Wkino

Hvordan ivareta et hjem uten en alarm

Det er viktig å føle seg trygg og komfortabel i ditt eget hjem. Det er mange måter å beskytte din hjemme som er ganske dyrt, men det finnes også billigere alternativer. Hvis du følger trinnene nedenfor, vil du være i stand til å gjøre hjemmet ditt trygt fra inntrengere uten å måtte investere i en dyr sikkerhetssystem.

Trinn

Hvordan ivareta et hjem uten en alarm. Kjøp en deadbolt for døren.
Hvordan ivareta et hjem uten en alarm. Kjøp en deadbolt for døren.
 1. 1
  Kjøp en deadbolt for døren. Jo flere låser, jo bedre!
 2. 2
  Hvis du har en ekstra nøkkel, må du være sikker på at det er godt skjult. Ikke "skjule" fritiden tasten over dørkarmen eller under dørmatte. I stedet satte den et mindre opplagt.
 3. 3
  Se etter lange stenger som du kan jamme i mellom døren knott og etasjen under, og dermed hindre inntrengere fra å være i stand til å åpne døren fra utsiden mens på plass. Disse kan kjøpes, eller du kan lage dem selv.
 4. 4
  Hvis du har skyve-glass dører eller vinduer som skyvedeksel, insert kosteskaft eller lange trestykker på bunnen av hver dør og vindu, langs sporet som din dør eller vindu lysbilder på. Dette vil gjøre dem umulig å åpne.
 5. 5
  Sette en lampe eller lys på en tidtaker, slik at det slås på og av selv når du ikke er hjemme. Dette vil gi en potensiell-inntrenger inntrykk av at noen er hjemme. En innbruddstyv er mindre sannsynlighet for å angi et hjem hvis han eller hun mener at det er en sjanse for å bli tatt, arrestert, eller vondt i prosessen.
 6. 6
  Vurdere å holde våpen rundt hjemmet ditt, bare i tilfelle du trenger å forsvare deg selv. Balltre og skarpe pinner fungere godt. Skytevåpen fungerer godt, også, som de er effektive selv på avstand, men husk at å eie et skytevåpen skaper et helt nytt sett av risikoer. Vær sikker på at du vet hva du gjør hvis du velger å holde skytevåpen rundt huset ditt, og holde dem godt ut av veien for små barn.
   • Husk at selv dine egne våpen kan bli tatt fra deg, og brukt mot deg. Fremfor alt, vær forsiktig, og pass på at du får riktig trening.
 7. 7
  Sett tape på dører og vinduer. Dette vil varsle deg om hvorvidt noen er åpne dører og vinduer uten at du vet. Hvis noen er periodevis inn i ditt hjem, er det en god sjanse for at de vil forsøke å gjøre det igjen.
 8. 8
  Kjøpe små, skrue-type låser for dine skyvevinduer, for å hindre inntrengere i å åpne vinduene hele veien.
 9. 9
  Vurdere å sette opp noen snubletråder. En tripwire er en streng eller fiskesnøre, bundet til en pinne eller en stang rett over bakken, som fører til en forbipasserende til å reise. Disse er ofte plassert på toppen av trapper. Feste ulyden enheter (f.eks bjeller, klokkespill, etc.) til de snubletråder vil hørbart advare deg om inntrengere.
 10. 10
  Tenk å få en vakt-hund. Hunder er flotte dyr, men de kan også være gode sikkerhetssystemer.
 11. 11
  Hvis du er bekymret for noen hopper over gjerdet tilbake, kjøpe noen klar pakketape og en eske med tegnestifter. Tape stifter på toppen av gjerdet, vendt oppover. Hvis en intetanende inntrenger griper toppen av gjerdet, vil han få en håndfull stifter. Dette vil skade ham, fraråde ham fra å forsøke å gjøre det samme igjen, og sannsynligvis gjøre ham lurer på hva andre slags feller du kanskje har satt opp rundt huset ditt.

Tips

 • Hvis du velger å kjøpe en pistol som et sikkerhetstiltak, sørg for at du tar skyting og pistol-sikkerhet leksjoner. Være kjent med alle lover angående skytevåpen i staten / provinsen / land der du bor.
 • For ekstra inspirasjon, leie filmen "Home Alone": ( IMDB lenke )

Advarsler

 • Bruk aldri selve "feller". Disse kan alvorlig skade og / eller drepe folk, og de er ulovlig å eie og bruke. Målet ditt er å beskytte deg selv, ikke å skade inntrengere på kreative måter.
 • Vær oppmerksom på at en "felle" satt opp i ditt hjem kan være en fare for de "snille", også. Det er en god sjanse for at du vil forårsake uønsket skade på familiemedlemmer, medlemmer av politistyrken, og selv selv.