Wkino

Hvordan installere et boligområde telefonkontakt

Det kan være lurt å installere en ny telefonkontakt i hjemmet ditt hvis den gamle ikke fungerer, eller hvis telefonlinjer er ikke tilgjengelig der du trenger dem. Stedet for å ringe teleselskapet til å be sine tjenester, kan du prøve å installere den nye telefonen jack selv. Med bare noen få verktøy og dette steg for steg guide, kan du hoppe over telefonen selskapets gebyrer og ha gleden av å kjøre ditt eget hjem forbedring prosjektet.

Trinn

Hvordan installere et boligområde telefonkontakt. Finn ditt hjem nettverksgrensesnitt enhet (NID) og koble telefonlinjen.
Hvordan installere et boligområde telefonkontakt. Finn ditt hjem nettverksgrensesnitt enhet (NID) og koble telefonlinjen.

Del én: forberede installasjonen

 1. 1
  Velg en ny jack. De fleste telefonen knekt koster ca 5€ 0,00 til 5€ 0,00 og er tilgjengelig på jernvareforretninger. Finn en jack som passer best til dine behov, enten det er en enkel flush plate, et veggfeste jack, eller en bunnplate jack. Jacks kommer i flere forskjellige former og farger, og du vil sannsynligvis ønske å velge en som harmonerer godt med rommets innredning.
  • Hvis du erstatter en gammel jack som trenger reparasjon, er det enkleste valget en ny jack med samme størrelse og form som den gamle. For eksempel, hvis din gamle jack er en standard rektangulær vegg plate, vil det være enklest å installere en ny jack som ser veldig like. På denne måten vil du ikke trenger å bore et nytt hull i veggen for å få plass en ny jack størrelse.
  • Hvis du har tenkt å feste din telefon til veggen, må du kjøpe et veggfeste jack, snarere enn en flush jack. En veggfeste jack stikker ut fra veggen, noe som gir en struktur som å montere telefonen. En flush jack ligger flatt mot veggen, slik at du kan plugge i telefonen, men ikke montere den.
  • Basekortdesign jacks er små plast eller metall bokser som er festet til basekortet din, med jack åpningen på den nederste kanten av boksen. Hvis du er bekymret for estetikk, kan dette være en mer diskret alternativ enn en vegg plate.
  • Hvis du planlegger å bruke jekk for både en DSL internettforbindelse og en telefonlinje, velge en jack med to åpninger, ofte kalt en tosidig jack, slik at du kan kjøre to separate linjer.
 2. 2
  Finn ditt hjem nettverksgrensesnitt enhet (NID) og koble telefonlinjen. NID er en enhet installert av teleselskapet som kobler hjemmet elektriske ledninger til telefonnettet. Det er en grå boks som vanligvis er montert på utsiden av huset. Når du er klar til å installere den nye jack, er det viktig å koble telefonlinjen, slik at du ikke arbeider med en live wire. Den elektriske strømmen som går gjennom telefonlinjer er ikke sterk, men det kan likevel gi deg et lite sjokk hvis du ikke er forsiktig.
  • NID har to sider: en for telefonen selskapet, og en for kundene. Åpne siden som er ment for kunder (telefonen selskapets side er vanligvis låst) og trekk testen jack. Nå telefonlinjen er koblet fra utenfor nettverket.
  • Hvis du arbeider med en eldre grensesnitt boksen uten en test jack, kobler du telefonlinjen ved detatching ledninger, og pass på å huske hvilken ledning går der så vil du være i stand til å feste dem når jobben er fullført.

