Wkino

Hvordan lage alkohol fra vanlig sukker

Det er veldig enkelt og billig å lage alkohol fra sukrose. En slik alkohol er laget ved gjæring granulert sukker med en viss form for gjær, og opptil 20 prosent (40 proof) alkohol kan produseres. Følg disse trinnene for å lage en base alkohol som kan brukes til å lage et utvalg av alkoholholdige drikker som fancy likører eller saft og (brennevin blandet med frukt juice).

Trinn

Hvordan lage alkohol fra vanlig sukker. Skaff en pakke med super gjær eller Distillers gjær.
Hvordan lage alkohol fra vanlig sukker. Skaff en pakke med super gjær eller Distillers gjær.
 1. 1
  Skaff en pakke med super gjær eller Distillers gjær. Kun denne type gjær vil være i stand til effektivt og utføre en ren gjære tabell sukker og produsere opp til 20 prosent alkohol. Denne typen gjær også inneholder næringsstoffer (for eksempel vitaminer og mineraler) som vil støtte veksten av gjær og muliggjøre effektiv fermentering. Sukrose og noen andre typer sukkere inneholder ikke slike næringsstoffer.
 2. 2
  b | 6 0,5 gallon glass carboy med luftslusen og 7,5 liter plastbøtte (lokket også nødvendig for bøtte)]] Velg gjæring fartøy For 5,5 til 6 liter (20-23 l) batcher, en 7,5 Gaver, en boret gummipropp. som passer luftslusen vil være nødvendig som passer carboy eller mugge. Legg igjen en god mengde ekstra hode plass, tilsvarende om lag 1,5 til 2 liter, i fartøyet for skum og gasser som kan danne Durin gummimaljen at luftslusen vil passe inn under gjæring. Lokket bør også ha en gummipakning i det at Wille utstyret. Den gjæring fartøy (og gummipropp for glass fartøy eller lokk for en plastbøtte), luftslusen, og en stor skje skal være ren og renset. Renset kan ikke være nødvendig dersom utstyret er nytt. Bruk en rensemiddel som iodophor som er laget for brygging og vinproduksjon. Alle disse elementene er tilgjengelig hjemme-brygging og vinlaging butikker. Fyll gjæring fartøy til randen med rensemiddel.
  • [Men gjær vil bare være i stand til å fermentere en viss mengde sukrose. Når den totale DBE brukt. Hvis lage to batdone ved å koke sukroseløsning for femten-tjue minutter. Ta Avkjøl kokte blandingen med en kobber chiller som er designet for å kjøle homebrewed øl, og sterilisere kjøleren ved å koke den i sukrose blanding for femten-tjue minutter. Ved overføring av den avkjølte løsningen på plastbøtte, sørg for å la løsningen splash og plukke opp luften, som det må luftes å gjære ordentlig. Koking vil fjerne oksygen, men vann fra springen bør være tilstrekkelig luftet. Ved koking av løsningen, kan ingredienser som urter kokes med blandingen å blåse farge og smak, men smaken vil endres når sukroseløsning blir fermentert av gjæren. Dette er fordi gjæren produserer karbondioksid som vil strippe ut smaker.
 3. 3
  Tilsett gjær. Åpne gjær pakke og dumpe gjær i sukrose og vann. Hvis du bruker en plastbøtte, røre noe om ønskelig å homogenisere blandingen. En renovert, tørr trakt kan bidra til å hindre et rot når du legger gjæren til den smale åpningen av en carboy.
 4. 4
  Fest lokket til bøtte. Hvis du bruker en plastbøtte, tett skyve lokket på bøtta slik at en lufttett forsegling er dannet. Dette kan være litt vanskelig, og kan kreve noen innflytelse.
 5. 5
  Fest luftslusen til lokket eller carboy. Skyv luftslusen i lokket hvis du bruker en plastbøtte. Hvis du bruker en carboy, presse luftslusen gjennom et boret gummipropp og passer stopperen elegant i munnen på carboy. Legg rent vann eller vodka til innsiden av luftslusen, slik at karbondioksid kan frigjøres fra den fermenterende oppløsning mens luft holdes ute. Det finnes to typer airlocks, boblerkomponent og tredelt airlocks. Begge fungerer svært godt.
