Wkino

Hvordan bygge en yugioh dekk som passer deg

Denne guiden skal hjelpe deg Spillsjefen spillere til å danne den perfekte dekk for deg en dag. Denne artikkelen er skrevet med utgangspunkt i at du allerede har noen Spillsjefen kort og har litt erfaring i å spille.

Trinn

Hvordan bygge en yugioh dekk som passer deg. Bestem din spillestil - Dette er viktig, fordi den avgjør hvordan folk ville se på deg som en duelist.
Hvordan bygge en yugioh dekk som passer deg. Bestem din spillestil - Dette er viktig, fordi den avgjør hvordan folk ville se på deg som en duelist.
 1. 1
  Bestem din spillestil - Dette er viktig, fordi den avgjør hvordan folk ville se på deg som en duelist. Er du et utslett duelist som raskt ville innkalle, angripe og aktivere kortene? Eller er du den dype tenkeren som ville analysere hånden og felt før du gjør et trekk? Eller kanskje duelist som ville fjerne kortene fra lek, slik at motstanderen ikke kan bruke dem igjen? Vurderer disse vil hjelpe deg å velge en kortstokk arketypen.
 2. 2
  Velg dekk type-et tema dekk, eller en som følger et bestemt tema med kort. Aldri har en kortstokk med altfor mange kort i den. Dette er referert til som kort salat, og du vil ikke være tegning deler av kombinasjoner.
 3. 3
  Velg dekk basis - Jeg vil heller anbefale et tema dekk, som kortene er minst sannsynlig å bli utestengt, noe som resulterer i at playablity. Henvis til tips for en link om arketyper.
 4. 4
  Velg monstre - Når du vet hva dekk du ønsker å spille, og hvordan du ønsker å spille det, velge din base monstre. Hver arketypen vil ha minst 10 viktigste monstre. Når du har satt dem inn i en liste over kort du ønsker, legg i riktig støtte. Hold det til rundt 18 kort, med mindre du virkelig trenger det, som i tilfelle av kanskje Elemental Heroes.
 5. 5
  Kontroll kvantitet - Du bør ha:
  • LV 1-4: Rundt 12
  • LV 5-6: Rundt 4
  • LV 7-8: Rundt 1 eller 2
  • LV 9 og ovenfor: Ikke mer enn to, avhengig av dekk. Noen dekk kan og må være alle høye monstre. Faktisk malefics er en Arcanetype med bare høyt nivå monstre med de to viktigste som er level 10. De er enkle å innkalle trenger bare nonmalefic former, og et felt spell.
 6. 6
  Velg spells - Igjen, rundt 1/3 av de 12 staver i dekk ville være for monster support / kombinasjoner. Resten vil bli tilskrevet favoritter og stifter. Legg dem inn i listen din når du har bestemt.
 7. 7
  Velg feller - 10 feller, ikke mer, ikke mindre, for noen dekk type. Det eneste unntaket er for dekk som er avhengige av feller, som dekk som har mange svake monstre. Blant disse, bør 3-5 være støtte for dine dekk type, og resten skal være stifter som Mirror Force, Sakuretsu Armor, og Trap Hole.
 8. 8
  Legg ut kortene dine og sørge for at de fungerer godt sammen. Dens ingen bruke hvis du har kort som ikke fungerer godt sammen. List de kortene du trenger for å forbedre dekk og gjøre den til din virksomhet til å kjøpe disse kortene. Se kortene dine vanlige motstander spiller. Også legge til noen generiske kort i din side dekk som du kan bruke senere, i mellom dueller.
 9. 9
  Gå få kortene - Vel, neste du må finne de kortene du trenger. Alltid gå til de lokale kortet butikker og spørre rundt for handel avtaler, eller singler.
 10. 10
  Få spille med venner og lokale aktører for moro og for å finne ut mer om dekk, som for å finne sine svakheter.
 11. 11
  Etter noen flere spill, er det på tide å dekke dekk svakheter og utnytte sine sterke sider, og endre den med nye støttesystemer kort. I løpet av denne tiden, bør du allerede ha tatt ut minst fem kort, og erstattet dem med noe mer nyttig.
 12. 12
  Deretter gjentar du prosessen med å spille og endre, og aldri være redd for å ha en perfekt dekk. Et dekk bør everchanging, med nye kort hver uke av gameplay.
 13. 13
  Halvparten dekk skal være laget av monster kort. En monster-kort for hver spell / trap i dekk. Dette er et godt utgangspunkt. Du vil mest sannsynlig ende opp med noen flere monstre enn 20.
 14. 14
  Velg dine dekk. Struktur dekk er bra for kort som virker sammen og av samme type, men de har ikke synkron eller tuner monstre. Starter dekk har massevis av forskjellige typer kort og tuner / synkro kort. Booster packs har kort som ikke fungerer sammen, så får dem på den lokale butikken, fordi når du kjøper dem i butikken, på baksiden av pakken, vil den fortelle deg hva ulike kortene det gir deg. Det andre alternativet er nettsteder som selger hver pakke fra den første til den siste, som betyr at du vil finne alt. Også de selger singler av hvert kort. Dette tillater deg å få kortene som kan være svært sjeldne. Det er ikke alltid billig, men hvis det er et kort du absolutt trenger, det fungerer.
 15. 15
  Du bør ha 13 nivå 4 eller under monstre. De kommer i tre hovedtyper-Normal Monster, Effect Monster, og Tuner monster. Balansere hver type så er det om mer Normal og Effect Monster kort (som åtte eller ni) til ca 4-5 Tuner monstre.
  • Normal, Gule innrammede ikke effekt monster kort uten sernet skal ha 1600 eller flere angrep.
  • Effekt monstre angrep kan variere, men sørge for at deres effekt hjelper deg. Flip effekt monstre kan ha svært god effekt, for eksempel påføre skade på motstanderen basert på bestemte typer kort motstanderen har på feltet, eller ødelegge monstre, som Old hevngjerrig Magician. Den gode angrep for et nivå-4 eller lavere effekt monster er 1600 eller mer (med mindre det er en flip monster, ikke deres angrep og forskjellen ikke saken) Hvis de kan angripe direkte, eller la et annet monster få en stor mengde angrep, gjør det ingen rolle hva angrep / forsvar poeng de har. Noen kan ikke bli ødelagt hvis monster har en viss mengde angrep, bra for forsvarsposisjon monstre, og noen kan angripe / forsvare mer enn en gang. Disse er gode monstre. Shield Wing, som har bare 900 forsvar, kan forsvare to ganger per tur og ikke bli ødelagt.
  • Kort med en hyllest trenger minst 2300 angrep. Har 4 eller færre av disse. Det kommer an på kortet og dekk. Noen Arcanetypes, samt ikke-Arcanetype baserte kort, er en hyllest nivå femmere eller seks med lavere enn angrep og kan være svært nyttig. For eksempel Reeze Whirlwind av Gusto har bare 1900 ATK, og enda hun er den beste Gusto etter Sphreez, fordi hun bytter et kort på din side av banen med et motstanderens monster, og hvis hun dør du fortsatt holde monsteret du byttet med.
  • Kort med to hyllester trenger minst 2600 angrep. Fyll ut resten av monster kort delen av dekk med disse kortene.
 16. 16
  Trap kortene er nyttig, men spesielt de som hindrer angrep fra fiendtlige monstre. Du bør ha ca 6 eller flere av disse felle kort, og noen eksempler er skrapjern Scarecrow, Negate angrep og Sakurestu Armor. Trollbindende Circle og Nightmare Wheel hindre monster fra å angripe så lenge det er på feltet. Din stil teller skjønt, det er egentlig opp til hvordan du spiller.
  • Du bør ha ti felle kort, og så plukke fire andre som vil hjelpe deg i spillet også.
 17. 17
  Regelmessige forbannelseskortene bør enten ødelegge fiendtlige monstre, påføre skade på motstanderen, og bør la monstrene få store mengder angrep. Du bør ha minst 7-10 av disse. I dag også spesielle summere staver er nesten obligatorisk for å få Høyt nivå monster ut. Selv en hyllester er nesten umulig hvis du bare normalt innkalle til å vinne, fordi dette fra sammenkalle er en gang per omdreining forekomster. Så du kan få lavt nivå ut og det vil mest sannsynlig dø før neste sving, og dermed må du tilkalle en annen, og på det punktet ditt ganske mye ødelagt.
  • Det er også en slags kalt Quick-Play Spell kort. De har et lyn ikonet ved siden av ordet "Spell-kort," trykt på kortet. Du bør ha 3-5 av dem, fordi de kan brukes på motstanderens tur. Book of Moon er en vanlig Quick Play spell.
 18. 18
  Test dine dekk mot en hard motstander, så gjør ditt dekk sterkere ved å kjøpe flere kort og ikke kjøpe med mindre behov.

