Wkino

Hvordan kjøpe en brudekjole på nettet

Du kan spare store summer ved å kjøpe på nettet, men du må være en svært fleksibel, tålmodig og easy-going bruden å trekke dette av.

Trinn

Hvordan kjøpe en brudekjole på nettet. Forskning type kjole du ønsker.
Hvordan kjøpe en brudekjole på nettet. Forskning type kjole du ønsker.
 1. 1
  Forskning type kjole du ønsker. Vet du hva du leter etter før du begynner å lete etter kjoler for salg, men ikke har ditt hjerte satt på noe veldig konkret.
 2. 2
  Undersøke markedet. På nettauksjoner, kan du "se" andre salg som vil gi deg en mye bedre ide om hva du kan forvente å bruke. Ta minst et par uker for å få en god ide om hva disse kjolene er selger for.
 3. 3
  Still et budsjett. (Husk at du også må kjøpe et slør, underskjørt, sko og undertøy også. Du vil sannsynligvis også måtte få en profesjonell montering før bryllupet.)
 4. 4
  Har dine målinger tatt av en profesjonell, slik at du vil ha dem tilgjengelig når du kjøper din kjole. Pass på at du en iført samme type BH som du vil ha under kjolen din.
 5. 5
  Forskning selgeren. Hvis du leter på en auksjon området, lese selgerens tilbakemeldinger, sørge for at de har solgt brudekjoler før, og sørg for at mottakerne av disse kjoler har vært fornøyd med sine kjøp.
 6. 6
  Sørg for at kjolen kommer vil nok av tid til overs før bryllupet.
 7. 7
  Se på bilder fra front, bak og på siden. (Husk at bildene for "nye" kjoler er trolig rip-offs fra store brudekjole designere, så ikke forvent at kjolen skal være identiske)
 8. 8
  Stille spørsmål. Er kjolen brukt? Er det laget som passer dine mål? Krever det et underskjørt må kjøpes separat? Kan et slør gjøres å matche? Er det hvit eller ivory? Hva slags materiale den er laget av? Hva slags materiale er detaljering laget av? Har den en glidelås, korsett, eller for å gjøre det opp?
 9. 9
  Når du har valgt en kjole du liker, bli med på auksjonen uten å gå over budsjettet, eller bruke "kjøp nå"-alternativ hvis du er fornøyd med den tilbudte pris.
 10. 10
  Når du betaler for noe stort element på nettet, er det best om du kan betale med en slags safe-trader system. Det er der du betaler en safe-trader selskapet prisen på varen, råder selskapet selgeren at du har betalt, og det er betalt til selger når varen er levert. Dette er bra for fred-of-mind.
 11. 11
  Så snart kjolen kommer, sjekk for eventuelle feil og disse har sortert ut med selgeren ASAP. Dersom selgeren ikke fikse det selv, hun kan gi deg en gave eller delvis refusjon for å dekke kostnadene av å ha arbeidet gjort.
 12. 12
  Ser nydelig på bryllupsdagen!

Tips

 • Tenke på å få en brukt kjole fordi disse kan være av eksepsjonell kvalitet (og ekte designere i stedet for rip-offs) på enormt markert ned prisene.
 • Før du kjøper din kjole, finne noen som kan endre det for deg slik at du ikke er låst til det stedet der du kjøpte den. Dette kan spare deg for penger. Hvis du kjøper en kjole som er større enn din nåværende størrelse, vil de ha mye å jobbe med. Dette tillater deg å kjøpe en kjole som du finner som er til en god pris, eller er bare den du har drømt om uten å bekymre det blir borte senere.

Advarsler

 • Hvis du har ditt hjerte satt på en bestemt kjole med spesielle detaljer, ikke kjøpe på nettet. Du er ikke sannsynlig å være fornøyd med noe som ikke er akkurat det du vil. Kjøpe på nettet er for lettgående bruder bare!
 • Hvis du planlegger å ha din kjole endret, må du få referanser på den personen eller bedriften du skal bruke.
 • Gi deg selv god tid. Hvis du ikke kan vente for forsinket levering, eller kjedelige forandringer, dette er ikke metoden for deg.
 • Sjekke troverdigheten til den elektroniske selskapet. Noen butikker har vært selger rip-off designer kjoler godt under anbefalt utsalgspris til skuffede bruder. Sjekk prisen på kjolen din på designere offisielle nettside, kan du også ringe en autorisert representant for designeren å sjekke om den elektroniske rep er offisielt. Hvis kjolen er annonsert for en pris godt under det anbefalte det er trolig en forfalskning. Sjekk 'The Bridal Blacklist' blogg for all informasjon for nettsteder basert i Europa - de har nettopp publisert en blogg om Anjolique rip-offs.