Wkino

Hvordan begynne ridning

Når du først begynner å ri, kan det være veldig spennende, men også veldig nerve wracking. Les videre for å lære alt du trenger å vite.

Trinn

Hvordan begynne ridning. Ta ridetimer fra en kvalifisert lærer.
Hvordan begynne ridning. Ta ridetimer fra en kvalifisert lærer.
 1. 1
  Ta ridetimer fra en kvalifisert lærer. Begynn med låven husarbeid på en kvalitet stabil først, hvis det er en i nærheten, til å bli kjent med hester og å bli vant til å være rundt dem. Mange staller er glade for å ha en frivillig. Til gjengjeld kan de lar deg ri sine hester, og du vil bli kjent med hestene, deres temperament og kroppsspråk.
 2. 2
  Følg instruktørens veiledning, og lære om alle aspekter av horsemanship, fra å sette tack på hesten, for å rense og lagre tack når turen er over.
 3. 3
  Lær å skikkelig hesten. Dette er viktig både i "bonding" med en hest, hvis du er heldig nok til å ri den samme regelmessig, og gir deg også en sjanse til å se hesten over for problemer eller skader før og etter en tur.
 4. 4
  Fôr og vann hesten hvis du har mulighet, igjen sementere en obligasjon med dyret, tjene sin tillit, og lære å stole på det, også. Mange blir overrasket når de finner seg "nært og personlig", med en hest, med hvor stor og kraftig de virkelig er.
 5. 5
  Lære trinnene involvert for en begynnelse rytter. Faktisk ridning innebærer mer enn "hopper opp" på hestens rygg og galopperende inn i solnedgangen. Det følgende er en sjekkliste for å forberede for en tur.
  • Ta med tack ut av tack rom, sjekk den over å sørge for at det er rent og i god form, med ingen hull eller rifter i skinn. Sette den ned, fortrinnsvis på en rail, sadel rack, eller stå. Pass på at den er ute av veien for andre ryttere.
  • Fange eller ring din hest, og sette på grime. Dette er lær eller nylon sele som går over hestens hode, og du vil ønske å spenne den fast nok slik at det ikke glir, men ikke stramt nok til å være ubehagelig for hesten. Sørg for at det er helt på hestens hode, og mange en rømt hest kunne vært unngått hadde de bare sørget for at grimen var på helt.
 6. 6
  Føre hesten inn i fjøset og fest korset bånd til metall ringen på grimen nær hester munnen. Hvis det er to ringer, bør korset bånd festes til metall hemper på sidene, nærmest hestens munn.
  • Bruk karri kam, dandy (hard) pensel, og kroppen (soft) pensel, i den rekkefølgen. I karri kam bør brukes på halsen, kroppen, og omtrent halvveis ned på hestens bein, og likeledes for hard børste. Kroppen pensel er den eneste børste som skal brukes helt ned til hestens hover. Ikke børste hestens ansikt, bruke et håndkle eller en grooming hanske på dette området. Plukk opp hestens hover og bruke en hovskrape å rense ut skitt og søle hvis de synes å være skitten. Plukke dem opp fra siden, aldri stå rett bak eller foran et hestens bein, av sikkerhetsmessige grunner.
  • Står på hestens venstre side, og skyv setet teppe over hestens rygg, med fronten på teppet bare på ryggen av de fremre skuldre. Gjøre dette uten plutselige, krampetrekninger bevegelser, som hesten kan Spook til enhver oppsiktsvekkende bevegelse.
  • Løft setet over hestens rygg, la stigbøyler og omkrets (skinn eller annen type reim som går over magen for å sikre salen) henge på motsatt side. Sentrum salen på hesten, og sjekk at teppet er like mye utsatt under salen, med en tomme eller så viser hele veien rundt. Teppet vil bidra til å holde setet glir, og på samme tid holde setet fra å gni eller binding på hesten, forårsaker ubehag. Hvis omkrets er for tiden fristilt og fest den til salen på hestens høyre side. Hvis bare den ene siden har elastisk, bør denne siden ennå ikke være spent på salen. Pass på at siden i kontakt med hesten er glatt. Ofte vil en side av omkrets ha lær tappene sydd ned for å holde spennen, mens den andre er glatt. Disse kategoriene må ikke ligge opp ned, da dette kan føre til at hesten til å oppleve unødig ubehag. Også mange saler har tre skinn kategoriene for å spenne gjorden til, bruker de to utenfor skinn faner, slik at den midterste kategorien går under omkrets og ikke er vridd eller danne noen form for bump.
  • Trekk omkrets (brystbeltesignaler) under hest og passere tappene på salen gjennom omkrets spenner på hestens venstre side. Pass på at det ikke er vridd.
  • For å stramme gjorden, passerer skinn kategorien på salen gjennom gjorden spenne og trekk opp på slutten av skinn kategorien sikring spennen når gjorden strammes. Kontroller at gjorden strammes, og hvis bare den ene enden har elastisk, bør dette ende strammes sist.
 7. 7
  Sett hodelaget på hesten din ved å holde den i ikke-dominant hånd og ved hjelp av den dominerende hånden for å jobbe litt i munnen. Sikre alle stroppene. Den cavesson (stropp passerer rundt snuten) skal være like stramt nok til å få en finger mellom den og hesten. Halsen-låsen, som passerer i nærheten av der hestens hode møter halsen, bør være stramt nok til å forbli i posisjon uten å være stram. Det bør være relativt løs, med flere fingre montering mellom det og hesten.
