Wkino

Hvordan fjerne kaktus nåler

Vandre gjennom ørkenen terreng presenterer et bestemt sett av utfordringer som ikke finnes i andre landskap. Selv om du bare går for en uformell tur, må du se opp for kaktus planter med nåler som kan festes på klærne og pierce huden din. Kaktus som hopping Cholla og bamse kaktus har dusinvis av tynne, hår-som nåler som raskt fester seg til noe som børster av anlegget. Jo mer truende stikkende pære kaktus har tykkere, spiny nåler som kan forårsake en dermatologisk reaksjon hvis den skadde personen ikke fjerner umiddelbart kaktus nål.

Trinn

Hvordan fjerne kaktus nåler. Undersøke den berørte persons kropp for å finne kaktus nål skade.
Hvordan fjerne kaktus nåler. Undersøke den berørte persons kropp for å finne kaktus nål skade.
 1. 1
  Undersøke den berørte persons kropp for å finne kaktus nål skade.
 2. 2
  Stå foran et mørkt objekt slik at lys skulle skinne på huden og markere stikker kaktus nåler og deres synspunkt inntreden i kroppen.
 3. 3
  Sjekk alle klær, sko og annet utstyr slitt på det tidspunktet du tok kontakt med kaktus plante. Nåler kan rote gjennom sokker og bukser og irritere huden uten direkte feste til huden.
 4. 4
  Knip og trekk kaktus nåler ut med en pinsett hvis de er synlige for det blotte øye. Et forstørrelsesglass kan være nyttig.
 5. 5
  Swipe pinsett på et papirhåndkle hver gang du trekker ut en kaktus nål. Nålene kan være klissete og hver og en bør fjernes fra pinsett før trekke flere nåler. Ikke la papirhåndkle å berøre en annen overflate. Kaste papiret håndkle når du er ferdig.
 6. 6
  Gjelder kjøling ansikts toner som trollhassel å roe betennelse i det berørte området.

Limet metoden

 1. 1
  Spre et tynt lag med vannløselig hvit håndverket lim over det berørte området. Lim vil fjerne nåler av hvilken som helst lengde, så lenge overflaten er noen nål stikker ut av huden. La limet tørke grundig.
  • Gummi sementlim, maskeringstape eller tape kan benyttes i stedet for hvite craft lim.
 2. 2
  Trekk sakte inntil en kant av limet film. Løft kanten med fingertuppene, deretter raskt rive det av huden din. Dette kaktus nål fjerningen er lik ved hjelp av varm voks for å fjerne uønsket kroppshår.
 3. 3
  Suge en bomullsdott med en avkjølende ansikts toner som trollhassel og gjelder for det berørte området.

Strømpebukse metoden

 1. 1
  Sett et par tykke, engangshansker på hendene.
 2. 2
  Dott opp et gammelt par strømpebukse og børste i én retning over det berørte området. For hvert sveip, vil strømpebukse trekke nålene ut av huden. Flere rapper kan være nødvendig. Du skal ikke føle nålene som sitter fast i strømpebukse så lenge du sveiper i én retning.
 3. 3
  Pensle strømpebukse i motsatt retning. Dette kan måtte gjentas flere ganger. Hold deg til én retning for å unngå re-sette nåler inn i huden din.
 4. 4
  Opprett en ny klump ut av strømpebukse og pensle det berørte området i klokkens retning. Mer enn ett sveip kan være nødvendig å fjerne kaktus nåler, men hold deg til med klokken for å hindre ny sette dem inn i huden din.
 5. 5
  Pensle det berørte området i en retning mot klokken. Du må kanskje gjenta denne retningen for å fjerne kaktus nåler. Fortsett i retning mot klokken inntil alle nålene er fjernet.
 6. 6
  Kaste hanskene og strømpebukse i papirkurven.

Den vente og se tilnærming

 1. 1
  Tillate kaktus spines å forbli i det berørte området.
 2. 2
  Vent til nålene faller ut eller oppløses, hvor alle kaktus pigger vil til slutt gjøre.
 3. 3
  Se for infeksjon eller irritasjon under ventetiden. Hvis du merker noen rødhet, gjelder trollhassel å rengjøre og kjøle det berørte området. Hvis irritasjonen vedvarer, oppsøk lege.

Advarsler

 • Enkelte individer kan ha en eksem reaksjon på kaktus nåler. Hvis du oppdager noen blemmer eller knivstikking opplevelser der kaktus nåler har festet, se en hudlege for å få hjelp.

Ting du trenger

 • Pinsett
 • Forstørrende speil
 • Papirhåndkle
 • Bomullsdott
 • Trollhassel
 • Hvit skolen lim
 • Gummihansker
 • Strømpebukse