Wkino

Hvordan du rengjør en uhyre rotete rom

Du har kanskje lest artikkelen Hvordan rengjøre rommet, men fant ut at det bare ikke er nok "! Rommet ditt ser ut som en elefant klatret gjennom det! Det er så uutholdelig, kan du ikke engang åpne døren! Sengen har store hauger med klær under, og skapet er fylt med søppel! Følg disse trinnene for å endelig ha litt stue.

Trinn

Hvordan du rengjør en uhyre rotete rom. Hva er så rotete med det?
Hvordan du rengjør en uhyre rotete rom. Hva er så rotete med det?
 1. 1
  Hva er så rotete med det? Se etter de store tingene først. Innser hva som gjør rommet ditt rotete i første omgang er en god start for å rense den. Nå fikk du de viktigste tingene ut, er du klar til å starte rengjøringen.
 2. 2
  Sett dine skitne klær i Klesvask poser. Du er sannsynligvis igjen med en masse klær, leker, etc. Du egentlig ikke gjøre mye, men tømme ut de vanskeligste delene. Ta din skitne klær fra gulvet og legg dem i en container, eller, hvis du har en, en skittentøyskurv. Ta ditt rene klær og hoper dem opp et annet sted. Også, ikke bare la din skitne klær i skittentøykurven, sørge for at de faktisk få vasket! Hvis du har noen tomme kleshengere legging rundt, sette dem inn i skapet.
 3. 3
  Sett opp lekene dine. Hvis du er fortsatt ung, og leser denne guiden og har leker, så ta dine leker og observere dem. Vil du ha dem lenger? Er de i god nok form til å donere? Sett dine leker i tre hauger: Leker for å holde på rommet ditt, leker å kaste ut, og leker for å donere. Nå holde hauger ut av rommet og bort til nå. Igjen, vil vi gå tilbake til det senere.
 4. 4
  Sett opp rettene. En vanlig ting i rotete rom er retter. Du har sannsynligvis briller legging rundt med en litt sur melk fortsatt på bunnen, og plater med saus over dem. Gå til "Tips" Seksjon hvis du har maur, kakerlakker, eller noen insekt på rommet ditt. Uansett, ta oppvasken ned og vaske dem. Pass på at du fint det gjør, og husk å sette dem tilbake i skapet for neste familiemedlem eller gjestene å bruke. Ta en svamp og tørk noen glass merker (Fra ikke å bruke en coaster) eller søl fra mat og drikke. Bra. Du fikk den groveste delen av rengjøring rommet gjort. Nå ned til det neste trinn.
 5. 5
  Ta alle dine bøker og støv dem. Sørg for at du bli kvitt noen "doggy-ører" (Folds i hjørnene på siden) og legg dem i et stativ eller en hylle. Hvis du ikke har en, legg dem til side for senere (der du setter dine leker og klær).
 6. 6
  Hvis du er opp til dette trinnet, og har du noen dyr, rengjøre buret / tank. Hvis du har fisk, sørg for at vannet er rent. Hvis det ikke er det, Les Hvordan rengjøre et akvarium. Når det er rent, fôrer dem. Sørg for at de er friske. Hvis du har en fugl (er), ta dem ut for en liten. Ta ut sine aviser fra bunnen (Eller sand hvis du bruker det) og kaste dem ut, erstatte dem. hvis buret fortsatt lukter, Ta svamp igjen og tørk buret inne og ute. Sette noen fugl leker tilbake i og plassere dine fugler i, med det. Nå har du en ren buret. Også på den sjeldne anledningen har du en reptil, (Iguana, Turtle, Snake, etc.) Rengjør eventuelle avføring ut. Hvis du har en skilpadde, deretter følger Hvordan rengjøre en skilpadde tank. Du kan også ha en kanin. Følg denne artikkelen i så fall: Hvordan rengjøre et innendørs kanin bur.
 7. 7
  Hvis du har et TV-apparat, må du bruke et papirhåndkle eller klut til å tørke støv av skjermen. Gjør det samme for resten av TV. Oppbevar fjernkontrollen et sted hvor du vil huske.
 8. 8
  Nå tar klærne du setter bort før og satt i i skuffen din.... Pent! Så lekene du sette til side og ordne dem i rommet ditt som du ønsker. Hold donere leketøy haug for i morgen, med mindre du gjorde dette tidlig på dagen. Bøkene kan bo til du har et sted å sette dem.
 9. 9
  Rengjør seng. Hvis du følger denne artikkelen på riktig måte, vil det være mye på sengen. Les Hvordan lage din seng.
 10. 10
  Neste henge opp klærne
 11. 11
  Organiser dine sko sørge for at de lukter friskt og alt.

Tips

 • Spray litt luftrenser, eller sette noen røkelse, eller koble duft å gjøre rommet lukter sitt beste.
 • Kontroll skadedyr. Maur og kakerlakker er et problem. Noen mennesker er redd for dem, og de vil spise maten. Hvis de er på rommet ditt, bør du vurdere å få dem ut før de kommer til kjøkkenet ditt pantry og snack på noen frokostblandinger. Få et insekt morderen spray.

Advarsler

 • Holde lysene på! Du kan reise!
 • Ikke sjokk selv når du rengjør TV.

Ting du trenger

 • En svamp, og noen såpevann
 • En vilje til å rydde rommet ditt
 • (Valgfritt) En kost
 • En støvsuger
 • Plenty av søppelsekker
 • Musikk! (Valgfritt)
 • Noen mennesker kan trenge en sko å drepe edderkopper / andre insekter