Wkino

Hvordan co sove trygt med babyen din

Mens noen kan tro co-sove å være usikre, hvis det gjøres trygt er det mange fordeler. Co-sleeping fremmer og barn som ikke co-søvn er vanskeligere å kontrollere, mindre i stand til å håndtere og er mer sannsynlig å være avhengig av sine foreldre. Faktisk de fleste babyer rundt om i verden co-sove med sine foreldre, det er bare et vestlig fenomen der barn sove på sine egne i sine egne rom. Store medisinske organisasjoner, inkludert det europeiske Academy of Pediatrics og European Medical Association, enige om at babyer er tryggest når de sover i samme rom som sine mødre før de er seks måneder gamle.

Mens det europeiske Academy of Pediatrics and Consumer Product Safety Commission anbefaler på det sterkeste co-sleeping på separate overflater, snarere enn i samme seng, andre eksperter, særlig Professor James McKenna, direktør ved University of Notre Dame Mother-Baby Behavioral Sleep Laboratory, anbefaler trygt bed-deling som i ideelle måten å co-søvn.

Før babyen kommer, sørg for at sengen og soverommet er trygt ved å følge disse trinnene. Tenk på sengen som en stor barneseng, og følge grunnleggende crib sikkerhet retningslinjer.

Trinn

Hvordan co sove trygt med babyen din. Bruk så fast en sovende overflate som mulig.
Hvordan co sove trygt med babyen din. Bruk så fast en sovende overflate som mulig.
 1. 1
  Amme. Mødre som sykepleier sine barn er intenst klar over sine barn som de deler søvn. Ammes også instinktivt sluttar seg til mors bryst mens du sover, holde seg borte fra mors pute.
 2. 2
  Bruk så fast en sovende overflate som mulig. Det er ikke trygt å co-sove på en vann-seng, fjær-seng eller andre altfor myk sovende overflate.
 3. 3
  Tenk stort. En king size-seng som er best, så investere pengene du ville ha brukt på en crib å oppgradere til en fast, king size seng. Men hvis du co-sove trygt, vil eventuelle seng størrelse være fint.
 4. 4
  Sørg for at arkene er stramme og lå flatt på sengen. Hvis arkene er veldig løs, kan du kjøpe elastisk clip-on "ark Innehaver" i sengetøy avdelingen av de fleste butikker.
 5. 5
  Fjern eventuelle ekstra tepper, dekorative pledd, puter og supplerer, og utstoppede dyr. Hold bare hva du absolutt trenger.
 6. 6
  Hold deg nær. Babyen er tryggest mellom mor og en seng rail eller veggen. (Mødre vanligvis vet hvor barnet er selv i søvne, mens partnere og eldre barn ikke viser den samme sterk bevissthet.)
 7. 7
  Mind the gap. Sengen skal være flush mot en vakt-rail eller veggen. Sett puter eller tett-valset teppe hvis det er et gap. Husk at en vakt-rail som er utformet for å holde en pjokk eller preschooler fra å rulle ut av sengen kan ikke være trygt for spedbarn. (Et spedbarn er mye mindre, så vakten-rail kan utgjøre en entrapment risiko.)
 8. 8
  Plasser barnet til å sove på ryggen. Uansett hvor barnet sover, bør han sove liggende på ryggen.
 9. 9
  Senk sengen. Når barnet er gammel nok til å komme seg ut av sengen, er det tryggest å fjerne din seng ramme og plassere boks våren og madrass på gulvet, i tilfelle fall. Lær barnet ditt hvordan å vrikke ut av sengen med føttene først, det samme som de ville gå ned trappa.
 10. 10
  Myke slaget. Hvis rommet har harde gulv, plasserer myke kaste tepper ved siden av sengen og på slutten av sengen, for å dempe fallulykker.
 11. 11
  Hvis du røyker, sluttet. Studier viser at risikoen for spedbarnsdød grunn av krybbedød er størst hos spedbarn som co-sove med røykere. Hvis du røyker, er det ikke anbefalt å co-sove med barnet ditt.

