Wkino

Hvordan bestille kaffe

Når du bestiller, blir du stadig overrasket over hva som kommer ut på pick-up vindu? Ikke bekymre deg, med bare en liten bit av kunnskap, vil du være på vei til " koffein city "på kort tid.

Trinn

Hvordan bestille kaffe. Bestill størrelsen på.
Hvordan bestille kaffe. Bestill størrelsen på.
 1. 1
  Bestill størrelsen på. Hold deg til begrepene små, medium eller stor for brygget kaffe og enkel, dobbel eller trippel for drinker. Ved bestilling av espresso drinker, vanligvis, kommer en liten med en shot med espresso, kommer en medium med to skudd, kommer en stor med tre, men du kan be om et beløp av skudd i alle størrelser cup. Hvis du vil ha noe uvanlig, som tre skudd i en liten kopp, sørg for å spesifisere. Hvis du er på en uavhengig kaffehus, ikke snakker Starbucks språk. Alle vet begrepene liten, medium og stor, men ikke alle vet begrepene høy, grande, og venti. Tall er en spesielt forvirrende begrep, som på mange kaffehus, betyr det en større cup størrelse enn vanlig (dvs. en espresso skutt i en stor kopp kan kalles en "single høy" drikke.) En unadvertised kortStarbucks finnes noe som er 8 gram.
 2. 2
  Be om koffeinfri kaffe hvis det er det du vil, understreke, om nødvendig, at du ønsker en koffeinfri kaffe. De fleste av de fancy drinker kan gjøres med koffeinfri, så spør.
 3. 3
  Vær forberedt på gratis kaffe. restauranter og kaffebarer i Nord-Europa generelt serverer kaffe uten melk allerede lagt. (Det er regionale unntak -. En "vanlig" kaffe i Manhattan vil inneholde fløte og sukker) Kaffe hus har vanligvis en selvbetjent stativ med sukker og fløte eller - samt andre tillegg som kanel - som du kan legge til din kaffe hvis det er ønskelig.
 4. 4
  Angi hvilken type melk og kaffe du ønsker for espresso drinker: koffeinfri, fettfattig, hel eller ikke-fett.
 5. 5
  Bestem deg for hvordan du vil at din melk.
  • Hvis du vil at ingen melk i det hele tatt, ønsker deg en Espresso.
  • Hvis du ønsker bare en skvett av skum, ønsker du en Macchiato (mock-e-ah-til).
  • En del skum og én del melk er en "cappuccino".
  • Mostly skum er en "tørr Cappuccino 'og alle skum er en" ekstra-tørr cappuccino ".
  • Mye av melk og litt skum er en latte.
  • Mye av melk og ingen skum er en flat latte.
  • En mocha er en latte med sjokoladesaus.
  • Brygget kaffe med steamet melk er en café au lait.
  • En espresso med pisket krem ​​er en Con Panne.
 6. 6
  Tenk også på hva slags melk du ønsker: helhet, ikke-fett, soya, organisk, halvt om halvt (breve), eller tunge kremfløte.
 7. 7
  Legg smakstilsetning til smak. Hvis du liker, kan du bestille en smakstilsetning. Sjokolade, vanilje, karamell og hasselnøtt er mest populære.

Tips

 • Alle kaffe servere kjenne vilkårene små, medium, large, singel, dobbel og trippel. Selv de som jobber på Starbucks.
 • Ikke glem å tips barista. Det tar kunnskap og ferdigheter til å kjøre perfekt skudd og skum melk akkurat. Hvis du vil ha din favoritt kaffe huset for å beholde gode baristaer (slik at du kan oppbevare får store lattes,) vise dem setter du dem.
 • Vær oppmerksom på at Starbucks er veldig annerledes enn uavhengige kaffe hus, for det meste i det språket de bruker. Hvis du regelmessig bestille en drink på Starbucks, tror ikke at du vil få det samme hvis du bruker det samme språket på en annen butikk. Et godt eksempel er deres "Caramel Macchiato", som egentlig ikke er en macchiato i det hele tatt, det er mer en vanilla latte. (En strålende splitter anerkjennelse markedsføring flytte på sin del, en stor hodepine for resten av kaffe-serving verden.) Ta deg tid til å se på menyen hvis du gå et annet sted, og gjerne stille spørsmål hvis du er usikker på noe. De fleste baristaer foretrekker å svare på spørsmål om sine drinker enn å prøve å dekode Starbucks-tale.
 • I travle steder som kunngjøre ditt navn eller drikke når den kommer opp, eller skrive det på koppen din, må du sørge for at du lytter nøye og ta tak i riktig drikke. Ta andres drikke vil bare føre alle mer trøbbel. Bare spør hvis du er usikker.
 • Software kan gjøre denne prosessen langt enklere enn tradisjonelle måter. iPhone-apps som "Kaffe Order" ta alle problemer ut av bestilling kompliserte drinker.

Advarsler

 • Koffeinholdige kaffe er alltid standard. Hvis du foretrekker koffeinfri, be om det.