Wkino

Hvordan gi en spanking

Så du har allerede bestemt at du kommer til å klaske barnet ditt, men du ønsker å vite de generelle trinnene du bør ta først? Så les denne artikkelen for å lære hvordan du trygt kan klaske. Det er viktig at du er rolig og forsiktig spanker.

Trinn

Hvordan gi en spanking. Pass på at før du gjør noe, at du er satt på denne planen.
Hvordan gi en spanking. Pass på at før du gjør noe, at du er satt på denne planen.
 1. 1
  Pass på at før du gjør noe, at du er satt på denne planen. Bestemme om du ønsker å klaske dem eller rett og slett gi dem husarrest i stedet bør avgjøres før du kunngjøre spanking, så sørg for at du er innstilt på det, og vil ikke under noen omstendighet ned igjen fra dette vedtaket.
 2. 2
  Forklare hva de gjorde galt, hvorfor det er galt, og som bedre valg de kunne ha gjort i stedet. Dette bør være en åpen samtale der barnet kan stille spørsmål for å forstå nøyaktig hva som forventes av ham eller henne. Som en mesan, er det viktig å alltid være rolig og klar av eventuelle sinne. Også bestemme hvor spanking vil bli administrert. Dette stedet skal være privat.
 3. 3
  Når du har nådd ditt mål og har kommet til en klar forståelse, kunngjøre at konsekvensen av barnets handlinger vil være en spanking. (Barnet vil trolig være litt sint og ergerlig. De kan være litt nervøs også. Dette er å forvente, og selv om du bør være forståelse for disse reaksjonene, må du også stå på bakken.)
 4. 4
  Forstå hvordan du skal klaske: Bare klaps med åpen hånd, aldri bruke redskaper og alltid på barnets kledd bunnen, bare så hardt og så lenge for å komme dit oppmerksomhet, for ikke å skade dem (muligens om 15 sekunder avhengig av alder, oe kanskje en swat for hvert år av alder)
 5. 5
  Spanking bør være over kneet, bøyd over en seng eller stol, men står opp kan forårsake skade. Spanking bør gjøres med åpen hånd. Når du har gjort beslutningen om å klaske, komme i posisjon (Hvis spanking vil være over kneet, sitte ned, trekk deretter barnet over fanget ditt.)
 6. 6
  Sørge for at enhver og alle ringene på fingrene og / eller elementer i baklommen er fjernet og plassert bort fra spanking, på et bord eller en stol ut til siden. Du ønsker ikke noe som vil hindre spanking eller muligens skade barnet.
 7. 7
  Fortell barnet at du kommer til å klaske dem, og de ​​bør forbli i posisjon. Fortell dem det ville være uklokt hvis de prøver å blokkere eller på annen måte motstå straff. Ikke snakk om juling. Noen barn er naturlig tilbøyelig til å skrike ut.
 8. 8
  Hvis de klager eller klynking, fortelle dem dette vil ikke føre til en kortere spanking. Gråter, derimot, er veldig naturlig før, under og etter spanking, og bør aldri bli straffet.
 9. 9
  Slapp av hånden din og alle dine lemmer, å sørge for at barnets ben er låst i henhold til din, og at du har en fast hånd på ryggen og en på bunnen deres. Telle til tre, tar et dypt pust, og begynne spanking. Du bør bare løfte opp armen halvveis. Husk å lytte til barnets svarer handlinger.
 10. 10
  Minn barnet på at du ikke liker å klaske ham eller henne, men at du vil når det er nødvendig å korrigere ham eller henne, som du nettopp gjorde, og å behage ikke gjøre dårlige valg som disse igjen.
 11. 11
  Når det gjøres riktig, selv om dette kan høres rart ut, kan en spanking være en positiv erfaring. Selv om noen kanskje tror det oppfordrer vold, betyr det ikke lære barna at vold løser problemer. Den bygger en tillit mellom familiemedlemmer, og de fleste barn på et tidspunkt i livet trenger en spanking å korrigere sin oppførsel. Det er helt normalt. Du kan føle deg dårlig innsiden (som er helt normalt), men vet at du ikke er en dårlig forelder i det minste for spanking barnet ditt, fordi når det gjøres riktig (uten overgrep og for de riktige grunnene), er det en del av foreldre. Forsikre deg om at på slutten av dagen fortelle deg barnet ditt at du elsker dem alltid uansett. Klemme dem, og gi dem et kyss. De kan føle ergerlig for deg for et par dager, men vil vanligvis tilgi deg for det.

Tips

 • En spanker behov for å gjøre kloke valg.
 • Aldri klaske altfor ofte. Hvis du er stadig å måtte klaske hele tiden da det sannsynligvis ikke fungerer på barnet ditt (som alle barn er forskjellige), eller de får altfor vant til det, som aldri skulle skje. En skikkelig juling bør være en svært sporadisk ting, noe som skjer bare noen få ganger i året / annenhver måned i oppveksten.
 • Spanking er ikke nødvendig for barn over 12 år, så vær forsiktig når og hvem du velger å klaske.
 • Hvis disiplin (ikke bare juling, men disiplin generelt) er startet tidlig, rundt ca 1 og en 1/2 års alder, bør du ikke trenger å klaske barnet forbi en alder av ca 9 eller 10. Hvis det er behov for mye fortid som, anbefales det at du prøver andre straffer.

Advarsler

 • Aldri klaske i alle typer kjøretøy i bevegelse.
 • Selv på steder der spanking er helt lovlig, avhengig av lokale holdninger, hvis du irritere nok folk, kan du fortsatt bli belastet med eggende til opptøyer hvis du er et sted at de holdningene til spanking pleier å være fiendtlig (dvs. nesten alle San Francisco; de fleste av Vancouver, Ann Arbor, Michigan)
 • Ikke klaske barn du ikke er verge for. Barnevakter, dette er deg. Ikke bare kan det være ulovlig, kan du bli dømt for sex kriminalitet (ingen spøk, dette er faktisk mulig i enkelte stater)
 • Overholde alle lover som begrenser eller forbyr spanking. I Europa alle>, er det i dag lovlig å klaske barnet ditt, eller et barn du er verge for (noen stater ikke forby spanking fosterbarn. Det er ulovlig for lærere og personell til å klaske barn i 31 stater. I Canada ulovlig> det er ulovlig for foreldre å klaske barn under 3 år eller over 11 år. Spanking med noen form for redskap er ulovlig, og det er ulovlig for alle som ikke er noen> biologisk forelder å klaske. I New zealand og 22 andre land over hele verden alle spanking er ulovlig, uten unntak.
 • Aldri klaske et barn mens sint
 • Vær oppmerksom på at hvis du velger å klaske i offentligheten, kan du bli konfrontert med folk som er imot hva du gjør. Dette gjelder spesielt i områder der holdninger til spanking er fiendtlige (San Francisco, Vancouver, Ann Arbor)
 • Aldri klaske et barn noe annet enn baken!
 • Bruk aldri redskaper, uansett hva alder eller størrelse på barnet.
 • Aldri overstige 3 eller 4 spanks.

Ting du trenger

 • En privat sted
 • En høy seng eller stol å sitte på eller bøye seg
 • En åpen, fleksibel hånd