 6. 6
  La sukrose blandingen gjære. Kontroller at lufttemperaturen er 70 til 80 grader F (21,1 til 26,6 ° C), da dette vil føre til den optimale temperaturen for gjær. Hvis den omgivende luft er kaldere, bruke en enhet slik som en BrewBelt å opprettholde riktig fermenteringstemperaturen. Det tar omtrent to til ti dager for gjær å gjære sukrose og produsere alkohol. Den nødvendige tid vil variere avhengig av den type gjær som benyttes, og av hvor mye sukrose ble tilsatt. Det vil ta lengre tid å fullstendig gjære mer sukrose. Luftslusen vil boble mye under aktiv gjæring. Boblende vil avta som gjæringen avtar, og stoppe helt når alle eller de fleste av sukrose er gjæret.
 7. 7
  Avklare gjæret alkoholholdige væske. Etter at gjæringen er ferdig, bruker en fining middel så som Isinglass eller en kombinasjon av kieselsol og kitosan for å fjerne suspenderte gjær og annet materiale som kan være til stede. Prøv å finne isinglass som ikke inneholder sulfitt, som noen mennesker er allergiske mot sulfitt. Imidlertid kan sulfitter virke til å bevare det ferdige produkt, spesielt hvis det er aldret i en carboy eller annet fartøy. Etter tilføyer finings, forsegle fermentatoren med lokk eller kork og luftslusen og la væsken klargjøre for to eller tre dager.
 8. 8
  Sug eller helle av alkoholholdig væske. Hevert eller forsiktig helle av væske i et glass carboy eller annen lufttett beholder som for eksempel en, slik at den uønskede bunnfall bak. På dette stadium en pute-eller membran-filter, for eksempel en vin-filter, kan også brukes for ytterligere å klargjøre væsken og fjerne rester av gjær. Ikke oppbevar alkoholholdig væske i et carboy for mer enn en måned som det kan bli oksidert over tid. Derfor flaske det å bevare den.
 9. 9
  Filtrer gjennom et karbonfilter, om ønskelig. Bruk en food-grade kullfilter for å fjerne uønskede flyktige stoffer for ytterligere å rense alkohol. Hvis smaker ble lagt før dette punktet, må du ikke bruke kullfilter fordi det vil mest sannsynlig stripe ut smaker.
 10. 10
  Bruk av alkoholen som ønsket. Legg direkte til jungle juice eller legge likør smakstilsetninger. Alder i forseglede flasker hvis ønskelig å forbedre smaken, spesielt dersom man likører. Gjenbruk brennevin flasker, flasker vin, og øl flasker, eller bruk murer krukker. Nye flasker kan bli funnet hjemme brygging butikker. MAS glass vil være lett å helle i og forsegle. Andre typer flasker vil kreve en tapping bøtte og slange. Ølflasker vil kreve caps og et klimaks, men twist-off ølflasker kan ikke recapped. For brennevin flasker som har en stopper, bare gjenbruk stopperen. Vin og champagne flasker kan være re-korket med nye korker eller bare avkortet.

Tips

 • Ikke legg gjæren i sukker vann til den er avkjølt. Hvis vannet er for varmt det vil drepe gjær.
 • Hvis gjæring bøtte er forseglet uten en luftsluse å lufte gjæring gasser, vil bøtte eksplodere og mest sannsynlig gjøre et stort rot.
 • Du kan destillere sluttproduktet å lage din egen vodka. Vær oppmerksom på at dette er en ganske farlig prosess, da dampen er ganske brannfarlig, og det er ulovlig å gjøre dette i de fleste land.
 • Den optimale temperatur av gjærcellene for anaerobt puste ved faktisk 38C °.
 • Du kan erstatte brus for fruktjuice.

Advarsler

 • Bare de av drikke alder lovlig kan foreta alkoholholdige drikkevarer, og det finnes andre lover som regulerer produksjonen av alkohol, så vel. Husk å drikke ansvarlig.
 • Denne rå type alkohol vil mest sannsynlig smak forferdelig hvis de spises uten noe annet å maskere smaken og hvis du drikker for mye det kan gi deg en bakrus du aldri vil glemme.