Wkino

Hvordan bli kvitt bed bugs organisk

Alle som har vært utsatt for bed bug infestation vil fortelle deg, bli kvitt disse små blodsugende vampyrer er like vanskelig å håndtere som selve tanken på disse forferdelige bugs kravlesøk over kroppen din og i sengen din mens du sove om natten, suger blodet ut for sin egen næring. Denne guiden vil fortelle deg hvordan du skal bli kvitt disse monstrene i en enkel, billig, ikke-giftig, og effektiv måte som ikke involverer flere bug bombingen av møblene nærmest kroppen din. Dette er også en flott metode for folk som ikke har råd til å bare kaste ut sine madrass og kjøpe en ny en, og selv om du gjør det, vil du fortsatt ønsker å gjøre alt på denne listen som som vil mer enn sannsynlig ikke være den eneste gjemmested for disse elendig helvete-spawn skadedyr.

Trinn

Hvordan bli kvitt bed bugs organisk. Isolere seng fra veggen.
Hvordan bli kvitt bed bugs organisk. Isolere seng fra veggen.
 1. 1
  Organisere noen rot eller søl i ditt hjem, så vel som du muligens kan. Det er alltid lettere å isolere problemet og arbeider i et rent miljø. Og ikke anta at bare fordi huset er rent / skittent, at det er grunnen til at du har et angrep. Bed bugs er en, og de foretrekker ethvert miljø som huser en varm, levende kropp for dem å mate på, inkludert kjæledyr. Din personlige renslighet har ingenting å gjøre med det. Bed bugs liker å gjemme seg i hauger av klesvask og (overraskelse) din seng, seng-skjørt, og boksen våren. De vil gjøre det i sofaen puter og tepper, og alt annet de kan. Oftere enn ikke skjønt, er de som kommer inn gjennom et hull, åpning, eller knekke et sted.
 2. 2
  Rengjøre alt grundig! Vask enhver og alle utsatt klær, sengetøy, puter, stoff, etc. i så varmt vann som stoffet tåler, og bruke blekemiddel hvis mulig på noe som du kan. En farge-safe blekemiddel ville være perfekt for dette formål. vakuum og tepper og gulv. Bruk blekemiddel på gulvet først og deretter bruke vann / alkohol løsning for å spraye og tørke det ned etter. Tørk av eventuelle overflater som kan håndtere vann / alkohol løsning uten lider noen skade som resultat. Hvis mulig, bag opp noe du ikke kan vaske med en luft-tett forsegling og sette den utenfor (hvis du bor et sted at temperaturen er frysepunktet, et sted i snøen, eller hvis ikke, legg den et sted som kan utsette dem for varme, men vil ikke skade posen eller elementet du har inni det, vi prøver å kutte sine lufttilførsel og drepe dem med ekstrem temperatur). Og når du er i tvil, kaste den ut (hvis du har mulighet til å gjøre det). Hvis det er noe som ikke er nevnt ennå, bare rense det i det minste med veldig varmt vann.
 3. 3
  Isolere seng fra veggen. Det vil si, flytt den vekk fra veggen (e), slik at det ikke er noen direkte kontakt mellom sengen og sa veggen (e) (og derfor ikke lenger en enklere rute til dine søte, saftige blod). Dekk den i madrassen dekselet (hvis du har det), og hvis sengen er på en ramme eller hevet fra bakken på annen måte og kan håndtere vaselin på overflaten, dekker beina på rammen (eller slagg blokker, uansett hva du har) med vaselin, disse insektene ikke kan fly, og derfor må krype til hva høyden de nå. Hvis det er en god bit av gelé på det, vil de sette seg fast, og du kan bare tørke dem av og på nytt etter behov. For flere tips, se Hvordan unngå insektstikk mens du sover.
 4. 4
  Dryss kiselgur i og på eventuelle sprekker, hull, åpninger, eller hvor som helst annet som er tørr som du føler kan være inngangspunkt for seng bugs invadere ditt hjem. Kiselgur er en ingrediens i de fleste bombene rettet mot veggedyr, skår av skallet (eller pulver) er mikroskopisk skarp og punktering de tynne, voksaktig, exoskeletons av disse natt-fôring demoner, forårsaker dem til å dehydrere og dø, vår endelige målet i alt dette.
 5. 5
  Påfør alkohol blanding hvis huden din kan håndtere det før du går i dvale helt til angrep forsvinner. Du kan også være lurt å vurdere seg mer klær når du sover så godt, og damene, trekke håret tilbake eller sette den i noe fordi de vil krype inn løshår. Alt du kan gjøre for å hindre dem fra å komme til deg, DO IT! Selv om veggdyr ikke bære sykdom, og for folk flest biter er umerkelig, for noen de kløe, og kløe, og kløe. Veggedyr kan bite deg overalt.
 6. 6
  Drep alle du ser på kontakt og være forberedt på å håndtere blodflekker på sengetøy din, så det kan være lurt å endre det. Faktisk forlot de små blodflekker som følge av velt og drepe dem er ofte det som gjør mange mennesker innser at de har en seng bug angrep i første omgang. Ett sted kan det være lurt å se på nært er i foldene av sengen-skjørt. Den siste av dem skal dø av i ca en uke, muligens to. Men det kan skje raskere enn det, alt avhenger av alvorlighetsgraden av smitten.
 7. 7
  Rengjøre alt grundig, igjen! Dette er for å fjerne eventuelle døde insekter legging rundt og bare som en annen sikkerhetsforanstaltning i tilfelle det var fortsatt noen egg eller baby blod-suckers som gjorde det gjennom den første fasen av rengjøring. De vil bli støvsugd opp veldig lett.

