Wkino

Hvordan du kan øke din tillit når ridning

Hvis du trenger å øke når du begynner å riding, eller er allerede en rytter, så dette how-to er for deg.

Trinn

Hvordan du kan øke din tillit når ridning. Velg en hest som er veldig rolig å ri og håndtere.
Hvordan du kan øke din tillit når ridning. Velg en hest som er veldig rolig å ri og håndtere.
 1. 1
  Velg en hest som er veldig rolig å ri og håndtere.
 2. 2
  Hvis du tar lærdom, informere instruktøren at du ikke har mye med hester ennå, og du ønsker å starte på en veldig rolig hest. IKKE bo stille eller enige om å ta en ornery hest bare fordi du ikke ønsker å se dårlig.
 3. 3
  Tilbring tid med hesten. Pet ham, børste ham og gi ham et bad. Trenger all den tack arbeidet selv, eller så mye som mulig hvis du er en nybegynner.
 4. 4
  Lær om de signalene hesten gir deg.
 5. 5
  Les opp på ridning med en god bok. Spesielt fokusere på hvordan du skal ri og hvordan du skal lese en hester kroppsspråk.
 6. 6
  Få noen andre (helst eieren) å ri hesten i en skritt, trav, galopp og kanskje til og med gå over en liten hopp. Legg merke til at selv om eieren kan være mer erfaren enn deg, kan han fortsatt håndtere hesten veldig godt, og hesten vil håndtere like godt for deg hvis du ikke får opphisset eller jag ham.
 7. 7
  Når du først får på, bruke tid på å finne en god plass og komme i posisjon. Ikke bekymre deg om å få ut og ridning raskt - være komfortabel. Hvis du oppdager ser noe rart, som for eksempel en skjev sal eller tømmene galt, raskt komme ned og fikse dem.
 8. 8
  Gå hesten først. Dette er viktig for deg, slik at du kan ta deg sammen, og hesten, fordi den varmer ham opp så han ikke trekke en muskel. Dette er også en god tid for å finne eventuelle problemer med tack, for eksempel en bit som ikke fungerer riktig.
 9. 9
  Gå sakte. Hvis læreren din vil at du skal gå videre, si at du ikke føler deg komfortabel ennå. Læreren din vet hva han / hun gjør, og hvis han sier at han / hun er sikker på at du kan gjøre det, stole på ham / henne.
 10. 10
  Ri så ofte du kan.
 11. 11
  LÆRE Å falle. IKKE kaste ut en arm (du vil sannsynligvis bryte den), og bevege seg bort fra hesten så raskt som mulig. Du kan også prøve å gjøre en nødsituasjon stige.
 12. 12
  Hvis du har tatt en dårlig høst, eller noe skjer med at du virkelig redd for hester, tenker tilbake til alt før det. En dårlig høst etter et år med ridning er bare en liten hendelse etter mange timer på en hest. Sjansene for at det vil skje igjen er svært liten.

