfor en is skuffen (eller flere magasiner hvis du har en stor fest).
 4. 4
  Fyll hver kupé halvfull med avkjølt kokt vann og fryse.
 5. 5
  Når vannet er frosset fast, fylle hver isbit kupé resten av veien til toppen med den gjenværende kokt vann.
 6. 6
  Fryses og la den forbli i fryseren til du er klar til å bruke dem.

Tips

 • Komme isen skuffer i visse former vil også hjelpe.
 • Blomster, blomster og blader som er egnet inkluderer: nasturtiums, fioler, roseblader, stemorsblomster, lavendel, basilikum, gressløk / purre / løk / hvitløk blomster, borage blomster, de fleste blomster fra spiselige urter (f.eks basilikum, oregano, timian).
 • Du kan også fryse en hel punsj bolle form med en rekke blomster. Ikke bruk glass punchbowl eller det vil utvide og brast i fryseren. I stedet trekker ut en ring-formet kakeform og fylle den med blomster og vann. Følg samme fremgangsmåte som ovenfor (fyller halvveis, deretter fryser), men du kan legge til flere blomstrer til det andre laget slik at blomstene er hele den store isbit.
 • Alltid ha noen isbiter uten blomster i dem for gjester som kan være pysete for en eller annen grunn.
 • Hvis du bruker isbiter i vinen, gjøre dem med vin du skal drikke. Dette vil hindre utvanning av vin som isbiten smelter. Fryse med jordbær, bringebær eller en mandarin skive for en herlig, oppløftende smak.
 • Hvis friske blomster er utilgjengelig, gjør en silke blomst ring (som brukes til kubbelys) også en vakker tillegg til et bryllup eller dusj punch. Bare sørg for at du nøye vaske flower ring og legg den i en ringformet kake pan som ovenfor. Den kan brukes om og om igjen.

Advarsler

 • Vær forsiktig - bare velge de plante stykker du vet er spiselig. Også mange planter er giftige. Lær hva planter er trygge og utrygge å bruke. Sjekk inn bibliotekbøker, online, med spesialister ved planteskoler eller botanikk avdelinger ved universiteter. Ikke bruk den hvis du er i tvil i det hele tatt. Et eksempel på en vanlig, men ekstremt giftig plante ville være Oleander, vanlig i mange byområder. Hvis du mener du har inntatt en giftig plante ringe Giftinformasjonen umiddelbart.