Wkino

Hvordan du rengjør støpejern skillet eller potten etter daglig bruk

De fleste vet hvordan sesongen støpejern, men dette vil Google hjelpe alle ut når det kommer til rengjøring av støpejern etter daglig bruk.

Trinn

Hvordan du rengjør støpejern skillet eller potten etter daglig bruk. Sett skillet tilbake på varmen og hell ut all overflødig fett med unntak av omtrent 2 spiseskjeer (30 ml).
Hvordan du rengjør støpejern skillet eller potten etter daglig bruk. Sett skillet tilbake på varmen og hell ut all overflødig fett med unntak av omtrent 2 spiseskjeer (30 ml).
 1. 1
  Bruk pannen. (Det må bli skitten før vi kan rense den, eller starte med en skitten pan).
 2. 2
  Sett skillet tilbake på varmen og hell ut all overflødig fett med unntak av omtrent 2 spiseskjeer (30 ml). Hvis ikke fett som er igjen, tilsett 2 ss (30 ml) olje. Du trenger litt fett / olje for å hjelpe rent en eller annen måte.
 3. 3
  La skillet bli ganske varmt, slik at dråper vann blinker bort når stenket på overflaten. Pass på at du ser til at oljen er ikke røyke. Ikke noe dårlig vil skje hvis oljen røyker, er det bare pannen for varm å ta på det tidspunktet.
 4. 4
  Legg et par spiseskjeer (30 ml) salt og med et papirhåndkle bunched opp og holdt i noen tang (advarsel: Hot Iron) bruker papirhåndkle og salt å skure bunnen og sidene av pannen, før de brune bitene er borte (saltet blir skitten).
 5. 5
  Skyll ut med litt varmt vann (forsiktig: Varmt Steam) og gå tilbake til varmen. Tilsettes totalt 1-2 spiseskjeer (15 ml - 30 ml) av vegetabilsk olje, og etter ca 30-45 sekunder bruke et papirhåndkle for å spre oljen rundt og belegge bunnen og sidene av skillet, og lar avkjøle. Nå er det klar for bruk igjen!
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Ikke mist motet hvis overflaten ikke synes å være å ta krydder til høyre ved første. Det tar litt tid å utvikle den rette typen underlag, det er ikke umiddelbar.
 • Sørg for at du alltid sesong støpejern i ovnen før bruk.
 • Hvis kokekaret er har noe virkelig stakk / brent på du kan bruke litt varmt vann og enten den grove siden av svamp, eller en skuresvamp (prøve dem i den rekkefølgen), men gjør ditt beste for å bruke albue fett å få crud off, fordi når du bruker såpe trekke deg mye av det gode olje fra ut av porene i jern, og du må re-sesongen igjen.
 • Du må kanskje kaste bort salt og legge mer og gjenta scouring prosessen hvis pannen er veldig skittent.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du arbeider med varmt støpejern. Ikke ta en varm håndtak, eller stikke av med skillet på høy varme, det er bare en dårlig idé.

Ting du trenger

 • Cast Iron Skillet
 • Brenner (Elektrisk / gass)
 • Vask m / innlagt vann
 • Vegetabilsk olje (helst noe med en høy røyk punkt som peanøttolje)
 • Salt (helst kosher)