Del to: erstatte en gammel jack med en ny

 1. 1
  Fjern det gamle jack fra veggen. Bruk en skrutrekker til å skru den gamle jack, enten det er et veggfeste eller en flush jack. Forsiktig dra dekslet vekk fra veggen, og du vil finne at jekken er festet til ditt hjem ledningene med ledninger av fire forskjellige farger: rød, grønn, gul og svart. Hver ledning er festet bak en skrue. Bruk en skrutrekker til å løsne skruene, usikre de fire ledninger fra bak dem, og trekke den gamle jack fra veggen.
  • Hvis din jack er den typen som er en rektangulær boks festet til en plate på veggen med hakk, bruk en flat skrutrekker til å løsne den øverste delen av saken, og fortsett å løsne skruene og usikre ledningene. Skru av platekledning og fjerne denne fra veggen også.
 2. 2
  Forbered ledningene for den nye kontakten. Hvis du erstatter en jekk som har eksistert i lang tid, kanskje de fire ledningene må trimmes og strippet før du fester dem til den nye kontakten. Hvis de utsatte deler av ledningene ser gamle eller sprø, kan du bruke en wire cutter å klippe av de skadede delene, ikke mer enn ca ½ "til ¾" (1,25 m til 2 cm). Nå bruker wire cutter eller et verktøy kniv til å forsiktig fjerne isolasjonen fra tuppen av ledningene slik at de kan kobles til den nye kontakten.
 3. 3
  Fest telefon ledninger til den nye kontakten. Slå den nye kontakten og løsne de fire skruene på baksiden. Koble hver ledning til riktig del av jack, preget av farge, vil det være et sted for de røde, grønne, gule og svarte ledningene. Fest ledningene ved å stramme hver skrue.
 4. 4
  Monter jack. Skyver ledningene inn i veggen og plassere jekken over hullet. Linje jekkens skruehullene med eksisterende hull ved den gamle jack. Plasser de nye skruene i skruehullene og bruke en skrutrekker for å feste det nye jack til veggen. Avhengig av hvilken type jack du har, kan du ha et cover sak som bør sikres på veggen stykke å fullføre prosessen.
  • Noen typer jekker har selvklebende bakside i tillegg til skruene. Du kan bruke dette til å feste jekken på veggen, men det er ikke strengt nødvendig.
 5. 5
  Koble til telefonlinjen. Tilbake til NID på utsiden av huset. Åpne boksen og plug testen jack tilbake igjen hvis NID ikke har en test plugg, koble ledningene du tidligere koblet, og husk å skru dem fast.
 6. 6
  Test din linje. Plugg din telefon eller DSL-kabelen i den nylig installerte jack. Telefonen skal ha en summetone, og Internett-forbindelsen skal nå fungere (så lenge datamaskinen er korrekt satt opp for en DSL-tilkobling.
  • Hvis telefonlinjen ikke ut til å virke, kan det hende du må skru den nye jack, og kontroller at ledningene er koblet til de riktige stedene og riktig skrudd i. Hvis ytterligere elektrisk arbeid er nødvendig, sørg for å gå tilbake til NID og koble fra telefonlinjen igjen før manipulere ledningene.

