Wkino

Hvordan bli en hund trener

Føler du en spesiell forbindelse med hunder? Har du vurdert å jobbe med dem for en levende? Mens det er ingen formelle krav til opplæring, er det visse ferdigheter du må lære før arbeidet som trener. Les denne artikkelen for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan bli en hund trener. Frivillig på en lokal dyr ly.
Hvordan bli en hund trener. Frivillig på en lokal dyr ly.
 1. 1
  Les bøker om emnet. Siden det ikke er noen formell pedagogisk program i hundetrening, er din beste kilde til kunnskap for å lese bøker som har publisert av fagfolk på feltet. Disse bøkene vil gi deg den grunnleggende kunnskapen som kreves for å effektivt kommunisere og lære hunder, samt gi deg mer informasjon om yrket.
  • Du bør lese bøker på vitenskapen om dyrs atferd så vel som bøker om yrket hundetrening selv. Pass på at bøkene du leser om dyrs atferd har skikkelig vitenskapelig backing. Følgende bøker er anbefalt av Humane Society for ambisiøse hundetrenere:
  • Ikke Shoot The Dog! Av Karen Pryor
  • Excel-rerte Læring ved Pam Reid
  • Så ønsker du å bli en hund trener av Nicole Wilde
  • Coaching People å trene sine hunder av Terry Ryan
 2. 2
  Frivillig på en lokal dyr ly. Dette vil gi deg en mulighet til å utvikle og forbedre din hund-håndtering ferdigheter ved å lære å forholde seg til mange ukjente hunder ved once.Consider frivillig ved den lokale SPCA eller Humane Society.
 3. 3
  Registrer deg for en lokal hundetrening klassen. Hvis du ikke ønsker å delta i klassen, spørre læreren om du kan sitte i og observere. Dette vil gi deg en sjanse til å observere en profesjonell hund trener og plukke opp på hans eller hennes undervisning stil. Ta med hunden din med deg, hvis du har en, slik at du kan delta aktivt i klassen.
 4. 4
  Arbeid som lærling med en hund trener. Dette er den beste måten å lære yrket siden det er svært få formelle hund kurs. Finn en lokal hundetrener eller spør noen du allerede vet hvem er en hund trener om du kan lærling for dem. Lærlinger sitte i klasser, bistå i undervisningen, og etter hvert lede klasser under veiledning av læreren.
  • Lengden av læretiden vil variere, men de fleste varer fra seks måneder til et år.
 5. 5
  Finne en jobb. Når du har gjort det nødvendig å lese og fullført læretid, se etter dyr tilfluktsrom eller opplæring skoler i ditt område som i dag ansette trenere. Sjekk ut stillingsannonser på nettet, eller besøke steder og snakke med folk som har ansvaret for dyret treningsprogram.

Tips

 • Bli med i National Association of Dog Lydighet instruktører (www.nadoi.org), International Association of Canine Professionals (www.canineprofessionals.com) og / eller Association of Pet Dog Trainers (www.apdt.com) der du kan nettverk med andre trenere på nettet, delta på konferanser, og fortsette din utdanning selv om du ikke er en profesjonell trener ennå.
 • Det er nå en sertifisering som tilbys av Certification Council for Pet Dog Trainers (www.ccpdt.org). Når du har nok erfaring, vurdere å bli sertifisert.
 • Dyrevenner som ønsker å bli sertifisert hundetrenere kan melde deg på Animal Behavior College for deres i hjemmet studiet med hands-on trening
 • Søke om en full-undervisning stipend på Canine Club Academy ( http://canineclubacademy.com ) for en sertifisering kurs i hund håndtering, inkludert en-mot-en veiledning i hvordan du setter opp og markedsføre din egen hund virksomhet.
 • Sertifisering som en hund trener og som en Dog Training Instructor også tilgjengelig gjennom IACP (www.canineprofessionals.com)

Advarsler

 • Ikke føl at du må ta hver sak som kommer din vei. Hvis du mottar en forespørsel om å håndtere en sak som aggresjon, som du ennå ikke er komfortabel med eller opplevd i håndtering, se den som ringer til en annen trener. Så spør om du kan komme sammen for å se og lære.
 • Hvis du noen gang på en privat sesjon og du føler at du er i over hodet oppførsel-messig, igjen, la kunden vet og referere til en annen trener.