Wkino

Hvordan bli kvitt skorpioner

Scorpions er vanlige husholdning skadedyr. Disse edderkoppdyr finnes vanligvis i Sør-Europa, med den største varianter bolig i ørkenen regioner. Scorpions foretrekker å bo i mørke områder i løpet av dagen, og kommer ut om natten for å finne mat og vann. Bruk disse tipsene for å bli kvitt skorpioner.

Trinn

Hvordan bli kvitt skorpioner. Fjern skorpioner 'gjemmesteder.
Hvordan bli kvitt skorpioner. Fjern skorpioner 'gjemmesteder.
 1. 1
  Fjern skorpioner 'gjemmesteder. Scorpions liker å gjemme seg i hauger av organisk materiale hvor de kan finne ly fra rovdyr og sollys. Kast hauger av løst smuss, kompost, tre eller stein. Hvis en skorpion er i stand til å krype inn i eller under et objekt, fjerne den fra området. Unngå å skape hauger av ethvert materiale i nærheten, rundt eller i huset.
 2. 2
  Eliminer oppføring hull. Scorpions er ca 2 inches (5,08 cm) lang, og kan presse inn i små hull og sprekker i ditt hjem. Bruk fugemasse for å koble opp noen sprekker i huset, i ytterkledning og rundt ledninger og rør. Hold grunnlaget og områdene rundt dører og vinduer forseglet tett.
 3. 3
  Fjern matkilder. Eliminer kakerlakker, insekter og spindelvev fra innsiden av huset. Scorpions spise disse skadedyrene, sammen med skolopendere, tusenbein og med andre skorpioner, og er tiltrukket av der de bor.
 4. 4
  Fjerne overflødig fuktighet. Scorpions inn boliger på jakt etter vann. Hold gulv, hjørner, skap og gjennomgå mellomrom tørre og fri for lekkasjer. Avstå fra å la vannet stå i pytter eller beholdere i nærheten utsiden av hjemmet ditt.
 5. 5
  Spray insektmiddel. Spray et område seks fot (2 meter) bred rundt utsiden av huset. Spray opp til en høyde på 1 fot (0,3 meter) på grunnmuren. Påfør insektmiddel rundt vinduer, dører og gulvlister inne i huset. Spray kjellere, garasjer og kott med insektmiddel. Påfør insektmiddel til eventuelle stablet materialer hvor skorpioner kan skjule.
 6. 6
  Påfør syntetiske plantevernmiddel støv og sprøytepulver pulver. Disse stoffene vil drepe skorpioner før de er i stand til å oppgi ditt hjem. Spre plantevernmiddel støv og sprøytepulver pulver rundt stikkontakter og våtromsinnredning, og på loft. Fyll sprekker med plantevernmidler støv.
 7. 7
  Ring en profesjonell. Hvis du fortsatt har problemer med skorpioner, ringe en profesjonell skadedyrkontroll etaten.

Tips

 • Rist ut sengetøy og sko hvis du bor i skorpion-liggende områder. Dette er vanlige steder for skorpioner å gjemme inne i huset.

Advarsler

 • Scorpions kan svi hvis de føler at de blir angrepet. Stikket av de fleste skorpioner funnet i boliger er omtrent like sterk som en bie eller veps. Selv om de fleste skorpion stikk ikke vil forårsake alvorlig skade, se en lege hvis du har blitt stukket av en skorpion. Det er spesielt viktig å ringe lege hvis et lite barn har blitt stukket.
 • Bære en maske og hansker ved sprøyting eller spredning insektmiddel.

Ting du trenger

 • Tetningsmasse
 • Insektspray
 • Syntetiske plantevernmiddel støv
 • Vannbløtbart pulver insektmiddel
 • Beskyttende maske
 • 1 par hansker