Wkino

Hvordan dekorere en hel vegg uten maling

Er du fast et sted du har ikke lov til å male veggene? Om du ikke ønsker å forholde seg til tid og rotet? Vil du ha noe som er for komplisert å male eller for mørkt til å male over når du flytter? Denne opplæringen vil gi deg retningslinjer for å dekorere hele veggen ved hjelp av stoff i stedet for maling eller tapet!

Trinn

Hvordan dekorere en hel vegg uten maling. Finn ut nøyaktig hvor langt det er fra tak til gulv av veggen du ønsker å dekke, og hvor bred side til side.
Hvordan dekorere en hel vegg uten maling. Finn ut nøyaktig hvor langt det er fra tak til gulv av veggen du ønsker å dekke, og hvor bred side til side.
 1. 1
  Finn ut nøyaktig hvor langt det er fra tak til gulv av veggen du ønsker å dekke, og hvor bred side til side. Den tomme måling her vil trolig være nær, men ikke akkurat hva rommet måles på gulvplan din. Skriv ned denne informasjonen til senere bruk.
 2. 2
  Bla gjennom din lokale stoff butikker eller på nettet og finne et mønster av stoff som du liker. Møbeltrekk vekt stoffet er bra for dette prosjektet, selv om lettere stoff kan muligens fungere. Ikke plukke noe for tung, fuskepels eller skinn bortsett fra å være sinnsykt dyrt er trolig for tung for dette prosjektet.
 3. 3
  Husk at selv om dette er enklere å sette opp enn maling, det er dyrere og du vil ikke være i endring det veldig ofte. Vær selektiv, velge noe du vet, du vil like for en stund! Alle regler om god smak, tackyness, og som passer din innredning gjelde her.
 4. 4
  Finne ut hvor bredt stoffet er. Bredere er bedre i dette tilfellet, så hvis du er revet mellom to design, velg den større en. Nå, finne ut hvor mange "bredder" av stoff det vil ta å legge opp til høyden på veggen pluss to inches på toppen, to inches nederst, og en tomme for hver søm som må syes. For to bredder-fem inches. For 3 - 6 inches. Bredden på veggen * hvor mange bredder du bare beregnet vil være lengden på stoffet du trenger. Hvis du prøver å matche et mønster eller striper så de stiller seg opp, trenger du ekstra (hvor mye kan det være lurt å spørre en sy venn om hjelp hvis du ikke kan finne ut selv - det vil variere avhengig av mønster i din stoff). Legg ca 12 inches til denne målingen for å være på den sikre siden.
 5. 5
  Kjøpe stoffet i én lengde eller lengden på de enkelte delene du trenger (bredde av veggen + noen få inches). Prøv å unngå å ha noen andre lengder som det betyr ekstra sømmer. Hvis du tillater at personen i skranken å klippe stoff, sørg for at de er rimelig konsistent og rett med sine kutt. (Noen steder er lat og prøver å komme unna med noe annet).
 6. 6
  Kjøp en spole av møbeltrekk tråd som matcher ditt, og en nål for din symaskin som vil håndtere tykkelsen på hva du syr.
 7. 7
  Pin bitene sammen på langs slik at du kan sy dem inn i ett stort panel. Matche alle sidene opp på den ene enden, og hvis de andre er litt ujevn trim etter sying. Husk at vi tildelt en tomme per søm av stoff totalt, så hver side får 1/2 cm. Sy en rett linje over hver søm for å holde det bedre enn pinner, så en trippel rett linje, etterfulgt av en sikk sakk sting. Dette er en mye vekt å holde. Vær forsiktig, gå sakte, dette er mye stoff å arbeide med og håndtere, og mye av søm for å ta ut hvis du rotet opp. Det er ganske enkelt skjønt.
 8. 8
  Trim slutten du ikke stille opp, så det er stort sett selv.
 9. 9
  Hem bunnen, og begge sider. Hvis du overkjøpt stoff for gjenbruk på en større vegg senere kan du gjøre en stor hem å bare kaste den tilbake.
 10. 10
  Kjøp skruer. Disse må være heavy-duty nok til å holde stoffet og du kan trenge ankere avhengig veggen din. Hvis du har et utvalg av farger å velge noe som vil matche din stoff. Du trenger også en drill og drill bit, en stift pistol og stifter for pistolen. Hvis du brukte lett stoff, kan det være lurt å plukke opp noen små nøtter å sy inn bunnen hem å vekte det ned om nødvendig. Du trenger også noen 1x2 "boards, lengde totale bredden på veggen din (du vil sannsynligvis nødt til å kutte en av bitene, men de fleste jernvareforretninger vil gjøre et kutt for gratis som denne-en håndsag vil også gjøre hvis du gjøre det selv.)
 11. 11
  Legg stoffet ut, slik at du kan få tilgang til hele øvre kant. Legg platene på toppen av stoffet på toppen, slik at du kan brette kanten av stoffet over på siden og på toppen av styrene. Bruk stifter og stift pistol for å sikre stoffet, som starter i den ene enden og jobbe til den andre, og holde det lærte (bredde klok ikke høyde.)
 12. 12
  Hold platene opp på toppen av veggen, mot de andre veggene og taket. Har 1-2 mennesker holder styrene, mens en annen person skal gjøre sikring.
 13. 13
  Bor et hull gjennom fronten av stoffet, styret, og inn i veggen for skruen. Ta styrene ned og montere ankere hvis du bruker dem. Sett skruene inn i disse hullene. Du vil kunne se hodet på skruen på "hyggelig" side av veggen. Hvis fargen matcher, eller koordinater, ingen vil noen gang merke til. Hvis den ikke gjør det, når du er ferdig med å montere dem ta en bit av akrylmaling som matcher ditt og male skruehodene. (Ok, vi løy, du kan bruke 5€ verdt av maling som aldri berører veggen).
 14. 14
  Legg disse nøtter til bunnen hem hvis stoffet ikke henge rett nok. Bruk bare nok til å vekte det ned til å henge rett.
 15. 15
  Tack stoffet til veggen nedover sidene i noen få steder ved behov. Bittesmå spiker, stifter eller thumbtacks vil alle gjøre utslaget. Uansett ser best ut og vil gjøre minst mulig skade på veggen bak.
 16. 16
  Nyt helt fantastisk veggen! Å ta det ned samle dine venner igjen og gå i revers, untack, så skru den, så ta stoffet av brettet og rull det opp til handlevogn off uansett. En bit av DAP og touch-up maling vil ta seg av skruehullene.

