Wkino

Hvordan bygge en skøytebane

Dette fungerer bare hvis du bor i en nordlig klima hvor det kommer minusgrader for en god del av vinteren. Rink må bygges før fryse.

Trinn

Hvordan bygge en skøytebane. Måle en nøyaktig rektangulært areal på størrelse med ønsket bane.
Hvordan bygge en skøytebane. Måle en nøyaktig rektangulært areal på størrelse med ønsket bane.
 1. 1
  Måle en nøyaktig rektangulært areal på størrelse med ønsket bane.
 2. 2
  Vann vil søke et nivå. Drive en midlertidig eierandel i hvert hjørne. Koble hver stake med en stram snor for å måle nivået. Juster strengen til den måler nivået på alle punkter. Strengen skal være ca 10 inches fra bakken på laveste punkt.
 3. 3
  Legg ut treplanker rundt omkretsen av strengen. Planker bør være 2 inches tykk og 10 inches bred.
 4. 4
  Permanente innsatsen vil være på yttersiden av planke vegger. Begynn i et hjørne, kjøre en permanent stake i bakken, fjerne midlertidig innsatsen hvis nødvendig. Stå første planke på kanten mot stake. Juster toppen av plank til nivå av strengen. Fest planke å stake fast med lange dekk skruer.
 5. 5
  På løse enden av planken, kjøre andre spill, slik at rommet for å overlappe for neste planke. Nivå til streng. Fest planke å stake med skruer.
 6. 6
  Gjenta for hver planke, inntil nivået vegg av planker, forsterket med staker, er fullført.
 7. 7
  Det kan være gap mellom bunnen av planker og bakken på grunn nivå. Fylle store hull med smalere planker.
 8. 8
  Forsterk med ekstra innsats mellom lengder av planker. Klipp av alle innsatser til nivå av planker eller lavere. Fjern midlertidige stolper og hyssing.
 9. 9
  Fyll hele rink halvfull av ert grus. Nivå grundig.
 10. 10
  Det er ikke lett å danne plastfolie i form av en boks, men det er avgjørende å prosjektet. Husk den massive vekten av vann som vil presse inn i denne boksen. Svak konstruksjon vil sikre svikt. Dekke hele banen med tyngste måle av plastfolie. Vær forsiktig så du ikke snag eller rive plast. Plastfolie bør være stor nok til å dekke ert grus base, og deretter opp og over planke vegger. Hold rynker i plast til et minimum. Trykk plastfôring i basen helt til kantene og brette opp vegger. Brett alle hjørnene pent. Brette og stifte duken pent rundt ytterkanten av planke vegger. Trim overflødig liner hvis nødvendig.
 11. 11
  Fyll opp med vann.
 12. 12
  Vent for hardt fryse.

Tips

 • Få en haug med skum bassenget nudler (vanligvis på klaring på slutten av sommeren). Med et verktøy kniv, kuttet en rett linje ned lengden på noodle, dypt nok til å komme til sentrum hullet. Det skal se ut som en "C" fra siden nå. Etter legging plast over vantet, bruker split noodle å holde plasten på brettet. Skummet beskytter plast, og enda viktigere, kroppsdeler som traff styrene mens du spiller. Også på slutten av sesongen, er det mye enklere enn å trekke ut massevis av stifter.
 • Plasser hele baller av strå rundt ytterkanten av banen for sikkerhet.

Advarsler

 • Hold knyttneve låst hvis du falle slik at du ikke mister fingrene.
 • Bruk alltid verneutstyr når skøyter.

Ting du trenger

 • Stort flatt område for bygging
 • Treplanker, 2 "x10" x10 ", kanskje noen planker dratt smalere
 • Stakes
 • String
 • Dekk skruer
 • En svært stor plastduk
 • ert grus
 • vann
 • tolerante naboer