Wkino

Hvordan bygge en torsjon box arbeidsbenk toppen

Dette er en artikkel for å hjelpe fyren som ikke er klar til å kjøpe den 2240€ arbeidsbenk. Det er rettet mot å bygge en arbeidsbenk som er nyttig, slitesterk og god jakt, alle med billig materiale - som gjør det innenfor rekkevidden av nesten alle.

Trinn

Hvordan bygge en torsjon box arbeidsbenk toppen. Bestem de riktige proporsjonene.
Hvordan bygge en torsjon box arbeidsbenk toppen. Bestem de riktige proporsjonene.
 1. 1
  Bestem de riktige proporsjonene. Å bygge en arbeidsbenk som er best for deg, må det være, riktig høyde, bredde, lengde, sterke, holdbare og har funksjoner som gjør den brukervennlig. Disse funksjonene er ting som en god skrustikke eller to, å være et ansikt skrustikke eller en slutt skrustikke.
  • Andre elementer som gjør det brukervennlig er ting som er relatert til din stil av trebearbeiding: båtbygging eller bare piddling i butikken. Verktøy brett, benk hunder, benk slave og skap eller hyller under benken. En merknad her: en trearbeid arbeidsbenk er å jobbe tre, så bygger det å møte det behovet. Hvis du legger til hyller eller skap under toppen, vær sikker på at du fortsatt kan bruke dine benk hunder og hold faster. Bør også være i stand til å benytte et klammer fra toppen. Tool skuffer er hendig, men komme i veien når du må legge til en klemme på begge sider av benken for å holde arbeidet ditt. Tenk på hvordan du vil bruke denne benken og hva du trenger for å gjøre det arbeidet med deg. Tenk om syv "P": "Før skikkelig planlegging hindrer tisse dårlig ytelse".
  • Ett ord av forsiktighet her: ikke bygge en arbeidsbenk som er for stor for din butikk. Pass på at du har plass til å omgå benken. Hvis det ikke er hva som fungerer for deg, enn det ikke kommer til å gjøre deg glad eller produktiv.
 2. 2
  Forstår at det må være sterk, tung og holdbar. Alle torsjonsboksene har én ting til felles: de har små klynger eller bokser inne en stor boks. Dette rutenettet er det som gir torsjon box det er styrke. Det er også en som vil holde sin form og ikke vri eller bøye ved normal arbeidsbenk bruk. Men du må bygge det til å passe den type arbeid du gjør og for sitt tiltenkte bruk. Dette vil avgjøre størrelsen og formen på torsjon box toppen.
 3. 3
  Lag en plan overflate. Å gjøre et plant underlag å begynne å bygge er det første skrittet. Nivå et sett med bokser eller så hester eller et område stort nok for prosjektet. Sett skinner eller lang 2x4 er på toppen av dem og vatre dem.
 4. 4
  Nå lå den første arket av mid grade kryssfiner eller MDF på toppen av 2x4-tallet. Dette vil være i bunnen av din arbeidsbenk toppen, sjekke på nytt for å sikre at alt er fortsatt nivå. Dette vil gjøre for en fin flat topp når torsjon box er ferdig.
  • 3/4 "kryssfiner eller MDF bør være litt over-størrelse til toppen du ønsker. Denne lar deg legge ut linjer for din rutenett mønster og har plass til å trimme det er flush med de viktigste inni boksen. Legg ut linjer rundt bunnen kryssfiner eller MDF for den øverste størrelse minus tykkelsen av utenfor løvtre trim styrene som vil rap rundt toppen når det gjøres.
 5. 5
  Begynne å legge inn rutenett med firkanter. Med de utvendige linjene lagt ned, kan du begynne å legge ut på innsiden rutenett eller firkanter på siden av disposisjonen. Disse rutene bør være av samme størrelse langs lengden og bredden på toppen. Her vil vi bruke 1x2 trelast for innsiden kvadrater, så tillate for 3/4 "tykkelse av hver bit, bør alle de kort 1x2 s tvers over bredden av det øverste være av samme lengde som bør de lange strimler. Dette vil sikre en. sterk og kvadratisk rutenett mønster Merk: All 1x2 trelast bør være planlagt eller kjøre gjennom tabellen så å sikre at de er alle i samme høyde.
 6. 6
  Bygg din utenfor boksen ramme, bruker 1x2 trelast, forbor hull eller bruke en brad nailer og lim. Legg ut utenfor kantlinjene på benken toppen på MDF eller plywood. Monter rammen sammen på disse linjene du lagt ut. Bruk skruer eller spiker brad bare lenge nok til å passere gjennom bredden på 1x2 og ca 3/4 av veien inn i kryssfiner eller MDF. Kontroller utsiden rammen for å sikre sin plass, måler fra hjørne til hjørne i en diagonal måte. Dette utenfor rammen vil bli limt og skrudd eller brad spikret til bunnen kryssfiner eller MDF. Herfra alt er avhengig av den rettstilling utenfor rammen.