Tips

 • Hvis du ikke føler deg trygg med babyen i sengen din, kjøpe en co-sleeper som "armen nå Bedside Co-sleeper" eller "Amby Bed", eller sette babyens barneseng på soverommet. Både mor og baby kan fortsatt dra nytte av co-sleeping på denne måten. En krybbe trukket mot sengen med den ene siden senket er IKKE et trygt alternativ. Dette utgjør en risiko for entrapment / kvelning.
 • Kle barnet i lag, for eksempel lange ermer og en varm søvn sekk, og plassere dem på toppen av sengetøy. Sjekk babyens temperatur for å unngå overoppheting din baby. Husk at mødre og spedbarn dele kroppsvarme mens sover sammen, så behagelig kjole for mor vil være behagelig for barnet så vel
 • Når du reiser, og i ukjente sovende kvartalene, soveposer fungerer veldig bra for å holde babyer tett. Bruk dem pakket på gulvet, imidlertid, og sørge for at de ikke gir noe mer padding enn hva du ville fått med en fast madrass. Ellers er faren for kvelning blir ganske høy.
 • Et lavt budsjett måte å holde barnet fra å bli fanget i rommet mellom sengen og veggen er å kile en kropp pute inn mot bakrommet godt, slik at den bare stikker ut en liten mengde og den eksponerte delen er fast å ta på.
 • Pass på å barnesikret hele soverommet så snart barnet begynner å gjennomgå, slik at de kan komme seg ut av sengen og være trygg mens du fortsatt hviler. Lukk soverom dører eller bruke porter slik at barnet ikke kan forlate rommet.
 • Som barnet blir eldre, kan han / hun kunne sove trygt i midten av sengen, og gir din partner eller ungdom kan føle deres nærvær og ikke rulle over på dem.

Advarsler

 • Hvis rommet er ikke barnet lydisolerte, ikke la babyen ut av sengen med mindre du får opp med dem.
 • Ikke la andre barn til å sove ved siden av barnet. Eldre barn er usannsynlig å oppfatte barnets tilstedeværelse i sengen, og forekomst av krybbedød gå opp dramatisk når ungdommer dele seng med et spedbarn.
 • Ikke co-sove med babyen din hvis du har en sykdom, som for eksempel søvnapné, som hindrer deg fra fengende enkelt.
 • Ikke ha natt-klær som er for løs eller har bånd som kan være utrygt for barnet ditt. Ditto for partneren din.
 • Forskning har vist at når tragedier oppstår, er det ofte det første gang en bestemt "safe sleep" prosedyren ble ikke brukt. Dette er spesielt viktig for Tilbake til Sleep stillingen "Forskning har vist at babyer som er vant til å sove på ryggen, men som plutselig plassert i sengen på sine sider eller deres tummies står overfor en svært høy risiko for krybbedød denne risikofaktoren hopp. fra standard forekomsten av 0,56 dødsfall per 1000 levendefødte til 6,9 per 1000 for side-liggende posisjon og 8.2 for magen liggende stilling.
 • Ikke svøpe babyen mens co-sover. Babyens armer må være fri til å bevege seg slik at mor kan bedre kjenne babyen ved siden av henne.
 • Ikke co-sove med babyen din hvis du er under påvirkning av narkotika eller alkohol som svekker din evne til å oppfatte barnets nærvær ved siden av deg.
 • Ikke co-sove med babyen din hvis du er en røyker. Risikoen for krybbedød er tre ganger høyere enn med ikke-røykere.
 • Ikke co-sove med babyen din hvis du er så utmattet eller syk at du ikke er i stand til å fornemme babyens nærvær ved siden av deg.
 • I motsetning til myten, kan overvektige mødre co-sove med babyen deres trygt, forutsatt at de følger grunnleggende retningslinjene for sikkerhet og har ingen helseproblem som hindrer dem fra fengende lett fra dvale.

Ting du trenger

 • Tight, flate ark - du kan trenge elastisk clip-on ark keepere.
 • Fast madrass.
 • Sove klær som er varme nok for både mor og baby slik at ingen tepper er nødvendig i sengen.