Wkino

Hvordan erstatte en termostat

En termostat er et kjent verktøy som regulerer din ovn og sentrale klimaanlegg. På forhåndsdefinerte temperatur innstillinger, fører til at termostaten din ovn eller klimaanlegget for å varme eller kjøle din hjemme eller på kontoret. Når temperaturen når den bestemt nivå, slår termostaten din ovn eller klimaanlegget av før den trenger å løpe igjen. Erstatte ineffektive termostater kan hjelpe deg å spare penger på verktøyet regninger. Bruk disse tipsene for å erstatte en termostat.

Trinn

Hvordan erstatte en termostat. Kjøpe en ny termostat som vil jobbe med systemet.
Hvordan erstatte en termostat. Kjøpe en ny termostat som vil jobbe med systemet.
 1. 1
  Kjøpe en ny termostat som vil jobbe med systemet. Gjennomgå kompatibilitet oppført på emballasjen til den nye termostaten. De fleste erstatning termostater er kompatible med alle vanlige systemer. Men hvis systemet er unik, kan finne en erstatning termostat være vanskelig.
 2. 2
  Gjennomgå produsentens instruksjoner for kabling din nye termostat. De fleste termostater benytter samme installasjon metoder, men det er fordelaktig å lese alle materialer og forhåndsvise alle bildene levert for hvordan du installerer den nye termostaten.
 3. 3
  Slå av strømmen til termostaten din. Slå bryterne av på sikringsskapet som gjelder din termostat, ovn og klimaanlegget. Slå av strømmen til termostaten reduserer sjansene for elektriske skader som du fjerne den gamle termostaten og installere den nye.
 4. 4
  Fjern det gamle termostaten fra veggen. De fleste termostater gli oppover fra hvor de er festet til veggen. Løsne skruene som fester veggen plate til veggen, hvis det er én.
 5. 5
  Ta hensyn til hvordan den gamle termostaten ble kablet som du kobler den fra.
  • Skriv ned hvordan ledninger var koblet. Skriv ned hvilke ledninger var koblet til som flekker på baksiden av termostaten. De fleste tilkoblinger er merket med bokstaver. Merke eller utpeke noen ledninger som var løs og usammenhengende til termostaten din.
  • Ignorer fargene på ledningene, bortsett fra dine egne identifikasjon. Termostater kablet av ikke-fagfolk ikke vanligvis holder seg til koder, slik at fargene ikke stemmer det de skal.
 6. 6
  Hold koblet ledninger hengende ut av veggen. Knyt trådene sammen eller tape dem til veggen for å holde dem fra å falle tilbake inn i veggen.
 7. 7
  Installer en ny vegg plate. Bruk veggen plate som en mal for å markere hullene du trenger å bore etter skruene. Bruk et nivå om nødvendig. Bor hull, og skru erstatning veggen plate til sin nye posisjon på veggen.
 8. 8
  Hook opp termostaten til ledningene. Bruk notatene dine eller etiketter for å re-koble ledningene til termostaten. Du kan vri ledningene på termostatene kontakter, eller følg instruksjonene manuelle levert av produsenten.
 9. 9
  Sett termostaten på veggen. Skift ut alle ledningene tilbake inn i veggen. Plasser termostaten flush mot veggen, litt over veggen plate. Skyv den ned slik at den fanger sporene (eller skruer) på veggen plate til å sitte på plass.
 10. 10
  Aktiver makt tilbake til termostaten, ovn og klimaanlegget. Slå på de riktige bryterne i sikringsskapet for å gjenopprette makt.
 11. 11
  Kontroller at din nye termostaten fungerer. Still termostat slik ovn og klimaanlegget vil komme på til forskjellige tider. Gi din ovn og klimaanlegget minst fem minutter hver gang for å aktivere. Hvis termostaten ikke fungerer ordentlig, gå tilbake samme vei for å se hvor du har gjort en feil.