Wkino

Hvordan komme opp med et kallenavn

Vi har alle hørt minst én. Et kallenavn som var så kult, vi ønsket at det var vår. Men, hvor kom de opp med det? Les videre!

Trinn

Hvordan komme opp med et kallenavn. Du bør innse to ting før du begynner.
Hvordan komme opp med et kallenavn. Du bør innse to ting før du begynner.
 1. 1
  Du bør innse to ting før du begynner. Den første er at et kallenavn kan feste med deg for resten av livet, så ikke gjør det du kan angre. Sekund, gamle venner og din familie kan aldri bruke kallenavn, så ikke gjør en til å imponere dem. Det er for deg!
 2. 2
  Kallenavnet bør være like mye en del av deg som en av dine lemmer, så tenk nøye om deg selv. Skriv ned en liste bestående av;
 3. 3
  Din favoritt sang, din favoritt ting å gjøre, din favoritt dyr, din mest verdsatte element, din favoritt bil, din favoritt farge, og din favoritt dessert eller din favoritt ordtak.
 4. 4
  Se på listen og avgjøre om det er ting som ikke har noe potensial, krysse disse tingene ut. Hvis det er noen navn som dukker i hodet på grunn av en vare, skriver du dem ved siden av den.
 5. 5
  Sammenligne de tingene på listen til hverandre. Hvis det er et par ting som kan gå sammen på noen måte, kan de være en gullgruve for et kallenavn.
 6. 6
  Sammenlign liste til deg selv. Hvis noe matcher måten du ser, kjole, eller handling, kan det holde nøkkelen til kallenavn.
 7. 7
  Finne en favoritt bok, eller spille. Se på karakterenes navn, om noen passer din liste, det er en annen godt av muligheter.
 8. 8
  Tenk på hva du har lært og funnet, bør du ha noen kallenavn ideer. Bestemme hvilke passer best for deg og prøve det ut med de menneskene du møter. Ikke glem å spørre folk hva de synes. Det er enda bedre hvis du ber om forslag! Ha det gøy!

Tips

 • Ikke glem å ta dem nær deg i moroa. Gi din partner et kallenavn, eller din venn et kallenavn, etc.
 • Være humoristisk, men hensiktsmessig.
 • Det kan være lettere å få vennene dine til å gjøre jobben for deg, men bare hvis du stoler på dem.
 • Ikke kopier en ny film bare fordi det er populært nå. Du vil se ut som en sau i sin flokk. (Kallenavnet kan være lam-koteletter, eller Bo-Peep!)
 • Hvis alt annet mislykkes å gnist noen ideer.

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt, eller vil du ikke være fornøyd.
 • Ikke noen gang kopiere andres kallenavn, for de vil finne ut fort nok, og når det skjer vil du som regel ende opp med et dårlig rykte.
 • Ikke gjør noe som Chick Magnet.
 • Ikke endre ditt kallenavn hele tiden.