Wkino

Hvordan foreslå til kjæresten din

Foreslår til kjæresten din kan være klissete virksomhet, gitt de mange århundrer bak oss av lagdelt sosial og kulturell tradisjon som tilsier at det er mannens plikt til retten og til slutt foreslå for kvinnelige.

I disse moderne tider, men mange kvinner føler trang til å pop spørsmålet og få en forpliktelse som de er sikker på. Hvordan kan du omgå en av sivilisasjonens eldste ritualer og få mannen du vil ha? Ta et dypt pust og komme i gang!

Trinn

Hvordan foreslå til kjæresten din. Nå din egen følelse av komfort med å gjøre dette trekket.
Hvordan foreslå til kjæresten din. Nå din egen følelse av komfort med å gjøre dette trekket.
 1. 1
  Nå din egen følelse av komfort med å gjøre dette trekket. Det er ingen grunn til at en kvinne ikke kan lage et forslag til en mann i disse dager. Hva kan holde deg tilbake er eventyrlige visjoner, bekymringer om mannens følelser, og rett og slett få opp motet til å spørre om noe som kan bære risikoen for avvisning.
  • Vær sikker på at han er "the one", og at du er helt klar for dette engasjementet før lansering i. Hvordan vil dette forandre ditt liv og du kan se deg selv som å være med slike endringer?
 2. 2
  Måle din kjæreste sjansene for å foreslå til deg. Før du vurdere å foreslå, være oppmerksom på muligheten for at han kanskje vurderer å foreslå. Følgende "om-å-foreslå" indikatorer kan hjelpe din sleuthing:
  • Hvor lenge har du vært sammen? Jo lengre tid, jo mer sannsynlig at han tenker på å foreslå.
  • Hva gjør han si når du forteller ham vil at du skal være sammen med ham? Legg merke til hans reaksjoner. Eller kanskje han er den som gjør all snakkingen om fremtiden.
  • Har han vært konstituert litt i det siste, og kanskje til og med vise interesse i andres bryllup? Kanskje han har begynt å spare opp helt plutselig, eller han selv henga deg ved å spørre hva du leser når man ser på brude magasiner i butikken.
  • Er han tilbringe mer tid med deg og mindre med sine venner i det siste? Virker han mer nervøs rundt dine egne venner?
  • Du har fanget ham ute i smykkeskrinet.
  • Han er opptatt av å tilbringe tid rundt dine foreldre og familie plutselig.
  • Han arrangerte en uventet utflukt som er ute av karakter. Det kan være forslaget!
 3. 3
  Hvis kjæresten din er svært responsive til din sondering om å bruke ditt eller han har innledet diskusjoner om fremtiden sammen, eller "indikatorer" synes å antyde en kommende forslaget, kan du bestemme deg for å gå videre å vite at du gjør den riktige avgjørelsen. Du kan også velge å vente, siden et forslag kan komme din vei, men siden poenget med denne artikkelen er ikke om å vente, og om du gjør det foreslår, ikke føler seg forpliktet til å vente. På den annen side, hvis han synes å være ganske uforpliktende om fremtiden dere to har sammen, kan det hende du trenger å se på dette litt lenger, men et forslag er en visse midler for å få engasjement problemer ut i det fri!
 4. 4
  Ta hensyn til de emosjonelle realiteter. Mens moderne tilnærming til forslagene har blitt snudd på hodet, de gammeldagse forestillinger fortsette å somle. Så vær forståelse av at det er en følelse av "weirdness" for noen menn når det kommer til en kvinne gjør det foreslår. Om han er den største jock eller den største, mange menn er komfortabel med ideen om en kvinne kan innta rollen som den "forslagsstiller". Spør deg selv: Er din mann opplyst nok til å håndtere dette?
  • Vurdere å høres ut hans mulige reaksjon ved å opprette et fiktivt scenario der en eller en venn av en venn som er en kvinnelig fridde til henne nå-mann. Fortell ham om det og måle hans reaksjon fra historien ved å veve etter din mening om hva som skjedde og få fram sitt syn med noen forsiktige spørsmål eller uttalelser. Basert på disse reaksjonene, vil du ha et bedre inntrykk av ham.
  • Bli beroliget av det faktum at mange menn trenger og faktisk liker denne "nudge", spesielt å endre langsiktig dating eller samboende inn i et ekteskap.
 5. 5
  Tenk hvis du er opplyst nok til å håndtere dette. Borte blir mannen din å komme ned på bøyd kne. Borte blir hans forsøk på å sammenligne 4C er når du lagrer opp for forlovelsesring. Og gått vil være en romantisk gest som du kan vifte og føler maste. Er du OK med dette? Fordi hvis du ikke, stopper akkurat nå!
  • Vil du være glad når andre folk fortsetter å spørre ting som "Så hvor kom han foreslå for deg?" og "Hvordan gjorde han foreslå for deg?" Du vil ha mye å sette folk rett på dette, så vær oppmerksom på at en god sans for humor er mye som trengs!
  • Hvis du er den type kvinne som lever livet stort og er ikke bekymret for konvensjoner og vet hva hun vil, vil dette trinnet være en lek å hoppe over. Når du vet hva den riktige tingen å gjøre er, du vet det, så få til det!
 6. 6
  Vær oppmerksom på at det å snakke mye om fremtidige forpliktelser vil sette kjæresten din relasjon radar i beredskap. Det kan være gradvis tydelig, men noe luktende av langsiktig satsing er noe de fleste gutter har en tendens til å plukke opp ganske snart. Du kan få vibes og signaler om hensiktsmessigheten eller på annen måte å tenke på for de to av dere nå, så la dette være en del av din guide som er egnet eller på annen måte å foreslå.
 7. 7
  Forbered for forslaget. Dette er opp til deg, men du er nå i posisjon til å gjøre det så romantisk, fantastisk, overraskende og kjærlig som mulig. Ting å tenke på er:
  • Hvor vil du foreslå? Hans favoritt kjører park, hans kontemplasjon sted med utsikt over havet, ut på en yacht, på en sitte ned måltid, eller gå et spesielt sted sammen? Tenk på hvilke steder uansett mye til dere begge, så vel som et sted der du vil være sikker på at dere to ikke vil bli forstyrret eller distrahert.
  • Unngå å gjøre noe som er ute av karakter for deg. La dine egne personlighetstrekk skinne gjennom som en stor del av forslaget, fordi det er derfor han elsker deg.
  • Pass på å unngå å bytte hvordan du tror du vil bli foreslått og plante den ideen på dette forslaget. Han er en mann og blomster og intime middager med levende lys er kanskje ikke den beste måten å sitt hjerte ved denne anledningen. Bruk det du vet om kjæresten din til å skreddersy en helt spesiell forslaget.
  • Er det noen inne vitser du kan stole på å hjelpe forslaget ta på seg mer mening?
  • Ringen er egentlig ikke et problem her. Hvis han sier ja, kan dere to nå gjør den moderne ting å velge din forlovelsesring sammen. Men gi noen kvinner en token ring, for eksempel en øl kategorien for øyeblikket av forslaget; hensiktsmessigheten av en slik token avhenger av dine egne preferanser og din kunnskap om ham.
 8. 8
  Tenk på hva du skal si. Det er ingen standard forslaget og ingen rett eller gal måte, men det er viktig å uttrykke hvor mye du elsker ham og å identifisere spesifikke ting om ham som får deg til å ønske å tilbringe resten av livet med ham. Snakke om fremtiden og hvor mye det betyr for deg å ha ham ved din side i denne fremtiden, male visjonen for ham som du foreslår.
  • Kort er bra. Han vil trolig bli svært og jo mer du drar den ut, jo vanskeligere blir det for dere begge!
 9. 9
  Sjekk din igjen. Hvis du ikke er klar til å gjøre dette, gjør noen videre etterforskning i hva som holder deg tilbake eller forvirrende deg og revidere forslaget når du føler deg mer trygg. Ellers er det full damp fremover.
 10. 10
  Foreslår. Du kommer til å være nervøs, og det er alltid en risiko for en negativ eller uforpliktende respons. Være forberedt på, og har også en nådig reaksjon som svar på den hendelsen. Hvis du har lest alle skiltene rett skjønt, er han trolig til å si ja.
  • La ditt hjerte veilede deg. Mens det er en god idé å øve dine forslag ord på forhånd, er det også godt å holde noe av det spontane.
  • Innrøm til nervøsitet, dette sikkerhetsproblemet er elskverdige og hjelper kjæresten din til å forstå akkurat hvor mye mot dette er å kreve fra deg.
 11. 11
  Feire. Hvis han sier ja, har noe spesielt planlagt å feire anledningen som å åpne en flaske champagne eller gå et sted som er spesiell for dere begge.
  • Opprettholde en stemning av nåde og aksept hvis han sier nei, eller at han trenger tid til å tenke over det. Sette på en sving eller kald-shouldering ham vil bare føre ham til å føle seg beroliget at fallende forslaget var den riktige tingen å gjøre. Fortell ham at det er OK å ta mer tid, men at forslaget definitivt fortsatt står.

