Wkino

Hvordan du gjør din mann lykkelig

Vi har hørt mange ganger fra forskjellige par at ting var ikke det samme lenger, etter 10 års ekteskap. Så kan du holde ekteskapet friskt? Kan du lage din mann lykkelig hver dag? Vi snakker ikke sex her, vi snakker ekteskap.

Trinn

Hvordan du gjør din mann lykkelig. Når du sa "ja" det betydde at du var klar til å dele hele livet med den mannen som du sa "ja" til.
Hvordan du gjør din mann lykkelig. Når du sa "ja" det betydde at du var klar til å dele hele livet med den mannen som du sa "ja" til.
 1. 1
  Når du sa "ja" det betydde at du var klar til å dele hele livet med den mannen som du sa "ja" til. Det er en levetid jobb, 24/7 til du dør, så det første skrittet, hvis du ikke var gift ennå, er å tenke på dette, er du klar?
 2. 2
  Hold ting rent. Dette betyr ikke at du bør gjøre alt renhold i huset hele tiden, men ikke kast klærne på gulvet, plukke opp håret fra avløpet etter vasking, etc.
 3. 3
  Ring ham fra jobb og til, men ikke kall besatt. Være forståelse av sin arbeidsplan, og forhåpentligvis vil han være forståelse av deg. Ikke kall ham på 5:00 på prikken å spørre når han vil være hjemme.
 4. 4
  Hold å gjøre en innsats for ham. Du trenger ikke å besatt se din vekt eller kjole som om du skal ut på en fancy dato hele tiden, men tar stolthet i utseendet ditt. Ikke kom hjem og umiddelbart endre ut av arbeidstøy i svette og en gammel t-skjorte.
 5. 5
  Bruk din egen barberhøvel! Ikke prøv å snike hans ut til å barbere leggene og armhulene.
 6. 6
  Gi ham komplimenter. Han vil sette dem så mye som du gjør.
 7. 7
  Gi ham presenterer på helligdager som Valentinsdag. Det kan være mye press hvis mannen er den eneste som gir gaver! Behandle ham som du ønsker å bli behandlet.
 8. 8
  Vær ærlig. Hvis du gikk på en shoppingtur og kjørte opp kredittkort regninger, ikke skjule det fra ham! Fortell ham hvordan du føler, og inkludere ham i livet ditt.
 9. 9
  La ham henge med vennene sine alene. Hvis du gjør det, vil han være mer tålmodig med jenter netter eller når dine venninner ringer deg på ubekvemme tider.
 10. 10
  Vær høflig. Det høres innlysende, men du bør likevel si "Please" og "Thank you!"
 11. 11
  Holde noen ting privat. Uansett hvor komfortabel du er rundt ham, vil han ikke trenger å høre deg fnyse eller plukke på nesen eller endre tampong.
 12. 12
  På netter, gjøre noen ting som han elsker, selv om du ikke gjør det. Det vil holde ham glad, og han vil være mer villige til å gå se en jentefilm eller noe annet som du ønsker å gjøre.

Tips

 • Smile.
 • Alltid være der for ham.
 • Stek ham middag etter en lang dag med arbeid.
 • Holde hjemmet rent.
 • Prøv å se vakker og sexy.
 • Respektere sine foreldre.
 • Ikke bli griner.
 • Ikke klag mye.

Advarsler

 • Ikke noen gang sammenligne mannen din til andre menn på en dårlig måte.