Wkino

Hvordan forberede for en valp

Få en ny valp? Start med å forberede et sted for valpen din. Hvis du adoptere en valp som vil bli stor senere, og du ønsker det i sin kasse når du ikke vil være hjemme, prøve å kjøpe en kasse som er større slik at du slipper å kjøpe en ny en senere. Sørg for å alltid gi vann til valpen din til enhver tid. Også alltid huske å housebreak valpen eller har en exit utenfor for hunden å gå ut i tilfelle de trenger å gå.

Trinn

Hvordan forberede for en valp. Opprette et område i huset ditt bare for valpen.
Hvordan forberede for en valp. Opprette et område i huset ditt bare for valpen.
 1. 1
  Opprette et område i huset ditt bare for valpen. Vanlige valg inkluderer kjøkken, vaskerom, eller hiet. Dette gjør at valpen har et begrenset område å utforske, og et sted å føle seg trygge og hjemme. Den gir deg et begrenset område å rydde opp etter valpen.
 2. 2
  Valpesikkert dette området ved å rense godt, fjerne noen ledninger eller andre elementer valpen kan tygge, fjerne ornamenter eller noe valpen kan støte på. Fjerne noe fra dette området du ikke vil skitne, tygges eller ripete.
 3. 3
  Bruke ikke-biting væske på noe som valpen kan skade seg på eller at du trenger å bruke i fremtiden som checkbooks, fjernkontroller (wii, t. V etc.) og noe som kan være en verdifull familie hand-me -down osv.
 4. 4
  Gi valpen en erstatning for å tygge. Valper trenger å tygge, det er ikke deres feil, så alltid gi et alternativ for valpen til de elementene som er nevnt ovenfor, som en squeaky tygge leketøy spesielt laget for valper. Rope leker er stor for å tygge også.
 5. 5
  Kjøp en krage (eller sele) og leiekontrakten riktig størrelse for valpen. Vanligvis krage kommer i x-small, small, medium, large og x-large. Når du velger en krage på butikken, sørg for at det ikke er sikret med borrelås. Dette er ikke veldig sterk mot en valp. Den type krage som har klikkes sammen forbindelse er best for større raser, som de er sterkere. Leiekontrakten-De fleste hundeeiere liker å få en lang bånd for turgåing og 2-4 fot leiekontrakten for trening sammen med en treningspartner bånd og krage hvis du ønsker din valp til å vokse til en god hund.
 6. 6
  Kjøp riktig sjampo. Pass på at du velger riktig type sjampo for valpen din: Hvis han har ekstra tørr hud, prøv å bruke en spesiell sjampo for slikt. Hvis frakken blir ekstra tangly, kjøpe en sjampo som passer det behovet, også.
 7. 7
  Kjøp børster inkludert en myk børste som kan skinne pelsen og en børste til å fjerne knuter og matter.
 8. 8
  Velg en kasse av riktig størrelse for valpen og deres vekstforventninger. Kasse trening er en kraftig måte å arbeide med en valp, men det er ikke nødvendig. Dersom du må forlate valpen i løpet av dagen og ikke har noen til å passe på den for deg, så er dette sannsynligvis det beste alternativet for ikke å komme hjem til en strimlet rot av et hus. Wire kasser blir ofte brukt fordi hunden kan enkelt se alt rundt dem lindre følelsen av straff og forsterke følelsen av sikkerhet og er enkle å holde rene. Valper er vant til å være begrenset og se på deres kasse som sitt hjem (DEN). Dette er deres egen plass og bør ikke være "invadert" når de ønsker å være alene.
 9. 9
  Velge og kjøpe en høy kvalitet på mat. Ikke la deg lure av en hundemat merkevare, omdømme eller påstander på pakken. Mange, mange kommersielle hunden mat laget av tvilsomme ingredienser. Det kan si kylling, men vet du egentlig er hvilke deler av kylling i det? Snakk med din veterinær eller pet food leverandøren, eller gjøre egne undersøkelser på Internett. Hvis du har tid du selv kan lage din egen hundemat. Det er nok av sunne oppskrifter for kjæledyr som kan bli funnet på Food Network nettside.
 10. 10
  Stock minst to boller, en for vann og en for mat. De trenger ikke å være av samme størrelse.
 11. 11
  Kjøpe sengetøy og andre forsyninger til å la hunden sove komfortabelt. Hunder, og spesielt valper, lider stresset akkurat som mennesker. Kommer hjem til et nytt sted er ansvarlig for å gjøre valpen sliten, og du vil være glad for hvor mye han kan sove.
 12. 12
  Avlaste noen stress valpen kan ha, mens han er i sin kasse reise hjem. Den første dagen valpen vil bli vektlagt. Lindre dette ved å sette en gammel t-skjorte i kasse med valpen. For ytterligere å avlaste det stress du kan vikle deg skjorta rundt en tikkende klokke som valpen vil feil for det er mors hjerteslag og vil hjelpe ham bånd til deg bedre.

Tips

 • Bruk en gammel tee shirt for et par dager og deretter gi det til valpen oppdretter. Når de tar valpen ut for å sosialisere de kan la den spille med dine gamle skjorte. Når du kommer til å ta valpen hjem det vil allerede kjenne din duft.
 • Større hunder ofte får hofteleddsdysplasi når eldre. Det kan være lurt å se på å få en hund seng som bidrar sterkt til å redusere denne!
 • Få en god hund bok og faktisk lese den.
 • For "Praise trening" som er vanligvis best, se "Tante Me Or The Dog" på Animal Planet. Eller hvis du foretrekker det, "The Dog Whisperer" på National Geographic kan være et godt valg.
 • Hvis du har med hjem valpen i bilen har det er kasse i bilen. Valper er vant til å være begrenset. Pakk en gammel håndkle som du har brukt nylig rundt en varmeflaske og valpen bør kose og sove på veien hjem.
 • Kjøp en kasse en størrelse større enn du tror valpen trenger. Det er vanligvis en valp barriere som du plasserer inne inntil valpen vokser opp til å passe kassen. Hvis han er for å være 35 pounds, få en kasse for en 50-kilos hund størrelse. Når valpen er en voksen vil han være i stand til å snu seg rundt og strekke ut komfortabelt.
 • Hvis du mangler eller kan ikke finne ikke-biting væske prøve sure epler, som ofte fungerer bra.
 • Hvis du har selskapet over og behovet for å sikre valpen i buret, vil han bli gal bjeffing og klynking. Du kan noen ganger si opp dette problemet ved å plassere noen håndklær over kasse.
 • Hvis du ikke har råd til en kasse, bruke en gammel pappeske. Klippe det opp for å gjøre det behagelig for din nye valp. Når det er en voksen, du virkelig trenger å få en kasse eller i det minste en hund seng.

Advarsler

 • Fjern alltid kraver eller seletøy før en hund går inn i buret som disse elementene kan kvele hunden ved å bli tatt på kasse ledninger eller låser.
 • Når du møter nye hunder, tilnærming sakte og aldri vise at du er redd for den nye hunden. De kan føle frykt, og vil prøve å beskytte eller angripe deg, avhengig av deres personlighet.