Tips

 • Lån en venn til å hjelpe ut med hengende, men bør det ta mindre enn en ettermiddag eller kveld (Et par timer på de fleste).
 • Hvis du har en veldig kort taket eller lite rom, forlater litt ekstra på brikkene og bare brette den over og sette en hem i at du kan ta ut senere vil la deg bruke din favoritt stoffet i neste rom hvis det er større! Fin måte å få mer ut av pengene du bruker!
 • Kuponger eller salg er det beste alternativet for å spare på stoffet. Dette er noe du kommer til å holde på en stund hvis du tror du kan få en bedre pris, så det er verdt å vente litt for å spare noen alvorlige kontanter.
 • Dette er et minimum to personer jobben når du kommer til den hengende delen, og det er best hvis en av dem er kjent og har litt erfaring med verktøy.

Advarsler

 • Dette vil sette screwholes i veggen din, hvis utleier ikke vil tillate dette, ikke gjør det!
 • Sørg for å bruke ankere og skruer som vil støtte vekten av styret og stoffet. Ingen styrter ned på folk!
 • Stoffet gni mot en vegg, så når du tar det ned du kan trenge å forholde seg til det. Magiske viskelær fungerer godt for dette. Bare husk å gi deg selv nok tid når du flytter ut til å tenke på dette.

Ting du trenger

 • Stoff
 • Staple Gun
 • Staples
 • Stige / trinn krakk for å nå tak
 • Skruer
 • Anchors (valgfritt, se instruksjoner og spør din lokale hendig venn hvis du trenger dem)
 • Søm Machine
 • Møbeltrekk tråd
 • 1x2 "boards
 • Målebånd
 • blyant
 • Saks
 • Sying pins
 • Bor
 • Bor litt for skruehull (størrelse avhenger skruer)
 • Akryl maling som matcher eller koordinerer stoff, børste. (Dette vil ikke gå på veggen).