Tips

 • Hvis en hest "kråke-hopp" eller forsøker å bukk, len deg tilbake. Hvis han steiler, lene seg fremover.
 • Med mindre du faktisk skadet, aldri slutte å ha hvis du faller. Hvis du ikke får tilbake på hesten, du lærer deg selv at fallende er en større avtale så er det egentlig, og hesten vil lære at å kaste deg av er en god måte å bli kvitt deg.
 • Hvis du er en nybegynner, etter noe stort som ditt første galopp, husk å ta en lang dypt åndedrag og gå tilbake til å sitte dypt i salen. Sørg for at du kommer med hestens bevegelser, på den måten, hvis han canters off, du går med ham. Slappe av, er dette noe som kommer godt med og det er derfor etter et hopp eller en galopp bør du ta en lang dypt åndedrag, deretter konsentrere seg om å flytte på samme måte som hesten din.
 • Finn noe du er god på, som trail hindringer eller galopperende, og alltid ende opp med det.
 • Alltid fokus på de positive tingene du gjorde i en ridetur sesjon for eksempel, gode oppover overganger, min leggen stilling var god osv. uerfarne eller nybegynner ryttere ofte fokusere på de negative tingene som skjedde, må du prøve å ombestemme sett og gjøre den mer positive.
 • Når du har gjort noe for første gang, vil det være mye lettere neste gang du gjør det.
 • Hvis en hest blir dårlig opptrådt, prøve å finne en grunn til at de opptrer på denne måten, kan det være at rytteren ikke gir de riktige hjelpemidler eller at hesten hadde det vondt. For eksempel hvis en hest dollar eller steiler eller viser andre dårlige vaner, kan det være på grunn av et problem med tack, og det er tilrådelig hvis en hest viser kontinuerlig dårlig oppførsel, for å få hestene tilbake og tenner osv. sjekket, kan det også skyldes hormoner for eksempel en i sesongen mare kan oppføre seg annerledes enn normalt og være mer følsomme eller grumpy.you skal aldri straffe en hest for ikke å gjøre det du ber bare gjøre endringer i ridning og spør igjen, hvis hesten fortsatt doesn ' t svare deretter opp din hjelp med en avling å få hesten lytting, det er ikke en form for straff, og bør ikke brukes i sinne, da dette ikke vil øke selvtilliten din.
  • Alltid konsentrere seg om å ha riktig. Holde hælene ned og hodet opp virkelig hjelper med balanse.
 • Tror du kan gjøre det, holder å si i hodet ditt, kan jeg gjøre det, kan jeg gjøre det, det hjelper virkelig.
 • Hold begått, hvis en hest nekter en hoppe, stoppe det så snart du kan og gjøre det stå foran jump-kanskje det ikke hadde sett det eller noe bak det skremmes det? Deretter prøve igjen, men husker da hopping, lene deg tilbake i din før du hopper sete så når du hopper, kan du bøye i din hoppe posisjon, også, hvis hesten dukke ut, har du allerede lørdag tilbake så ikke vil bli kastet fremover så langt og kan bli sittende lettere. Fortsette å prøve hopp, så etter 4-5 forsøk, senk den på den ene siden - hesten vil hoppe nedsiden, men prøv å få det i midten, vil det tror det er hopping lavere, men faktisk er det hopping samme høyde som tidligere. Dette vil også øke din selvtillit nok til å sette hoppe tilbake på riktig måte, og så kan du prøve igjen. Hold bena på og aldri tror det kommer til å smette unna og ut og gi opp, ellers vil hesten fortsette å gjøre det, og det vil komme unna med det, så det vil være vanskeligere å hoppe som hopper.
 • Ta ting sakte.
 • Ikke vær redd for å dele dine tanker mot en aktivitet. Hvis du kan fortelle din instruktør HVORFOR du føler deg ukomfortabel, vil du føle deg mye bedre, og du vil løse dine problemer lettere.
 • Hver gang du ri, trene noe du ikke er god på. For eksempel, jeg er fæl til å hoppe (etter to år med ridning). Jeg tilbrakte hele forrige uke hopping, og jeg begynner å bli bedre. Forrige uke var også første gang jeg falt av en hest, men jeg fikk rett tilbake på og holdt hoppe for en halv time eller så.
 • Analysere situasjonen. Vær ærlig med din evne til ridning.
 • Tro på instruktøren din, hvis du ikke tror du kan gjøre det godt hun / han gjør eller hun ville ikke ha sagt det i første omgang.
 • Alltid ha god kontroll over hesten din. Pass på at tømmene er en god lengde og et godt sete er riktig.
 • Be om en rolig eller eldre hest så når du begynner å få tillit flytte til et mer energisk hest.
 • Hvis du bare ri Western, prøv engelsk, og vice-versa. Du kan føle deg mer komfortabel i den ene eller den andre.

Advarsler

 • Hvis du lyve om dine sanne følelser overfor en ridetur aktivitet, vil du være en å lide, og din frykt vil bli vanskeligere å løse.
 • Bruk alltid hjelm og støvler når man kjører en hest.
 • Aldri bli frustrert med hesten. Hvis han er godt trent, er det antagelig deg som er rote opp, snarere enn ham.
 • Kjør aldri alene.