Wkino

Hvordan du kan forbedre din alkohol toleranse

Vil du være i stand til å holde brennevin bedre? Her er noen ideer til å vurdere.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din alkohol toleranse. Spis et stort måltid.
Hvordan du kan forbedre din alkohol toleranse. Spis et stort måltid.
 1. 1
  Drikk oftere. Den raskeste måten å øke alkohol toleranse er å absorbere ofte. Folk som ofte drikker til overmål (ellers kjent som binge drinkers) utvikle fysiologiske endringer som gjør sine organer justere til høyere nivåer av alkohol. Noen av disse menneskene vil vise svært få tegn til å være beruset, selv om deres blod-alkohol-innhold er høyt.
  • Vit når du skal stoppe. Som din toleranse øker, vil du slutte å legge merke til når du er full (selv om du har nok alkohol i systemet til å lovlig kvalifisere). Unngå alkohol forgiftning ved å vite hvor mange drinker det tar å komme til grensen, og stoppe der. Du vil spare deg selv en kostbar tur til legevakten, eller verre.
  • Merk at jo lenger du går mellom drikking økter, jo mer toleranse vil falle ned igjen til normal.
 2. 2
  Opp i vekt. Måten kroppen forbrenner (eller prosesser) alkohol er avhengig av en rekke faktorer, inkludert familiehistorie, kjønn og vekt. Menn har en tendens til å forbrenne alkohol raskere enn kvinner, og tyngre mennesker gjør det raskere enn tynne mennesker. Få mye vekt vil i det lange løp, hjelpe deg med å forbedre alkohol toleranse.
 3. 3
  Spis et stort måltid. Å ha mat i magen betyr ikke nødvendigvis mer toleranse, men det bremse ned hastigheten som kroppen absorberer alkohol. Spis en tett måltid 30 til 45 minutter før du har tenkt å begynne å drikke.
  • Vær oppmerksom på at du vil til slutt absorbere all alkohol du drikker uansett om du spiser. Mat bremser bare ned effekter.
 4. 4
  Hold deg til "klare" drinker. Hvis du har planer om å drikke brennevin, hold deg til fjerne drikker som gin, vodka og skyld. Mørkere drinker - som konjakk, whisky og rødvin - inneholder tanniner, som kan ha en litt giftig effekt i store doser og stoppe å drikke tidlig.

Tips

 • Stikker til samme drikke hele kvelden gjør det enklere å måle hvor mye alkohol du har hatt. En generell tommelfingerregel for alkoholinnholdet er at en øl = en 40% skutt = ett glass vanlig vin. Dette vil raskt forringes hvis du bestiller blandede drinker, men fordi de er vanligvis laget med flere bilder av alkohol som messes opp 'Drunken Math.
 • Komme ditt alkohol toleranse opp er ikke nødvendigvis noe å være stolt av. Ærlig talt, jo mindre du drikker, jo bedre er det for kroppen din, lang og kort sikt. Dessuten er det mye billigere hvis du trenger færre drinker.
 • Forbedre alkohol toleranse er ikke noe du kan gjøre over natten. Prøv å holde oppmerksom på hvor mye du kan drikke før du får drukket. Neste gang du drikker prøve å drikke en til.

Advarsler

 • Overstadig drikking kan være dødelig, og vil forårsake alvorlig skade helsen din. Å bli vant til drikking kan bli en levetid forbannelse alkoholisme.
 • Ikke drikke og kjøre, noensinne.
 • Prøver å øke alkohol toleranse kan utløse en uventet og plutselig intoleranse og plutselig alkohol forgiftning, som kan være dødelig.
 • Være klar over de medisinske piller / medisiner du tar før og etter alkoholinntak. Deres kombinerte effekter med alkohol kan ikke være ønskelig, om ikke farlig (forårsaker uopprettelig skade), eller til og med vist seg å være dødelig.