Wkino

Hvordan fjerne en støpejern badekar

Støpejern badekar kan veie mer enn 300 pounds. Selv om du har fem venner som er olympiske vektløftere, bærer en ut av huset ditt er en veldig, veldig dårlig idé som vil typisk føre til skade på deg eller huset ditt (eller begge). Her er en mye enklere måte å erobre dyret - samtidig ta vare på gjør-det-selv-hus omdømme.

Trinn

Hvordan fjerne en støpejern badekar. Koble så mye av rørleggerarbeid som du kan.
Hvordan fjerne en støpejern badekar. Koble så mye av rørleggerarbeid som du kan.
 1. 1
  Koble så mye av rørleggerarbeid som du kan. Fjern kraner, trim, og så videre. I noen hus, er det ingen enkel måte å koble avløpet under karet. Det er helt greit, bare følg resten av instruksjonene i orden.
 2. 2
  Stappe en klut i avløpet åpning for å holde ut rusk.
 3. 3
  Dekk karet med en gammel gledesdreper å hindre flyr chips av støpejern og porselen, så ta en slegge og treffer ved siden av karet med all din makt, om lag 2/3 av veien ned fra enden med avløp. Målet ditt er å bust ut en stor hunk av karet. Støpejern er skjør, og bryte det er enklere enn du kanskje forventer. Likevel, det tar en sterk person og en stor hammer.
 4. 4
  Når du får den første hunk ut, bryte den siden igjen, nærmere sluket, slik at du kan få tilgang til avløp under karet. Hekt avløpet.
 5. 5
  Hold svingende! Bryte den i tre eller fire gode store biter gjør fjerning mulig.

Tips

 • Bruk en £ 16. slegge, en tung slede vil gjøre jobben best.
 • Hvis du bytter ut denne støpejern kar med en ny støpejern badekar, ikke Pakke ut det før du har det i rommet. De er mye lettere å bære (og vanskeligere å skade) i buret.
 • Hvis du har lest Tom Sawyer, kan det være lurt å prøve og fortelle kompisene dine hvor kult det er å hamre en støpejern kar med en slegge. Lage spill om hvem som trenger færrest svinger.
 • Vær oppmerksom på veggene bak karet - karet vil bevege seg når du treffer den, og kan rive dem (se kryssfiner tips nedenfor).
 • Dekk til stedet du er i ferd med å treffe med en gammel vått håndkle. Den porselen er i ferd med å splintre i tusen flygende kniver. Håndkleet bidrar til å holde dem i sjakk, et vått håndkle klamrer seg til karet bedre enn en tørr.
 • Se deg rundt. Hvis det er noe i rommet som du ikke ønsker å treffe med en slegge, fjerne den eller dekke den med tykk kryssfiner. Slegger noen ganger har hodet av sine egne.

Advarsler

 • Bruk lange bukser, lange ermer og arbeidshansker. Flying porselen kniver gjøre et nummer på bar hud.
 • Vernebriller er et must. Hørselsvern er viktig også.