Wkino

Hvordan forberede for drapet av en kjær

Mestring med døden er aldri lett å gjøre, og uansett hvor mye du forberede, er det alltid en veldig emosjonell og trist tid. For å hjelpe deg med å forberede for tapet, her er noen tips.

Trinn

Hvordan forberede for drapet av en kjær. Sørg for at alle i familien vet at dette kjære vil være passerer snart.
Hvordan forberede for drapet av en kjær. Sørg for at alle i familien vet at dette kjære vil være passerer snart.
 1. 1
  Sørg for at alle i familien vet at dette kjære vil være passerer snart. Dette vil tillate dem å si deres farvel.
 2. 2
  Sitte og snakke med din kjære så mye som mulig. Hvis du angrer, eller trenger å la ham / henne vet noe som du har holdt på i mange år, bruker denne tiden til å la dem vite. Husk skjønt, hvis det er noe stort (du har vært utro mot dem i 15 år) kan det være best å la det gå. Du ønsker ikke å stresse ham / henne ut mer enn de allerede er.
 3. 3
  La barna i familien besøke denne kjær, og forklare dem hva som snart skal skje.
 4. 4
  Hold langt borte familiemedlemmer postet på helsen til din kjære. Kommunisere via e-post, telefon eller et nettsamfunn.
 5. 5
  Snakk med din kjære om døden. Spør om han eller hun er redd. Du kan være i fred når de er borte, vel vitende om at de ikke var redd for å gå. Og hvis din kjære er redd, hjelpe ham eller henne komme til enighet med sin frykt.
 6. 6
  Begynne å lage begravelse / begravelse ordninger. Men med mindre din kjære spør om det, ikke fortell dem. De tror kanskje at du er "gjør dem i."
 7. 7
  Fortell din kjære at du vil savne dem, og si: "Jeg elsker deg" ofte. Ingenting er viktigere enn disse tre ordene.
 8. 8
  Fortell din kjære hvis du er redd, forvirret, eller trist. De kan bare fortelle deg noen ting som lette ditt sinn, og vil hjelpe med denne prosessen litt.
 9. 9
  År fra nå, kan det være de små tingene som betyr noe, som deres favoritt farge, sin favoritt dessert, etc. Holde på disse minnene!
 10. 10
  Pass på at du sier alt du ønsker å si. Når de er borte, er de borte og du kan ikke få dem tilbake.
 11. 11
  Samle familiemedlemmer i rommet og snakke om gamle dager sammen. Alle vil ha det minne om sine kjære smilende og være fornøyd, eller lytte, huske alle disse øyeblikkene. Det vil være en fredelig minne å se tilbake på også: Han eller hun var omgitt av familie, som alle elsket denne personen veldig mye, og hva kan være bedre enn å ha familie der, når de trengte deg mest?
 12. 12
  Ta din retning fra den elskede - Noen ønsker kanskje å snakke om død, begravelse planer, osv., mens andre ikke gjør det.. Ikke anta at du vet hva de ønsker eller trenger - ASK. Dette er ingen tid å spille gjetter spill!
 13. 13
  Crying er normalt og det er bedre å la det ut enn å holde ting flaske opp. Når tårene kom, la dem ut.
 14. 14
  Vurdere alternativer for hjemmetjenesten, hospice omsorg, sykehjem omsorg, og sykehusbehandling. Spør elsket en som er under dødsprosessen hvilket alternativ ville være mest attraktivt for ham eller henne, og gjøre ditt beste for å imøtekomme ønskene. Husk at kostnader og grad av omsorg skille med hvert alternativ, og bør undersøkes nærmere før en endelig beslutning.

Tips

 • Elsker dem av hele ditt hjerte, og de vil vite.
 • Respekterer ønskene - det er barnets / barnas valg å delta i begravelsen / besøke graven / stein eller ikke. Ikke bli fornærmet, ikke fortell dem eller tvinge dem til å gjøre det hvis de sier nei, og / eller de er ikke komfortabel med å gjøre det.
 • Ikke si gått bort / bare sove. Det kan gjøre et barn / barn redd for å gå til sengs, eller de kan tro at personen har gått bort for en tur / ferie når de ikke har. Aldri lyve, fortelle løgner og / eller sukker belegg kan gjøre barnet / barna mislike deg og mistro deg. Alltid være ærlig, er ærlighet alltid den beste politikken (men vær passer for alderen)
 • Du kan lage en minnebok om din kjære, spesielt for små barn, har bilder, journalføring, minner, ordtak at din kjære en aways sagt, spesielle oppskrifter, etc. for å alltid holde deres minne i live.
 • Vet at det er ikke din feil.
 • Hvis du planlegger å plante en hage eller et tre i hagen din, som et minne til din kjære, fortell ham eller henne før de går.
 • Gråter med barnet / barna og snakke om den døde personen. Det viser ditt / dine barn som du aldri glemme den personen og at det er OK å gråte, vise sinne, og uttrykke følelser og sorg. Husk folk sørger på forskjellige måter.
 • Sette ting bort nå som vil være for vanskelig å se, rett etter din kjære død. Et par tøfler, en uavgjort, selv hans / hennes favoritt penn... Ta dem ut når du føler deg som om du kan håndtere det, men holde deres minne i live med deg.
 • Vær ærlig med barnet / barna, men bruke svarene i en alder hensiktsmessig måte, for eksempel at barnet er svært ung og spør hvordan gjorde grandad dø? Du kan si grandad hadde en slem boo-boo i hodet hans, var han svært dårlig, fikk han ikke bedre, kroppen hans sluttet å fungere, døde han og hviler i en svært spesiell plass. Når barnet er gammelt nok til å forstå at du kan si at boo-boo i hodet var en hjernesvulst, og spesielt sted han hviler på kalles (du kan fortelle barnet / barna der graven / stein er) og grandad ville ha elsket deg veldig mye.
 • Ikke kall et barn morbid-ikke snakke om sånne ting! Hvis de spør hva som skjer etter en person dør, være ærlig med dem og si om kroppen er gravlagt den går gjennom en fase kalt rotne, råtner kroppen og deretter kroppen blir bare et skjelett. Hvis de spør hva kremasjon er at du kan si at kroppen er brent på en spesiell måte med svært høy varme og de blir aske.
 • Ikke overse andre. Husk at de går gjennom det samme som deg. Tilbringe tid med venner og familie, og stemmen problemene dine til et kjæledyr eller en nær venn. Lytte til andre når de uttrykk for sine problemer til deg. Alle har rett til å lufte, spesielt i en emosjonell krise som prosessen med døden. Gå til en park eller en middag eller bare ut med et par venner og slektninger, og slappe av en stund.

Advarsler

 • Ikke ta lett på døden, ikke prøv å muntre opp folk ved å gjøre narr av dem.
 • Ikke kritisere gråt, sørgende kjære eller den som er syk. Det er veldig respektløst. Det er en meget alvorlige tid. Vis respekt.
 • Ikke snakk for mye. Prøv å være mottakelig for personens behov. Noen ganger kan en døende person ikke ønsker å snakke eller lytte til andre snakker, bare være der for dem i en gjensidig stillhet. Dette kan være en meget åndelig tid.