Wkino

Hvordan lage April Fool mat

1. april ellers kjent som April Fool dag er en stor dag å spille praktiske vitser på din familie og venner. Triks med mat (og drikke) er nesten alltid en ekte vinner. Merk: Enkelte deler er hentet fra en jentes guide. Hvordan å være best på alt.

Trinn

Hvordan lage April Fool mat. Hvordan å være best på alt.
Hvordan lage April Fool mat. Hvordan å være best på alt.

Mat

 1. 1
  Hvis familien din spiser o-formet frokostblandinger, tre dem alle på en hyssing og legg dem tilbake i boksen.
 2. 2
  Lage en falsk 'stekt egg'. Arrangere en skje yoghurt naturell i en oval på en plate. Pop en aprikos halvparten i midten. Tjene det opp til familien din med en rasher ekte bacon.
 3. 3
  Sett en tom eggeskall opp ned i et eggeglass og overraskelse noen med et kokt egg som har ingenting inni.
 4. 4
  Kaprer et lite hull i et eple med enden av en skje og sett en søt gummy orm - Æsj!
 5. 5
  Serverer en scoop av potetmos eller vegetabilsk fett i en iskrem - Fortell dine gjester det er vanilje-flavored iskrem.
 6. 6
  Bytt sukker og salt.
 7. 7
  Skrape smør glasur fra midten av en sandwich-style cookie (kjeks) og erstatte den med tannkrem. Hvis tannkrem ikke høres ut som en god ide for deg, bruker ketchup eller sennep i stedet.
 8. 8
  Skjær en banan før det skrelles. Med en pin eller nål og litt tålmodighet fra din side, kan noen som setter ut sleepily å spise en helt uskyldig frokost lurer på hvordan deres frukt fikk skiver før de noen gang selv pakket den.
 9. 9
  Gjør pus kull kake. Kanskje et bedre valg for Halloween, fremkaller denne ekte kake med noen smeltet Tootsie ruller et sterkt bilde av en forfalt pus søppel boksen. Den beste delen av spøken kan spise litt av denne kaken foran vantro tilskuere.
 10. 10
  Hvis saltbøsser har en skrukork, skru den og legger en liten bit av en serviett over åpningen. Deretter sett på lokket. De kan riste alt de vil, men ingenting kommer ut, og årsaken skal være usynlig, skjult under lokket.
 11. 11
  Også med salt eller pepper shaker, skru av toppen og la det bare løs nok til at det vil dumpe salt eller pepper over det neste gang noen slår det over.
 12. 12
  Lag en naken egg. Bare ved å legge den i eddik, kan du fjerne skallet fra et egg, og med en ukokt en, mens resten av egget intakt. Forestille noens overraskelse når de kommer inn i egget esken og pakke en ekte rå egg som er spretne og elastisk!

Drikk

 1. 1
  Hvis melken kommer i kartonger, slå den blå med noen dråper konditorfarge. Eller erstatte noe helt annet, slik som appelsinjuice. Ingen vil legge merke til de helle det ut.
 2. 2
  Erstatte øl med eplejuice.
 3. 3
  Legg konditorfarge til vann slik at den ser ut som et glass juice eller punch.
 4. 4
  Gjør litt gelé () følge instruksjonene på pakken. Før det setter, hell gelé i glass. Pop en halm til hver enkelt og sette i kjøleskapet. Vent til dine gelé sett før du tjene opp din "fruktjuice". Sjekk dine gjester prøver å drikke den!
 5. 5
  Med en nål, punkteres flere hull i et sugerør, så dukker det i et glass juice.
 6. 6
  Knyt en hyssing rundt en mentos mint, henge mynte rett innenfor munningen av en 2 liter brus (diet coke er best), skru lokket på igjen mens du holder strengen. Når lokket er tett igjen, skjære av leftover strengen slik at du ikke kan se det. Spør en intetanende venn til å få deg et glass med brus. Når de åpner flasken, faller de Mentos i, og bommen går dietten cola.

Advarsler

 • Inntak av for mye fluor tannkrem kan føre til ubehagelige mage effekter. Kontroller at tannkrem du bruker ikke inneholder fluor. Mange barn dør hvert år av fluor forgiftning. Ikke bruk dette "prank" på et lite barn, eller vil du finne deg selv i akuttmottaket med dem!
 • Flat øl er sannsynligvis en dårlig idé for folk under 21 (i henhold til Europa Government). Også en intetanende person sannsynligvis ikke ønsker å ha øl uten tillatelse.
 • Mentos og brus vil skape et stort rot, så vær forsiktig med hvem du spiller som lure på og hvor. Du ønsker ikke å være den som rydder opp i stort rot, fordi det trikset vil være på deg.
 • Sørg for at motivet av dine sprell kan ta en spøk før du gjør noe av dette.
 • Hvis du skal starte prank må du avslutte den. Ellers noen kunne bli alvorlig skadet.
 • Ved bruk av pin, være forsiktig med å pierce fingeren.