Wkino

Hvordan endre et dynetrekk

Endre et dynetrekk virker enkelt. Det er ikke ulikt å sette en sak på en pute bortsett fra at dynen har ingen av fasthet av en pute og det pleier å vridd på innsiden av dekselet til du er fristet til å klatre inne for å glatte det ut.

Trinn

Hvordan endre et dynetrekk. Legg ut dynen flatt på sengen.
Hvordan endre et dynetrekk. Legg ut dynen flatt på sengen.

Liten dyne

 1. 1
  Legg ut dynen flatt på sengen. Vri dekselet innsiden ut, og legg den oppå dynen, pass på at dekselet er festene er fullt ugjort.
 2. 2
  Finn sømmene av dekselet og rette dem å sørge for at dekselet er flat. Det er vanskelig å skifte deksel hvis det er vridd.
 3. 3
  Sett armene inne og følge sømmene opp til du kan gripe hjørnene.
 4. 4
  Gjennom dekke hjørner, hold i hjørnene på dynen, og riste på dekselet til dyne. Hold hjørnene stramt.
 5. 5
  Å riste dekselet helt på, riste dynen over et gelender, fra en køyeseng eller stå på senga.
 6. 6
  Du må kanskje trekke den siste av dekselet over bunnen av dynen og putt i hjørnene. Deretter gjøre om festene.

Stor dyne

 1. 1
  Legge dyne på sengen. Pass på at dyne er flat og alle kantene er parallell med kanten av sengen.
 2. 2
  Legge dynetrekk flatt på dyne. Kontroller at dekselet er flat og alle kantene er parallell med kanten av sengen. Kontroller at alle festene er åpne.
 3. 3
  Forestill kanten som går langs hodegjerde å være den nordlige grense, kanten som går langs foten av sengen for å være sørlige grensen, kanten som går langs venstre kant av sengen for å være den vestlige grense og kanten som går langs høyre kant av sengen for å være den østlige grensen.
 4. 4
  Ta tak i det nordvestlige hjørnet av dynen og greier det helt opp i det nordvestlige hjørnet av dekselet.
 5. 5
  Ta tak i det nordøstlige hjørnet av dynen og greier det helt opp i det nordøstlige hjørnet av dekselet.
 6. 6
  Skyv hele den nordlige grensen av dynen inn mot den nordlige grensen av dekslet, forsiktig med å trekke hjørnene av dynen bort fra hjørnene av dekselet.
 7. 7
  Trekk den sørøstlige hjørnet av lokket forsiktig ned mot den sørøstlige hjørnet av dynen. Ta stor forsiktighet for ikke å trekke det nordøstlige hjørnet av dynen ut av hjørnet av dekselet. Når du trekker dekselet ned over dyne, holde den østlige søm av dekselet rett over den østlige søm av dynen.
 8. 8
  Sett den sørøstlige hjørnet av dynen i den sørøstlige hjørnet av dekselet.
 9. 9
  Sett det sørvestlige hjørnet av dynen i det sørvestlige hjørnet av dekselet.
 10. 10
  Brette den sørlige grensen av dynen inn i dekselet. På dette punktet, bør dekselet fortsatt være stort sett spredt ut over sengen, men dyne inne er stort sett en stor klump i midten av sengen. For å få dyne spredt ut flatt på innsiden av dekselet
 11. 11
  Ta tak i det sørvestlige hjørnet av dyne og dekke og gi det tre store rister: løfte den opp ca 24 inches over sengen og ta det ned raskt til toppen av sengen
 12. 12
  Rist ut den sørøstlige hjørnet av dynen og hjørne på en lignende måte, deretter riste ut det nordøstlige hjørnet og det nordvestre hjørnet. Det er svært viktig at hjørnene på dynen fortsatt sitter godt inne i hjørnene av dekselet.
 13. 13
  Rist ut de vestlige, østlige og sørlige grensene av dyne og dekning for godt mål.
 14. 14
  Gjøre om festene.