 7. 7
  Kutt 1x2 trelast til de riktige lengder for rutenettet, bruke lange biter lengden på benken og kort 1x2 er over bredden.
 8. 8
  Plasser de korte strimler ved deres forutbestemte plassering av nettet mot den utvendige ramme langs lengden av benken. En snekkere plassen skal brukes på hvert kort og lang stripe for å sikre plassen. Fjern overflødig lim, ryddighet viktig for god håndverker som arbeid.
 9. 9
  Med de korte strimler i stedet for den første raden kan du nå legge en lang stripe på samme måte, lim og skruer i forborede hull eller brad negler. Plasser den lange stripen på plass slik at det berører alle de korte strimler og rørende utenfor rammen i hver ende. Brad spiker på kryss av de korte strimler og de lange strimler. Du har nå en rad med grid du er ferdig, sjekk for å sikre at alle resterende radene vil være av samme bredde over bunnen.
 10. 10
  Du kan nå plassere flere korte strimler på plass som du gjorde den første raden i korte strimler, lim og skruer eller brad spiker dem på plass som gjør at de er firkantet til den lange stripen. Her vil du ha til tå spiker dem til den lange stripen.
 11. 11
  Nå kan du plassere en lang stripe på samme måte som den siste lang stripe og deretter legge de korte strimler som forrige rad med lim skruer og eller brad negler. Bruke lim på kryss der de korte strimler møte de lange strimler, dette gjør alt sterk.
  • Ditt siste rad med korte strimler bør passe ikke for stramt, men berøre den siste lang stripe og utenfor rammen som den første raden i korte strimler. Sjekk for å sikre at alt er firkantet og den siste raden ikke bøyer ikke utenfor rammen medlem ut.
 12. 12
  La limet tørke over natten før du gjør noe annet. Etter rutenettet har satt over natten, fester den til bunnen kryssfiner. Dette er bunnen av din arbeidsbenk.
 13. 13
  Når limet har tørket over natten, få hjelp og slå bunnen og rutenett over å plassere den tilbake på 2x4s du brukte til å lage en fin flatt underlag. Sjekk for å sikre at alt er fortsatt nivå og torg. Legg ut linjer på bunnen for å matche sentre linjene i 1x2 er på undersiden. På disse linjene kan du legge brad negler fra utsiden. Dette gir en svært sterk boks.
 14. 14
  Når brad spikre på bunnen er fullført, kan du igjen slå over bunnen, igjen sjekke for Temperatur og firkantet. Plasser det øverste laget av kryssfiner eller MDF på nettet. Hvis du har tenkt å bruke torsjon box i svært lang tid og har tenkt å bytte ut den øverste stykke kryssfiner eller MDF når det slitt, enn ikke lim den på plass. Dette kan gjøres ved å legge ut midtlinjene igjen for rutenettet under toppstykket. Ved hjelp av forborede hull, skru topp til rutenettet nedenfor, kan du bruke fin messing eller bronse skruer og la dem vise for en hyggelig Contras. Skruer kan benyttes hvis forsinket hode og hullene plugget. Bruk nok skruer inn i rutenettet og langs ytterkantene for å gjøre det veldig sikker. Ingen øyeblikk eller gi toppen her. Med denne metoden kan du erstatte den øverste kryssfiner eller MDF og har en ny benk toppen igjen for svært lite penger.
 15. 15
  Når den nye torsjon box er sammen, kan du trimme ytterkantene av toppen og bunnen kryssfiner eller MDF flush med ytterkantene av utsiden 1x2 ramme.
 16. 16
  Utenfor trim er et løvtre av en "til 1-1/2 'tykk og bredden av tykkelsen av torsjonsboksene. Hjørnene bør kjegleformede eller bruke en fin boks felles her. Lim og skru utsiden trim på plass ikke lim den til toppen kryssfiner eller MDF. Den løvtre utenfor rammen oppe og nede utenfor kanter skal avrundes over til hindre splintres. Din torsjon box er nå gjort, og bør være ca 3 "tykk av hva noensinne lengde og bredde du har valgt.
 17. 17
  Han runda over kanter og sliping hele toppen, kan du sette en fin olje finish på torsjon box for å holde det ser bra ut og hindre eventuelle andre problemer fra vann eller hva kan komme i kontakt med den. Olje ferdig som 1/2 kokt linolje og 1/2 tunge olje, ca 3 strøk.
 18. 18
  Du bør bygge opp en fin sterk 2x ramme med tre lag med 2x6 materiale for bena. Denne nye torsjonsboksene toppen er ikke bare sterk, stiv og solid, men tungt og bør ha en tung ramme for å holde den.
 19. 19
