Wkino

Hvordan finne et hus til leie som tillater dyr


Dyr er en del av familien din, men ikke hver utleier ønsker dem rundt. Her er hvordan du finner et sted å leie der hele familien er velkommen.

Trinn

Hvordan finne et hus til leie som tillater dyr. Sjekk eiendomsmegling oppføringer for området der du ønsker å leve.
Hvordan finne et hus til leie som tillater dyr. Sjekk eiendomsmegling oppføringer for området der du ønsker å leve.
 1. 1
  Sjekk eiendomsmegling oppføringer for området der du ønsker å leve. Sjekk på nettet, lokalaviser, eiendomsmegling publikasjoner og andre steder du kan tenke på som kan ha utleie oppføringer. Jo flere alternativer du har, jo bedre sjansene dine for å finne et kjæledyr-vennlig utleie.
 2. 2
  Plukk ut alle av oppføringen som appellerer til deg basert på dine andre kriterier for et nytt hjem.
 3. 3
  Krysse ut noen oppføringer som spesifikt statlige "kjæledyr". Sett ring rundt noen som er dyrevennlig.
 4. 4
  Besøke steder som annonserer som pet-vennlig først. Hvis du finner en bolig du liker, vil det spare deg tid og bekymring for å måtte forhandle om å ha et kjæledyr i leie hjem.
 5. 5
  Hvis du ikke kan finne et kjæledyr vennlig utleie som du liker, begynne å se på andre steder. Hvis du liker stedet, snakke med utleier litt for å la ham eller henne vite at du er interessert. Deretter få opp pet.
 6. 6
  Svare på eventuelle spørsmål din potensielle utleier har ærlig. Ikke si at kjæledyret er flink med barn, stueren, eller stille hvis det ikke er tilfelle.
 7. 7
  Dersom utleieren straks sier nei, kan det være lurt å spørre hvorfor. Utleier kan ha ubegrunnede bekymringer om visse pet problemer, for eksempel lukt eller støy, som kanskje ikke er et problem med kjæledyret ditt. Hvis de har en god grunn, eller de fortsetter å insistere på at de ikke vil leie ut til noen med kjæledyr, ikke presse den.
 8. 8
  Dersom utleier samtykker til det, sørge for å få ham eller henne til å treffe ditt kjæledyr. Gjør dette i en setting hvor ditt kjæledyr er behagelig. Dette vil tillate deg å vise frem hvor veloppdragen hunden er.
 9. 9
  Se på nettet for et kjæledyr rytter å legge på til leieavtalen. Vise det til din potensielle utleier og gå over den sammen. Gjør eventuelle endringer enten av dere mener er nødvendig. Dette vil gi en rettslig ramme for å ha kjæledyret leve i leie bolig.
 10. 10
  Hvis du finner et sted hvor du kan leie med kjæledyret ditt, være ansvarlig! Husker hvor vanskelig det kan være å finne et kjæledyr vennlig utleie. Overholde avtalen du har gjort med husverten din og ta ansvar for ditt kjæledyr.

Tips

 • En dårlig opptrådt kjæledyr er en tøff sak å gjøre til enhver utleier. Pass på at du kan stole på ditt kjæledyr til å være ryddig, vennlig og relativt rolig.
 • Husk at du og ditt kjæledyr er ambassadører. Måten du opptrer kunne avgjøre hvorvidt andre hundeeiere har lov til å leie fra denne utleier. Ta fullt ansvar for å gjøre ditt kjæledyr et godt medlem av samfunnet.
 • Vær tydelig når du snakker med utleier om din situasjon. Du kan oppleve at "dyrevennlig" omfatter ikke "kakadue utsatt for høye vocalizations på 6 AM" eller "9 fot lang constrictor".
 • Hvis du eier en eksotisk kjæledyr eller en hunderase som er ansett som "farlig", og er flyttet til et annet område, sørge for at kjæledyret er lovlig i din nye staten eller byen.
 • Hvis du har leid før og ditt kjæledyr oppførte seg godt, se om du kan få et anbefalingsbrev fra tidligere utleier.
 • Vær hyggelig mot dine naboer, spesielt hvis du bor i en leilighet kompleks eller multi-familiens hjem. En nabo som finner deg høyt, rotete, eller hensynsløs kan bestemme at klager om kjæledyret ditt er den raskeste måten å få deg kastet ut. Sørg for at naboene vet at de kan komme til deg med eventuelle problemer, kjæledyr relatert eller ikke.
 • Hvis du er virkelig stakk i søket etter en dyrevennlig utleie, prøv å kontakte en lokal dyrevelferd gruppe. De kan være i stand til å peke deg mot noen dyrevennlig leietakere eller hjelpe deg å forhandle med en utleier som er på gjerdet om kjæledyret ditt.

Advarsler

 • Ikke prøv å få hunden din til en leie annonsert som "ingen kjæledyr". Dette er mer enn sannsynlig bortkastet alles tid.
 • Aldri prøve å snike et kjæledyr inn en leie bolig som ikke tillater husdyr. Hvis fanget, kan du finne deg selv kastet ut og leter etter et kjæledyr vennlig utleie igjen.