Wkino

Hvordan forrette ved en nondenominational begravelsesseremoni

Det er ikke alltid nødvendig å ha en ordinert prest forrette i en begravelse. I tilfelle du blir bedt om å forrette i en begravelse eller en minnegudstjeneste, her er en enkel måte å hjelpe familie og venner få en følelse av nedleggelse.

Trinn

Hvordan forrette ved en nondenominational begravelsesseremoni. Diskutere planer for tjenesten.
Hvordan forrette ved en nondenominational begravelsesseremoni. Diskutere planer for tjenesten.
 1. 1
  Snakk med familien. Ringe familien og planlegger å møte dem, fortrinnsvis i deres hjem. Møte dem i offentligheten er OK i et bind, men hvis det er arrangement, prøver ikke å møte mer enn to til tre personer. Hvis et begravelsesbyrå tar seg av andre ordninger, kan de begravelse direktører har plass i begravelsen hjemme hvor du kan møte. Oppfordre familien til å ha andre familiemedlemmer og nære venner til stede hvis de ønsker, men være følsom for deres behov og til plasshensyn.
 2. 2
  Diskutere planer for tjenesten. Når du møter familien, la dem vite hva du har i tankene for tjenesten. Hvis de har sine egne ideer om hva de ønsker å se gjort eller ikke gjort, gjør en stor innsats for å innlemme disse ideene. Men ikke la dem med en rekke åpne spørsmål om beslutninger som de trenger å gjøre, du er der for å hjelpe dem, ikke å ytterligere komplisere prosessen.
 3. 3
  Ta notater. Ta med en notisbok og være forberedt på å ta mange notater om kjær som har gått bort. Få så mye informasjon som mulig, slik at du kan presentere en historie om personens liv fra fødsel til død. Sørg for å få opplysninger som bursdag, skole informasjon, ekteskap, arbeid historie, barn og barnebarn, og prestasjoner. Vær spesielt oppmerksom på de anekdotiske minner om at familien deler, spesielt historier som bringer smiler. Spør dem om det er musikk eller noen spesielle målinger som de ønsker å ha innlemmet i tjenesten. Oppmuntre dem til ikke å plukke mer enn to eller tre sanger, siden de kan være en følelsesmessig overbelastning. Også la dem vite at du er tilgjengelig for å lese dikt eller brev om at de har skrevet i tilfelle de finner ut at de ikke kan dele på dagen av tjenesten.
 4. 4
  Få familie adresser og kontaktinfo. Takke familien og lage ordninger for å sende en kopi av lovtale din slik at de kan vurdere det og sørge for at den er korrekt. Selvfølgelig, sende en lovtale av e-post er den enkleste måten å oppnå dette, men levere det personlig eller fakse det finnes andre muligheter. Spør dem om det er en sammenkomst etterpå at de ønsker å annonsere.
 5. 5
  Skriv en lovtale, bruker notatene. Gjør det positive i tonen, men ikke vær redd for å nevne mindre enn glade ting hvis de bidro til personens liv. Pass på at du leser lovtale høyt for å måle hvor lang tid det tar å levere den, og å sørge for at du opprette din rytme. To til tre sider ved skriftspråk bør være tilstrekkelig.
 6. 6
  Ankomme tidlig for tjenesten. På dagen for tjenesten, kommer minst en halv time for tidlig med det endelige utkastet av lovtale. Tilgjengelig for alle siste øyeblikk ord eller ordninger som familien kan ha, men gi dem plass til å sørge. Dette kan være en svært prøver dag for dem.
 7. 7
  Gjennomføre tjenesten. Det kan være lurt å åpne med en av bitene av musikk som de har valgt. Deretter velkommen familien og åpner med en bønn eller erindring. Etter bønnen leste dødsannonsen som en måte å erkjenne familiemedlemmer som inngår i den. Lever lovtale. Etter minnetalen, invitere venner og familie til å komme frem og dele sine egne tanker. Dette er et perfekt sted å sette inn en sang for å gi dem tid til å tenke. Hvis du, etter omtrent et halvt minutt, ingen kommer frem, så gjør noen lys kommentar om hvor vanskelig det kan være å snakke i en begravelse, og avslutter med å lukke tjeneste med bønn.
 8. 8
  Hold deg etterpå. Gjør deg selv tilgjengelig for familie og venner etterpå, men med mindre du kjenner familien personlig, kan det være lurt å grasiøst unnskylde deg selv kort tid etter og gi dem plass.

Tips

 • Normalt etter at familien har gått til sine biler, forblir geistlige medlem i rommet, mot baksiden, mens de ansatte i begravelsesbyråene lukke kisten for å sikre at den avdøde kjære blir behandlet med full respekt og for å sikre familien som smykker elementer ble forlatt i kisten, bør det alltid være noen bekymringer.
 • Funeral Home regissører noen ganger glemmer å gi godtgjørelse til presteskapet medlem. Hvis dette er tilfelle, er det ikke upassende å høflig minne begravelsesbyrå regissør (etter begravelsen, når du er alene med ham eller henne) som du ennå ikke har mottatt godtgjørelse (vanligvis i midten av vestlige USA ca 115€ -200). Familien har allerede betalt for det.
 • Hvis begravelsen inkluderer en høytidelighet ved graven, holde ord ved graven svært konsis. En salme og bønn kan være akkurat nok.
 • Dersom familien har planer om å brenne sin egen CD med musikk å spille, minne dem om å teste den på en annen CD-spiller, ikke en datamaskin, før tjenesten. Noen ganger kan en brent CD ikke spille riktig.
 • Noen ganger er det interessant å notere i lovtale av hva som foregikk i verden den dagen personen ble født. Her er en hendig link for at: http://www.brainyhistory.com/
 • Hvis de likte ordene som du har delt, kan du ha en kopi av lovtale trykt opp på fint papir for dem å holde. De vil virkelig sette pris på det. Du bør allerede ha samlet kontaktinfo for familien. Send hvert interessert person sin egen kopi, og ikke forvente sørgende familiemedlemmer å huske å gjøre det selv.
 • Avhengig av tid, kan det være lurt å kjøre egen bil til kirkegården stedet for å ri med begravelsesbyrået regissør. Du kan være i stand til å forlate mye raskere, og du må kanskje gå direkte til lunsjen i stedet for tilbake til begravelse hjemme først.
 • Vanligvis den geistlige medlem går foran kisten til likvogn og foran kisten fra likvogn til graven.

Advarsler

 • Hvis du utfører tjenesten på en begravelse hjemme, sørg for å koordinere med regissøren om noen andre hendelser (for eksempel militære æresbevisninger, ballong utgivelser, etc.) som vil finne sted. Gi regissøren en bestilling av tjenesten, slik at det er klart når musikken skal spilles. Finn også ut om det er noen andre tjenester som er planlagt etter service slik at du ikke monopolisere kapellet hvis det er nødvendig.