Wkino

Hvordan flis en dusj

En flislagt dusj legger skjønnhet og holdbarhet og verdi til ditt hjem. Følg disse trinnene for å flis dusjen helt alene. Denne artikkelen dekker bare noen få av de nødvendige trinnene for å forberede en lekkasje bevis dusj. Gå til biblioteket og les deg opp før du starter jobben.

Trinn

Hvordan flis en dusj. Gut dusjnisje ned til studs.
Hvordan flis en dusj. Gut dusjnisje ned til studs.
 1. 1
  Gut dusjnisje ned til studs. Du må kanskje fjerne dusjen pan og tak, så vel.
 2. 2
  Velg en fuktsperre for å installere og installere i henhold til produsentens anvisninger. Hvis du ikke klarer å installere en dampsperre, kan du vokse mugg og jordslag. I motsetning til populær oppfatning, kan fliser og fugemasse tillater vanndamp å passere inn i rommet bak, vurdere å bruke en dampsperre. Wedi styrene er et annet alternativ enda bedre enn sement bord. Hvis du velger en membran barriere som Kerdi, kan du installere vanlig gammel gips.
 3. 3
  Sette opp et solid sement bord backer. Sette opp sement bord er akkurat som å sette opp gips. Du klippe det til å passe, og deretter skru den til stenderne. Legg igjen en 1/8 "gap mellom panelene. Bruk en hullsag til å bore hullene der dusjhodet og håndtak ville komme gjennom. Gjør sement bord flukt med flis kanten av din dusj pan ved hjelp av shims bak styret å bringe det ut til den ønskede tykkelse. Bruk 100% silikon fugemasse for å tette skjøtene mellom platene.
 4. 4
  Merk din flis layout på underlaget (Hardi) og markere ut din første kurset nøye. Hvis dusjhjørne vegger er ikke helt firkantet, eller hvis du planlegger å installere aksent fliser, layout av disse flisene blir stadig viktigere. Holde fugemasse linjene fra innsiden hjørnene av kabinettet kan hindre behovet for små fliser og dårlige fuger ledd. Mål opp fra bunnen av backerboard høyden av en flis minus 1/2 ". Dette vil gi deg en 1/2" overlapper hverandre over flisen leppe på din dusj pan. Markere dette med en sharpie og bruke et nivå, overføre mark over dusjkabinett. Dette vil være en guide for toppen av den første raden, slik at alle flisene kommer på høyde.
 5. 5
  Bland nok thinset for den nederste raden.
 6. 6
  Fukt sement bord med en svamp. Hvis du ikke gjør det, vil sement styret trekke fuktighet ut av thinset for fort, noe som gjør for en sprø sett som er utsatt for sprekkdannelser.
 7. 7
  Sparkel på noen thinset og spre den med en tannet sparkel. Deretter satt flisen inn i den ved å vri litt mens du presser inn i thinset. Fjern flisen å sørge for at du har god dekning på baksiden. Installere og holde sette fliser med avstandsstykker i mellom. La den nederste raden satt opp i 24 timer.
 8. 8
  Gjenta prosedyren, sette hver rad med fliser på toppen av den siste raden av fliser. Fortsett til du kommer til toppen av dusjkabinett.
  • Mål opp fra toppen av den siste raden. Marker linjen med et nivå som guide for neste rad.
  • Spre thinset mellom siste raden med fliser og markerte linjen med v-tannet sparkel.
  • Sett flis inn Thinset med avstandsstykker rundt.
  • Gjenta for neste rad opp.
 9. 9
  La fliser satt i 48 timer
 10. 10
  Flisene. Bland opp en gruppe med og bruke en svamp float å glatte det inn i leddene. Etter 30-40 minutter (sjekk instruksjonene på posen av fuger) du ønsker å tørke av overflødig fugemasse med en fuktig svamp og sirkelbevegelser. Hold tørke med en ren svamp til flisen er klart.
 11. 11
  La fugemasse kur i ca 3 dager før forsegling.

Tips

 • Plukke ut riktig sparkel for din thinset og fliser størrelse, også ta hensyn til avstand anbefalinger og bruke de riktige avstandsstykker. Bruk 1/8 "eller mindre avstand, slik at du kan bruke unsanded fugemasse (lettere å forsegle).
 • Plasser kortet bord kuttet til formen på dusj pan og tapet på plass for å unngå skade på inventar.
 • Ikke bruk Tetting, bruk en thinset og holde seg borte fra ferdigblandet ting.
 • For vannledninger kan du bore flis med en diamant borekronen. Du kan få alle størrelser du trenger fra www.txholeyrocks.com Gå til (SE VÅRT CATALOG). De har alle diamant borekroner du trenger. Jeg fikk min diamant borekroner i tre dager levert på døren min.
 • Pass på at du ikke bruker veggfliser på gulvet. Gulvfliser kan brukes på vegger. Avhengig av størrelsen av flisen og dens installasjonsstedet vil bestemme størrelsen av sparkelen brukes for thinset.
 • Husk at du ikke kommer til å fugemasse i hjørnene, skal du caulk, så prøv å holde en jevn avstand.

Advarsler

 • Kontroller taket viften er koblet til en jordfeil avbrutt krets. Disse rimelige sikkerhetsinnretninger tilfredsstille mange byggeforskrifter.
 • Ikke fugemasse hele dusjen på en gang. Du vil ønske å være i stand til å tørke av fugemasse etter at den setter, men før det er for vanskelig å fjerne fra flisen.