Lukking / klipp metode

 1. 1
  Kontroller at dyne og dyne er så flat og rett som mulig.
 2. 2
  Skyv dyne inn i dyne inn i de to nederste hjørnene.
 3. 3
  Få to klipp (jeg. E klyper, chip klipp, avtakbare mobiltelefon klipp, etc.) og klippet de nederste hjørnene på plass.
 4. 4
  Sett resten av dynen inn dyne som best mulig.
 5. 5
  Grab øverste hjørnene av dyne med dyne i det, og riste ut som om å sette en pute i et putetrekk.
 6. 6
  Når rettet ut, gjøre om festene dyne.
 7. 7
  Lå på toppen av sengen, rette ut til flat.
 8. 8
  Angre klippene. Viola!

Folding metode

 1. 1
  Lay dynetrekk på sengen, innsiden ut, med det mønsteret du ønsker å avslutte øverste tiden under (ytre mønster), den du ønsker å ende opp inne i sengen (indre mønster) på toppen, med åpningen i bunnen av seng. Rett ut.
 2. 2
  Lå dynen på toppen av dekselet, fullt lagt ut, noe som gjør at den passer med dekselet.
 3. 3
  Stikk hånden i dekselet åpningen og hente en nedre hjørne av dynen fra innsiden - En corner nærmest åpningen. Kontroller at du har tak i hjørnet av dekke så vel av dynen og har forstyrret så lite som mulig av resten av dynen. Forsiktig sette det hjørnet utenfor dekselet og erstatte i sin hjørne plassering (det vil nå være rett, men det spiller ingen rolle). Gjør det samme for den andre nede i hjørnet av åpningen.
 4. 4
  Åpningen har nå to hjørner som viser høyre side av deksler. Fra bunnen av sengen, kaste tilbake den sentrale delen av dynen, ca 20 cm, samme retning hjørnene ønsker å ta deg, dvs. bort fra deg, komplett med indre mønster side av dekselet, slik at ytre mønster side utfoldet seg, (eller foldet under av seg selv i tilfelle av en enkelt dyne)
 5. 5
  Tidy din dyne slik at de brettede kantene ligge flatt og den ytre mønster side har kastet / samlet under.
 6. 6
  Igjen, brett tilbake den sentrale delen av dynen, ca 20 cm, jeg. E. Bort fra deg, komplett med indre mønster side av dekselet, slik at ytre mønster side utfoldet, (eller samlet, foldet under av seg selv) Dette er gjør rullen.
 7. 7
  Tidy din dyne, fullfører fold / rull helt opp til kantene, slik at kantene ligge flatt (ikke stikke opp i luften) og den ytre mønster side har samlet under. På dette stadiet kan du trekke hele dyne / rulle mot deg / bunnen av sengen, for enkel utførelse hvis du ønsker det.
 8. 8
  Gjenta trinn 6 og 7 til alle dyne er rullet opp, er det ikke mer dyne å kaste.
 9. 9
  Forsiktig bevege roll til toppen av sengen, hvis den ikke allerede er der, tar seg ikke å forstyrre den.
 10. 10
  Stikk hånden i dekselet åpningen og hente en øvre hjørne av dynen fra innsiden - En corner nærmest åpningen. Husk åpningen er gapet mellom høyre sider av ytre og indre mønstre. Kontroller at du har tak i et hjørne av dekke så vel av dynen og har forstyrret så lite som mulig av resten av dynen. Forsiktig sette det hjørnet utenfor lokket og plasser i sin topp plassering i hjørne. Gjør det samme for den andre hjørne av åpningen.
 11. 11
  Den samlet ytre mønster er nå tvers over toppen av sengen. En rull med dyne (komplett med indre mønster) under den. Rett toppen av dynen, spesielt hvis dette er ikke helt tilfelle.
 12. 12
  Forsiktig rulle dynen under samlet øvre mønster side. Den indre side liggende seg ut som GO, hele veien ned til bunnen av sengen. Pass på å ikke forstyrre toppen av dyne for mye som du går. Dynen vil naturligvis ønske å rulle så en svak trekk i midten er alt som vanligvis kreves her.
 13. 13
  Gi din dyne en mild shake rund i kantene og gjøre opp festing - Jobben gjort med liten innsats.

Tips

 • For større dyner hjelper det å ha to personer.
 • Hvis du bruker klipp metode, bruker klipp med sterk nok hold for å tåle risting.
 • Pass på at dyne er ikke større enn det som gjelder. Ikke alle dyner og dekker er standardisert.

Advarsler

 • Ikke falle over rekkverket eller av køyeseng. Dyner kan være ganske tung, spesielt når du rister dem.