Tips

 • Hyppige din lokale TCG kort butikker for å få venner, handel kort, og lære nye teknikker.
 • Prøv å endre dine dekk før du lykkes.
 • Gode ​​dekk ikke gjør en god duelist. Gode ​​ferdigheter og gode dekk gjør en god duelist. Øve og øve litt mer.
 • Alltid praktisere når det er mulig, og finne feil i dekk, og endre det litt etter litt. Og aldri være redd for å nå det umulige grense kalt 'Perfect'. Spillet er everchanging, og så vil dekk du bruker.
 • Til slutt, aldri miste besinnelsen, opprettholde riktig oppførsel i dueller. En duell er bare et spill, å ha det gøy, slipper stress, slappe av, nyte, få venner, og dessverre, bruke penger!
 • Oppdatere deg på det forbudte kortene.
 • Noen kort er bra, men hvis du ikke er sikker på hvordan du skal bruke dem med en gang holde dem i din side dekk å bruke etter at du får en følelse for dine motstandere dekk. For eksempel "Forbud" kan demontere mange strategier, men hvis du ikke vet hva de skal forby det kunne være en død uavgjort.
 • Ikke glem synkro monstre, som de kan også være bra, som Black Rose Drage som ville være bra i en drage eller brann dekk.
 • Prøv begynner med en struktur dekk og flere booster packs (Dragunity Legion, Stardust Overdrive, og Hidden Arsenal 3 osv.)
 • Bruk følgende link for trinn 3: http://yugioh.wikia.com/wiki/Archetype
 • Prøv å få Fusion kort som samsvarer med de kortene i kortstokken din
 • Alltid holde dine dekk i balanse, holde dekk nærmere 40 kort og legge kortene som arbeider sammen i kortstokken som Marik Gravekeeper Deck for eksempel. Du kan få nesten alle Gravekeeper monster og det har også Necrovalley. Deretter må du finne andre kort som påvirker din eller din motstanders spill-plan. Som få Gravekeeper Monster + Necrovalley + Ethvert kort som driver opp mørke Monsters = god strategi! Husk: Få kort som fungerer som et team, vil dette hjelpe. Prøv å se for kort med samme navn som "Elemental Hero" eller "Mørk Scorpion" eller lignende og få Spells, Feller, og fusjoner som arbeider med dem, og du vil være tøff.

Advarsler

 • Aldri ty til juks. Ikke stjel kort, er å stjele aldri veien å gå. Hvis du stjeler folk vil til slutt finne ut at kortene deres ble stjålet.

Ting du trenger

 • Kontanter
 • Kort
 • Venner