  Rammen for toppen kan være veldig billig og fortsatt ser ut som en million dollar. På din lokale sagbruket, plukke ut de beste 2x6-tallet og 2x8-er du kan finne. Karakteren og kvaliteten på disse avhenger av budsjettet. Gul furu er veldig bra for dette og fortsatt mye mindre enn noen hardwood.
 20. 20
  Trim ytterkanten av 2x6 og 2x8-tallet, kutte avrundet kant av, ca 1/4 "-5/16" vil kvadrat kantene.
 21. 21
  Kutt 2x6-tallet til lengde på beina, dette er opp til deg om hvor høyt du vil at benk toppen. Det bør være høy nok til at du ikke trenger å bøye seg for å jobbe og ikke så høyt at du må komme opp.
 22. 22
  Skjær en av de tre 2x6 laminering kortere ved bredden av bunnen trimmet 2x6 fot og toppen trimmet 2x8 jernbane.
 23. 23
  Med 2x6 er kuttet til riktig lengde og trimmet til bredde, lim og skru dem sammen gjør at du lar den rette mengden plass for foten nederst og riktig mengde på toppen for den øvre skinnen. Du kan bruke skrap stykker for dette for å sikre riktig plassering av kort etappe laminering.
 24. 24
  Kutt 2 trimmet 2x6 største lengden av bredden av fotrammen pluss omtrent 3 "over på hver side av bena. Disse brikkene er for foten, bør de ha en liten mengde av materiale fjernet fra midten nedre del av hver fot til la det satt nivå.
 25. 25
  Lim og lag skru foten (trimmet 2x6) til beina på forhånd bestemt slutten for 2x6 fots. Bruk en innramming kvadrat for å sørge for at ben og fot passform kvadrat. Dette bør gi deg en fin inletted look for foten. Alle lag skruer bør være lang nok til å passere gjennom foten / rails og ca 2-1/2 "inn i bena, bare ikke la gå helt gjennom.
 26. 26
  Den neste bit for å legge til, er den øvre skinnen, bør dette være bare lengden av bredden av bunnen av understellet. Som med den fot stykket bør det også være limt og etterslep skrudd på plass. Dette til bør gi deg en inletted utseende.
 27. 27
  Nå som beinet forsamlingen er fullført, kan du feste lang trimmet 2x8 side rails med lim og lag skruer. Disse bør være lengden på benken mindre mengde enn henge brukes for montering av skrustikke. De lange side rails bør overlappe slutten skinner i hjørnene av bena.
 28. 28
  En båre mellom foten brikker kan legges til hvis ønsket. To trimmet 2x4 festet til den øverste kanten av foten vil også gjøre en god base å bygge hyller eller lagring skap under den nye arbeidsbenk.
 29. 29
  Understellet kan også ha en fin olje avslutt etter avrunding noen kanter som er gjenstand for splintering og sliping alt glatt.
 30. 30
  Den øverste torsjon boksen kan plasseres på toppen av understellet og festet med åttetall, eller du kan installere kryss stykker om 2x3 "på toppen skinnene i understellet. Plassere fire stykker, en på hver side av understellet og to mer jevnt fordelt fra endene og pre boret for skruer for å feste den øverste torsjon box.
  • Denne rimelige arbeidsbenk kan ha masse ekstramateriale som, lagt verktøy skuffen til den ene siden av torsjon box. Den kan også ha skrustikke festet til løpet henge enden som i et ansikt skruestikke og en slutt skrustikke. Du kan legge benk hund hull, bør disse bli avgjort innen bygge toppen torsjon box. Å ha benk hunder i en torsjon box, må du installere en trimmet 2x6 én rad fra den ytre kanten. Dette trimmet 2x6 limes og skrus fast i bunnen innvendig og utvendig. Plassere skruer på steder som ikke vil forstyrre med boring av hund hull.
  • Flere funksjoner som er innebygd i skap eller hyller under midtre delen av understellet.

Planer


Tips

 • Ha en god tegning og instrukser før du starter. Vet alle elementene i benken og undersiden. Bestemme hvordan og hva du vil den skal se ut før du begynner.
 • Må ikke komme i en hast, ta deg god tid og gjør en fin jobb, er arbeidsbenken den mest merke brikke i butikken din, være stolt av det.
 • Være sikker på at alt materiale for innsiden av torsjon box er den samme bredde og tykkelse før du starter, vil dette spare deg for tid og arbeid og gjøre alt passer ordentlig.
 • Ikke la dine ønsker i løpet ri du budsjettet, holde det til en pris du vil være fornøyd med, dette gjør det enda bedre.

Advarsler

 • Disse torsjonsboksene er tunge, få hjelp flytte og løfte dem, er basen også tung, gjøre design en størrelse den vil ikke la det velte når presser på noen kant av toppen. Hight og bredde er problemet her.

Ting du trenger

 • En bordsag
 • Oppladbar drill / skrutrekker
 • Ratchet og socket å passe bolter
 • Borekroner