Del tre: installere en ny jack i en annen del av rommet

 1. 1
  Velg et sted for den nye telefonkontakt. Husk at du skal kjøre telefon ledninger fra den gamle telefonen jack til det nye stedet du velger.
  • Vurdere rommet ditt og tenke på den beste veien for telefonen ledninger. Hvis du trenger en ny telefonkontakt på motsatt side av rommet fra den eksisterende kontakten, vil det være mulig å kjøre ledninger sammen din gulvlister? Det er lurt å holde ledninger ryddig, så har en plan i tankene når du gjør ditt valg.
  • Hvis du ønsker å installere en ny veggmontert telefonen, er det best å velge et sted noen få meter over din eksisterende telefonkontakt. På denne måten vil du ikke å kjøre stygge ledninger på tvers av rommet ditt.
 2. 2
  Finne ut hvor mye ny ledning du trenger. Mål avstanden fra den gamle jack til stedet der den nye vil bli installert. Inkludere hele banen at telefon ledning vil reise: avstanden fra den gamle jack til basekortet, rundt omkretsen av rommet, og fra baseboard til den nye jack beliggenhet. Gå til jernvarehandelen og kjøpe mengden av ledningen du trenger. Hvis din nye jack kommer til å bli plassert flere meter fra den gamle, bør du også kjøpe festene som er laget for å holde ledningen på plass langs vegger og gulvlister.
 3. 3
  Velg en ny jack. Basekortet knekt eller vegg knekt som huset telefonen ledninger i en liten boks, i stedet for inne i veggen, er de enkleste telefonen knekt å installere når du leter etter en jack for en ny plassering. Disse typer kontaktene er rett og slett festet til din basekortet eller vegg, med minimal boring er nødvendig.
 4. 4
  Sett det nye jack til stedet du har valgt. Etter at du har gått utenfor for å NID din og koblet telefonlinjen i forberedelsene til oppgaven din, er det på tide å starte installasjonen av den nye kontakten. Noen knekt kommer med selvklebende bakside og enkle monteringsanvisning. Andre kan trenge å bli skrudd inn i veggen. Avhengig av hvilken type vegg du har, kan dette gjøres enten med en skrutrekker og en bit av muskel eller med en liten drill.
  • Kontroller at kontakten ikke er installert på en skjev vinkel ved hjelp av et nivå for å hjelpe deg med å sette i kontakten med gulvet eller baseboard. Lag små blyant merker på de stedene der du skal skrur eller bore hull.
 5. 5
  Fest telefon ledning til den gamle jack. Åpne bakdekselet, eller skru av platekledning, på den gamle jack. Løsne skruene som fester de røde, grønne, gule og svarte telefonledninger. Som nødvendig, trim skader fra de gamle ledninger og strippe isolasjonen fra tips. Strippe isolasjonen fra tuppen av nye ledninger, også. Vri tuppen av nye ledninger med tuppen av gamle ledninger i henhold til farge: rød til rød, grønn til grønn, gul til gul og sort til sort. Bytt ut de forvridde deler av ledningene under skruene i jack, og stram til skruene. Tre nye ledningen gjennom hullet i telefonkontakt casing, og skru casing tilbake til veggen.
  • Dersom hullet i telefonkontakt dekselet er for liten, eller hvis det er vanskelig å tre kablene gjennom, kan det være nødvendig å bore eller skjære et større hull for dette trinnet.
 6. 6
  Kjør ledningen fra den gamle jack til den nye kontakten. Bruke banen du kartlagt i den opprinnelige planen, kjøre den nye ledningen til den nye kontakten. Hvis du kjører ledningen langs gulvlister eller opp vegger, bruker de festene du har kjøpt på Biltema for å feste den pent på plass.
 7. 7
  Fest telefon ledning til den nye kontakten. Etter at du har kjørt ledningen fra den gamle jack til den nye kontakten, trim overflødig ledning slik at du har en overkommelig coil. Strippe isolasjonen fra tuppen av de fire ledningene. Løsne skruene på baksiden av den nye kontakten, og feste de røde, grønne, gule og svarte ledningene i deres riktige fargekodede steder. Trekk til skruene.
 8. 8
  Fullføre installasjonen av ny jack. Hvis du bruker en ekstern kontakt, vil det være plass inne i jack å kveile den gjenværende wire. Plasser dekslet på jekken og skru den på.
 9. 9
  Koble til telefonlinjen og teste arbeidet. Tilbake til NID boksen og koble telefonlinjen. Gå tilbake inne og teste det ved å koble telefonen eller DSL-kabel. Hvis du har en summetone og din internett fungerer, er din oppgave fullført.
 10. 10
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du ikke ønsker å kjøre ledninger sammen din gulvlister eller vegger, bør du vurdere de tres gjennom vegger, i stedet.

Advarsler

 • En standard bolig telefonlinje kommer inn i ditt hjem har svært lite spenning. Men hvis telefonen skulle ringe mens du arbeidet på en tilkoblet ledning, vil spenningen øke og kan være farlig. Ta forholdsregler for å koble fra telefonlinjen før du gjør elektrisk arbeid.

Ting du trenger

 • En telefonkontakt
 • Et godt sett med wire cutters (wire-klipp eller diagonale tang)
 • En Phillips og flat skrutrekker
 • Ny telefon wire
 • Bardunfester
 • En drill