Wkino

Hvordan kommunisere med dyr

Unngå de panisk jager før besøk til veterinæren, administrere flere katter (eller hunder) og foster tid.

Trinn

Hvordan kommunisere med dyr. Begynn med å se kjæledyret ditt som et levende vesen.
Hvordan kommunisere med dyr. Begynn med å se kjæledyret ditt som et levende vesen.
 1. 1
  Begynn med å se kjæledyret ditt som et levende vesen. Si til deg selv: at skapningen har et skjelett, et bankende hjerte, øyne, og det lærer å kommunisere med deg ved hvordan du bruker det. Husk de fleste dyr, inkludert kjæledyr kanskje ikke ønsker å kose. Mange dyr (for eksempel fugler) ikke naturlig vise følelser på denne måten, og det kan ikke ha samme betydning for dem som det gjør for deg. Også noen arter av papegøyer har vært kjent reagere voldsomt til. Macaws har særlig vært kjent for å huljern ut øynene.
 2. 2
  Legg merke til deres karaktertrekk. Dette er spesielt viktig med flere dyr. Mesteparten av tiden de har svært ulike måter, liker og misliker, stiler, og de reagerer forskjellig på forespørsler og følelser.
 3. 3
  Sett til side noen dumme overnaturlige forestillinger og innse at du virkelig ønsker å aktivt høre fra dem. Du vil ikke begynne å høre dem snakke, men de er mer mentalt tilstede og responsiv enn noen tror.
 4. 4
  Hold deg rolig og nivå med dyrene som om de virkelig kan høre hva du sier (fordi, på en eller annen måte kan de!) Når det er på tide å gå til dyrlegen eller administrere noen medisiner. De vet at noe er opp, og nervøs reservert energi øker sjansene for kaos.
  • I motsetning til vanlig oppfatning, kan katter bli trent. Det er lettere jo yngre at forholdet begynner. En kombinasjon av positiv forsterkning og ikke-fysiske meldinger av skuffelse og / eller haster når handlingen ikke blir gjennomført vil fungere best. Være i samsvar med de signalene du bruker til å identifisere og belønne en forespørsel. Som inkluderer viktige ord og uttrykk i tillegg til visuelle signaler. Mesteparten av tiden denne praksisen bringer eieren og dyret inn i et tettere og mer gjensidig respektfullt forhold og eliminerer noen av de minuser til å ha et dyr. Ha dette i bakhodet når du vurderer å gi et kjæledyr til en eldre eller familie med små barn.

Tips

 • Katter få "midnight gærninger" kjører rundt i huset og hoppe over. De elsker å ha deg med på dette tidspunktet. Kom deg ut katten leker og spill. Disse gærningene kan skje på 7 am eller helst. Ikke straffe denne aktiviteten som det er måten de brenne av overflødig energi.
 • Du kan fortelle hva en katt eller hund eller et kjæledyr ønsker ved sin ører hale eller kroppen hvis en fugl er sannsynligvis sulten etter det hakker deg eller det er bare prøver å få din oppmerksomhet noen ganger er det ikke noen av disse alternativene hvis hunden ønsker å spille han eller hun vil gjøre playbow sin type som dem strekker bakenden holder opp og fronten går ned er det mange måter et dyr kan reagere så vise dem at du elsker dem.
 • Uansett hvordan det ser ut når du forlater kjæledyret ditt, de virkelig ha en god tid hos veterinæren. Jeg vet av erfaring etter at den forlater sin eier hunden perks opp og er fine. De synes ekstra spent når du får dem tilbake og det virker som de hadde en fryktelig tid, men de sannsynligvis ikke.
 • Noen ganger er det bedre å glemme barnet snakke og revurdere tegnet av dyret. Noen ganger, når det brukes som et verktøy for overtalelse, det fungerer til det motsatte og avskrekker dyret fra å følge din forespørsel.
 • Også mange dyr føler seg tryggere og roligere i koselige områder som en transportør eller en skittentøyskurv med noen tepper (for en billig quick-fix) når du reiser eller arbeider med en overfylt hus.

Advarsler

 • Selvfølgelig kan disse praksis ikke fungerer med alle dyr, og det er klokt å ikke forsøke slike close-nærhet aktivitet med ville dyr.