Wkino

Hvordan du kan forbedre ditt forhold til din ektefelle

Ekteskap. Innsamlingen av to sjeler som virkelig elsker hverandre, og at ingenting, men Gud kan skille. Hvor romantisk, er det ikke? Men, dessverre, folk som er gift for lenge, selv om de fortsatt føler kjærlighet følelser for sin partner, har en tendens til å se deres forhold blir hver dag kaldere. Her er hvordan du gjør ditt forhold til din mann bedre.

Trinn

Hvordan du kan forbedre ditt forhold til din ektefelle. Ta vare på utseendet ditt.
Hvordan du kan forbedre ditt forhold til din ektefelle. Ta vare på utseendet ditt.
 1. 1
  Tenk på det. Er det ekte kjærlighet? Har du fortsatt tror mye av din bedre halvdel? Kan du si at du virkelig elsker ham? Vil du akseptere å gi bort ditt liv for å redde hans / hennes? Og elsker du ham, selv med alle sine feil? Hvis du ærlig si ja til disse fire spørsmålene, så fortsett på å lese denne artikkelen. Men hvis du sier nei til de fleste av disse spørsmålene, så avslutte forholdet.
 2. 2
  Ta vare på utseendet ditt. Ok, må betydelige andre elsker deg slik du er, ikke sant? Ja, helt sant... men du kan ikke forvente at han / henne til å være super glad og følelsen tiltrukket av deg ser du ser så verst. Så, for ditt eget beste, sørg for at håret er alltid rent, at du alltid ta en dusj to ganger om dagen, og du alltid ser ryddig. Ærlig talt, selv om betydelige andre må elske deg selv om du er minst attraktive personen i verden, men han sikker på vil være fornøyd hvis han ser du har omsorg om deg selv.
 3. 3
  Snakke som en venn. Samtalen er virkelig viktig. Men vær så snill, ikke si at du snakker til ham. Om hva du snakker? Om huset? Om innenlands ting, som regninger og barna og penger? Det jeg prøver å si er at du må snakke med din mann / kone om ting du ville snakke med din beste venn. Ikke om kvinner og fotball, eller om mat eller såpeopera... men snakke om drømmene dine, ting som virkelig betyr noe.
 4. 4
  Si "Jeg elsker deg" og vise kjærlighet. Klemme, kysse, sier jeg elsker deg når dere våkner. Sørg for å si til betydelige andre at han / hun er den vakreste personen i hele universet, og hvor heldig du føler for å være med dem. Sørg for å fortelle dem at du elsker selv sine feil. Si det hver dag. Tross alt, er det ikke slik for deg? Slik at den andre personen trenger å vite.
 5. 5
  Make love. Å ha et aktivt sexliv med din kjære er ekstremt viktig. Det vil gjøre dere alltid føle intime med hverandre og med god humor. Make love hver dag, hvis ikke, minst tre ganger i uken. Men har sex: tross alt, er sex, med kjærlighet, det beste noensinne.
 6. 6
  Hvis det er et problem, løser det. Hvis den betydelige andre gjør noe galt, i stedet for roping og skriking, hvorfor ikke sitte og spørre hvorfor han / hun gjorde det? Snakke, fortelle hvordan du føler deg. Igjen, er kommunikasjon nøkkelen. Tross alt, er den personen du gift med ikke bare kjæresten din for alltid, men også din beste venn for alltid.
 7. 7
  Aldri si stygge ting om din mann / kone foran barn. Det vil gjøre barn har et negativt bilde av relasjoner, og du vil føle deg skyldig senere. Sørg for at du alltid si gode ting. Som, for eksempel: Hvis din mann / kone har glemt noe viktig, i stedet for å si at den betydelige andre er "så dum" eller "ikke bryr seg om noen andre enn ham", tenk før du sier noe når du føler deg sint, og prøv å si "Jeg virkelig elsker denne mannen / kvinnen, men han bør være litt mer oppmerksomme på ting."

Tips

 • Hver dag, når du kommer hjem og se din mann / kone eller når han / hun kommer hjem, sørg for å kysse ham / henne, forteller du elsker ham / henne og spør hvordan var dagen. Og lytte, og sørg for å si positive ting til dem, alltid.
 • Gå ut sammen. Noen ganger går ut til hver noe på en pen restaurant, eller om det er bare en hot dog... gå og snakke om livet og drømmer.
 • Vær hyggelig mot din betydelige andre venner. Sosialisere med dem litt. Hver gang du ser dem, si hei og snakke litt, prøve å være en kommunikativ person, uten å prøve for hardt, selvfølgelig. Tross alt, hvis de er signifikante andre venner, så du bør vise respekt for dem.
 • Hvis du føler deg dårlig, i stedet for å kaste alle de vonde følelsene på signifikante andre eller på barn, roping og skriking... bare gå inn på rommet ditt og snakk med din mann / kone. Fortell hvordan du føler deg, og hvis du føler at du trenger å gråte, gråte og be om en klem.
 • Hvis du føler deg sjalu, ikke lage en scene. Snakke privat med signifikante andre, og sørg for å si noe sånt som: "Se, du vet at jeg elsker deg og jeg stoler på deg, men jeg kan ikke hjelpe for det, og jeg føler sjalu på deg og den andre personen jeg '. m sorry for det ". Signifikante andre sikkert vil forstå og forklare ting, slik at sjalusi vil ikke bekymre deg lenger.
 • Respekter din mann / kone. Du kan også se på andre menn / kvinner. Men aldri jukse på dem.