Wkino

Hvordan bruke tomme vannflasker

Lurer på hva de skal gjøre med tomme vannflasker? Her er noen forslag!

Trinn

Hvordan bruke tomme vannflasker. Bruk caps for å gjøre pincushions.
Hvordan bruke tomme vannflasker. Bruk caps for å gjøre pincushions.
 1. 1
  Gjør trakter. Disse trakter kan brukes til matlaging, håndverk, og alt annet du kan tenke deg!
 2. 2
  Gjør plast wire. Denne kabelen kan brukes til å lage stilkene for falske blomster, samt armbånd og andre smykker.
 3. 3
  Gjør vaser. Mens denne etableringen ser ut som en delikat glass eller krystall vase, er det uknuselige og kan fortsatt bli resirkulert senere hvis ønskelig! Bruk disse vaser for blomster, penner / blyanter, og gi dem bort som gaver.
 4. 4
  Bruk caps for å gjøre pincushions. Du kan også bruke denne nålepute som en ring. Hvor praktisk!
 5. 5
  Snu caps i pille eller smykker tilfeller. Det er mulig å lage en pen pille tilfelle med to plast flaske caps. Det kan også gjøre en god gave boks eller oppbevaringsboks for øredobber.
 6. 6
  Lag en reise ørering holder. Lim flaskekorkene sammen med varmt lim pistol inn i en pen design, som en blomst. Deretter kan du bruke en nål for å lage hull for øredobber.
 7. 7
  Gjør konfekt!
 8. 8
  Gjør noen vitenskapelige eksperimenter:
 9. 9
  Gjør veps feller. Dette er en enkel, billig og miljøvennlig måte å hindre veps fra hengende rundt halsen av skogen.
 10. 10
  Gjør en papirkurv. Du kan bygge en med bare 54 flasker. For et stort fellesskap prosjekt, samle 6000 og bygge en skole rom!
 11. 11
  Fylle den. Du kan selvfølgelig sette vann fra springen i det og bruke det på nytt. Dette er massivt billig sammenlignet med å kjøpe flaskevann, og noen kanskje foretrekker smaken av tappevann, avhengig av hvor de bor.

Tips

 • Flasker kan skylles ut og fylt med alle slags kald / lunken væske, for å være beruset senere. Prøv å fylle flasker med vann fra springen, brus fra en større flaske, iste, kaffe eller juice.

Advarsler

   • Klasse 1 flasker f.eks vannflasker, mens de kan ha vært trygg gang, ikke var ment å brukes på nytt, og kan lekke DEHP - et sannsynlig kreftfremkallende stoff når de er i mindre-enn-perfekt stand. I dette tilfellet resirkulere dem, og dette vil være trygge.