Tips

 • Den beste krem ​​eller lotion eller gel å bruke mot de biter og kløe er Benadryl spray eller noe med diphenhydramine som den viktigste anti-klø ingrediens. Calamine lotion fungerer ikke så godt, men diphenhydramine fungerer bra på kontakt og vil være det beste alternativet i å undertrykke kløe, og det ikke etterlater noen rosa flekker på huden din!
 • Bed bugs fôr på kvelden, så det kan være lettere å jakte på dem i mørket med en lommelykt. Hvis du kan, kan det være lurt å prøve og la lyset stå på så lenge som mulig når du skal sove om natten eller ikke slå den av i det hele tatt, det vil noen ganger redusere muligheten for å bli bitt i løpet av natten.
 • Direkte sollys er en god metode for å bli kvitt feilene. På en varm og solfylt dag, ta med alt av skuffer og elementer fra skapet ditt, sofaer og seng, dyner, puter, tepper og gardiner etc i din bakgård, i 4 til 5 timer med direkte sollys. Insektene vil la dine ting og krype inn på gresset for skygge. Dette er mye håndarbeid, men er ikke så rotete som å drepe bugs.
 • Ringe en Exterminator, sove med lyset på, sette baby olje på etter appling alkohol, knytte håret tilbake, mette bed ben med vaselin eller tea tree olje er noen ideer.
 • Hvis du må bombe, har Hot Shots en ganske ikke-giftig bombe som bruker primært kiselgur, og bare krever at du la den sitte i to timer før du åpner vinduene og la den lufte i ca 15 minutter. Da er det trygt å re-leieren. Det er ikke veldig vellykket i å drepe bugs, men det bringer dem ut av skjul. Den er laget med den hensikt å bli brukt i et soverom, så det er virkelig en av de tryggere bomber til å bruke perioden.
 • Også, hvis du kommer til å bombe, sørg for å skille madrassen og boksen våren ved å stå dem opp fra hverandre og gjerne mot en vegg. De vil virkelig komme ut da, og det vil være lett å komme inn og enten drepe dem for hånd eller hente noen av alkohol (bruk en mer konsentrert versjon denne gangen) eller direkte aerosol bed bug spray og slo dem med det.
 • Sett tape rundt foten av sengen din. Hele veien rundt. Neste du ønsker å sette Delta Støv eller møll baller på gulvet i hjemmet ditt.
 • De vil knuse med svært liten innsats eller tvang, men vær forsiktig når du knuse dem, de vil sprute blod ut (og det er nok din).

Advarsler

 • Vær forsiktig av skallet pulver med babyer og kjæledyr krypende rundt i huset. Pass på at du ikke plasserer den hvor som helst at de kan lett komme inn i det eller inhalere det. Sprekker, base styrene, dør syltetøy, etc. bør alle være ganske trygt, men hvis noe område du mistenker er rett der ute i det fri, må du overvåke hvem som kommer i nærheten av det.
 • Bed bugs er en av de vanskeligste angrep for å bli kvitt. Det er mulig at smitten du kjemper er utenfor omfanget av dine evner og det kan være best å ringe en Exterminator hvis det fortsetter til tross for gjentatte behandlinger og offensive angrep.

Ting du trenger

 • Blekemiddel
 • Alkohol / vann-løsning (du kan legge til et par dråper tea tree olje hvis du er så tilbøyelig;. Det gjør løsningen lukter bedre og tea tree olje selv har anti-bakterielle egenskaper)
 • Kiselgur.
 • Plast, sel-stand madrass dekselet (s), hvis du har råd til å gjøre det det er; lufttett er det vi leter etter, slik at vi kan utrydde bugs 'luft forsyninger, og inneholder de som allerede er presentere slik at de kan ikke lenger fortsette sin vampyrisk herjinger.
 • Vaselin (for de som seng er hevet)