Tips

 • Spørsmålet om når til pop spørsmålet er en undersøkelse som har torturert menneskeheten i evigheter. Det er umulig å ta opp hele kompleksiteten i dette spørsmålet i en artikkel. Bruk ditt hjerte, hodet, og din følelse av tillit i forholdet som dine viktigste kilder til veiledning.
 • Hvis han liker å spise ute, ta ham ut til sin favoritt restaurant. Hvis du ønsker litt mer privatliv lage en vakker candle light middag hjemme med alle hans favoritt mat. Etter middagen, mens du slapper av hjemme med romantisk musikk og et glass vin, pop spørsmålet.
 • Vær sikker på at du ikke kommer til å være i en vanskelig posisjon. Noen gutter liker ideen om å foreslå, men så er det andre som får sine tilbake opp på ideen. Finn ut hvilke fyren din er først.
 • For ringen, kan det være en god idé å ha en idé om hvor du ønsker å få det fra, uten tilsynelatende pushy eller forutsatt at han allerede kommer til å si ja!
 • Noen ganger forslaget bare blir utbrøt i et øyeblikk i tid der dere to er bare så overmåte glad og føler dyp kjærlighet for hverandre. Dette kan fungere hvis du allerede har gjort de tenker om det hele på forhånd, men ikke stole på denne metoden. Det er alltid best å tenke fremover og planlegge godt.