Wkino

Hvordan bli en vinkjenner

Så du ønsker å bli en oenophile (en elsker eller vinkjenner). Du trenger ikke å være en vin-maker eller har en kjeller kjeller for å sette pris på god vin. Bare følg disse tipsene for å starte på veien til en ny hobby.

Trinn

Hvordan bli en vinkjenner. Få informasjon fra ekspertene.
Hvordan bli en vinkjenner. Få informasjon fra ekspertene.
 1. 1
  Få informasjon fra ekspertene. Les bøker og blogger på vin. Kjøpe vin guider. Abonner på vin magasiner.
 2. 2
  Gå til en vin butikk og spør personalet om anbefalinger. Se etter flasker vin med filmomtaler nær dem, prisen sitater og høye magasinet karakterer. Prøv å gå når du vet at butikken holder en vinsmaking med prøvene.
 3. 3
  Delta på en lokal vinsmaking eller en vin takknemlighet klasse. Disse holdes mot voksne skoler, vin gjør skoler og fine restauranter.
 4. 4
  Bli med i en vin-gruppen.
 5. 5
  Besøk en vingård. Du vil lære hvordan vinen er laget, kan du se hvordan druene dyrkes og læres riktig prosedyre for å drikke vin.
 6. 6
  Kjøp viner som passer til smaken av maten du serverer.
 7. 7
  Ikke bare holde seg til tradisjonelle røde og hvite. Prøv musserende viner, is vin og dessert viner også. Prøv viner som ikke bare er fra Italia, Frankrike og Napa Valley. Prøv viner fra New Zealand. For europeiske viner, prøv South Dakota eller Idaho. Internasjonalt, prøv viner fra Argentina, Portugal og Australia. På grunn av klimaendringer, er britiske viner også se opp, og noen smake så godt som franske og italienske viner.
 8. 8
  Lære om ulike druetyper. Tradisjonelt god vin ble laget av hovedsakelig franske druetyper, men nå et mye bredere spekter av druetyper blir brukt.
 9. 9
  Abonner på online vin nyhetsbrev. De er gratis og informativ.
 10. 10
  Se etter en vin skole i ditt område. De fleste vert kurs eller smaksprøver. Lokale voksen skoler og restauranter også holde vin takknemlighet klasser. Det er også online alternativer som Certified Wine Expert (CWX) program.
 11. 11
  Har du en uformell smaker enten på et venner hus eller en BYOB restaurant der hver person bringer en annen flaske vin. På denne måten kan du smake en haug med forskjellige ting uten å bruke mye penger. Og du får mye vin.
 12. 12
  Lage vin billig hjemme. Det er startsett på hjemme brygge forsyne butikker eller på nettet, du lære om tyngdekraften, gjær, gjæring etapper, avklaring, og justere gjær og smakstilsetninger som for eksempel eik. Vinens smak endrer raskest i de første månedene av gjæring.

Tips

 • Du trenger ikke å bruke massevis av penger på å finne en god flaske vin.
 • Hold en vin notisbok å bringe til smaksprøver slik at du kan skrive ned hva du liker.
 • Prøv å lage din egen vin fra druer hvis du bor i et område med tilgang til vindruer. Hvis du ikke gjør det, frukt eller enda drue konsentrat kits er et godt alternativ. Grunnleggende liten skala amatør vin lage utstyr og forsyninger er lett tilgjengelig. Å lage din egen vin vil hjelpe deg å forstå mye mer om vin, pluss at du vil ha din egen "eiendom flaske" vin å drikke!

Advarsler

 • Fremfor alt, ikke vær redd for å komme i gang. Ingen ble født vite alt om vin. Hoppe rett inn og få føttene våte.