Wkino

Hvordan gjøre forberedelser for en begravelse

Var det noen som nylig forgå i familien din? Det siste du ønsker er å bli stressa om hvordan du planlegger en begravelse. Disse tipsene burde hjelpe.

Trinn

Hvordan gjøre forberedelser for en begravelse. Velg et begravelsesbyrå.
Hvordan gjøre forberedelser for en begravelse. Velg et begravelsesbyrå.
 1. 1
  Velg et begravelsesbyrå. Priser og tjenestekvalitet kan variere, selv blant begravelsesbyråer innenfor en to kilometer radius. Ring begravelsesbyråene, og be om en generell prisliste som du kan vurdere - de er forpliktet til, ifølge FTC forskrifter, å gi sine individualisert priser til deg. Når du har valgt et begravelsesbyrå som du føler deg komfortabel med, vil begravelse direktør spørre alle de nødvendige spørsmålene og hjelpe deg i alle aspekter av å arrangere en begravelse. Ikke vær redd for å ta kontakt med noen begravelsesbyråer og diskutere sine tjenester og kostnader.
 2. 2
  Ring din pastor, rabbi, åndelig leder for å hjelpe deg å sette opp på din sted for tilbedelse for en tjeneste. Eller, hvis avdøde var ikke religiøs, ta kontakt med en humanist minister.
 3. 3
  Spør venner og kjære for å ta bilder av den avdøde til å gjøre fotomontasjer.
 4. 4
  Har også et bilde for å gi til begravelse direktør for referanse. Dette vil hjelpe dem til å prøve og gi din kjære en inntrykk av at de hadde da de var i live. Dette er viktig, spesielt hvis du ønsker å besøke dem i kapellet av resten.
  • Of course, husk at bildet skal skildre den avdøde i god helse. Begravelsen regissørens mål er å gjøre dem ser så kjent for sørgende som mulig, noe som betyr at de bør ikke se syk.
  • Vær oppmerksom på at det er omstendigheter der begravelse direktør kan ikke anbefale visning, og husk at noen omstendighetene rundt dødsfallet kan bety at begravelsesagenten og embalmer ikke kan gjenopprette tilstanden til avdøde
 5. 5
  Vurdere å be om donasjoner i stedet for eller i tillegg til blomster. Når du gjør dette vurdere om den avdøde trodde på en bestemt årsak.
 6. 6
  Legg igjen en gjestebok på kjølvannet og begravelse, slik at folk kan forlate sine adresser hvis de ønsker det. Dette gjør at du kan se hvem som deltok som er nyttig fordi den dagen tjenesten kan det være følelsesmessig overveldende, og du kan ikke få sjansen til å snakke eller hilse alle de sørgende.
 7. 7
  Vurdere å plassere en dødsannonse i avisen. Dette kan informere folk som kanskje ikke har hørt at personen er død. Dette kan bare være i en lokal avis, eller hvis personen hadde venner i andre områder du kan vurdere å plassere meldinger i andre papirer (dvs. hvis personen beveget seg bort fra der de vokste opp, kan det være fint å sette et varsel på papir stedet der de pleide å bo hvis du tror det vil være folk der som ønsker å vite om det)
 8. 8
  Planlegg din begravelse på forhånd for å lindre stress og forvirring. Det er en stor planleggingsverktøy "Memorial Preferences", som er i arbeidsbok format, sider med sjekklister, inkluderer plass til å organisere dine saker, listen din medisinske, familie, militære, finansielle poster samt en disposisjon for å skrive din egen nekrolog og en side av kreative tips planlegger din tjeneste.

Tips

 • Hvis du mottar blomster, skrive ned en beskrivelse av hver, og hvem det er fra før du prøver å gi noen bort. Håndteringen av et hus full av blomster kan være å prøve når du er i sorg.
 • Be om hjelp. Folk ønsker å hjelpe deg, men ofte føler seg hjelpeløs.
 • Plukke opp boken Good Grief. Den er liten og full av hjelp.