  • Gå hesten til en montering blokk hvis ønskelig. Sjekk at omkrets er stramt, bør salen ikke skifte betraktelig når det gjøres forsøk på å flytte den. Du bør være på hestens venstre side på dette punktet.
  • Catch tømmene i venstre hånd, ta tak i hestens visne, manke, eller salen horn med venstre hånd (ikke dra på hesten!), Og baksiden av salen med høyre side. Plasser venstre foten i stigbøylen, trekke deg opp, og sving til høyre benet over hestens bakpart. Vær forsiktig med å sparke hestens rumpe som du svinge beinet over sine bakparten, som han kan begynne å bevege seg hvis du gjør. Så igjen, kan de gjøre dette likevel. Det kan anbefales å ha noen andre å holde hesten mens du monterer.
  • Slipp høyre foten i stigbøylen, lene seg fremover i en semi-stående posisjon like over salen, og føler om salen virker stramt. Hvis det har en tendens til å skli, eller føles ikke stram, demontere, igjen på venstre side, og skru til brystbelte.
  • Trekk opp tøylene, og få hver på lik lengde mens du holder dem over midten av hestens hals med hodet vendt rett fram. Tømmene er, effektivt, den "rattet" av hesten. For å slå ham igjen, du trekker i tømmene igjen, slik at bit legger press på hestens munn, cuing ham å bevege seg bort fra trykket, snu hestens hode i den retningen.
  • En annen stil av styre hesten innebærer tømmene i to hender, hvor du holder den ene hånden stødig mens de andre utøver lett press rett bakover, og dermed forårsaker at hesten beveger seg bort fra trykket, snu i respons. Den venstre hånd er trukket tilbake, mens den høyre hånden holdes jevn, og slik at hesten svinger til venstre. Det er viktig for den inaktive hånd å holde seg og ikke reise fremover. Hvis den venstre hånden er trukket tilbake mens den høyre hånden beveger seg fremover, kan hesten bare vippe hodet mens du fortsetter rett fram.
  • Fremfor alt, lytt til din lærerens instruksjoner, siden teknikkene kan variere avhengig av behandleren og trenerens metoder for en bestemt hest.
  • Oppfordre hesten forgrunnen-avdelingen ved å klemme forsiktig kalver i hestens sider. De fleste hester svare på verbale kommandoer også, ofte, "giddap", eller "stå opp", for å gå fremover, ("Jøss", for å stoppe).
 8. 8
  Ride i åpent område som en nybegynner, bor borte fra gjerder, lave greiner fra trær, eller bratte karakterer. Bor på en hest er tilbake krever balanse og konsentrasjon, og blir mye mer naturlig og lett med praksis. Vær nøye med å holde hesten under din kontroll, og ser etter noe som kan skremme eller føre til at hesten til å oppdra opp.
 9. 9
  Vurdere alle kostnader og engasjementet av hest eierskap før du ser på å kjøpe en hest. Hester er levende vesener, som krever innmating, vann, og oppmerksomhet hver dag, så vel som en ren beite område og stabil eller stall for å beskytte den mot vær og vind. De krever også regelmessig veterinær omsorg, og hoven omsorg av en kvalifisert hovslager, som trimmer hovene og reshods hesten når det trengs.
 10. 10
  Når du tror du forberedt nok og klar, kan du kjøpe en hest. Hvis du eller foreldrene dine ikke ønsker å kjøpe en hest, kan du alltid ha et lån eller lease en hest fra den lokale rideskolen, ponni klubb, eller fra en venn som kan ha stoppet ridning på grunn av studier, arbeid eller skade. Leasing er ofte billigere som du og eieren enige om hvem som skal betale for hva, det meste av tiden den reelle eieren betaler for veterinær og første par sko. Resten er opp til den nye familien. Det er viktig å ha veterinær se over hesten for mulige helseproblemer før du kjøper, for å unngå mulige uærlige kjøpere.
 11. 11
  Når du ser på en hest eller ponni som du tenker på å kjøpe, ta en erfaren, kunnskapsrik venn med deg, enten det er din rideinstruktør, trener, hestetrener eller en erfaren venn. En andre eller tredje mening er alltid bedre enn ett. En instruktør eller trener kan hjelpe deg å velge en hest som passer til din kjørestil og din evne og styrke. De tingene som du ønsker å se etter når du velger en hest er listet nedenfor.
  • Konformasjon: Hesten bør være sunn og være velproporsjonert, ikke for stor rundt bak eller foran, men ser ut som en enkel å kontrollere dyret.
  • Forsvarlighet: Hesten bør la deg plukke opp alle fire hover, slik at du kan se etter stein blåmerker (som vokser ut) samt leg misdannelser, osv. Sjekk nakken, som en tykkere hals vanligvis antyder hest eller ponni er sterk, og for en nybegynner rytter, kan være for vanskelig å trekke opp.
  • Alder: Dette er veldig viktig. En nybegynner hest og en nybegynner rytter hører ikke sammen. En god alder for en nybegynner rytter er ca 10 til 12 år, på denne måten, kan rytteren vokse som hesten når sitt høydepunkt, vil hesten har hatt trening og vil være klar til å gå med strømmen.
  • Høyde: Høyden er også en stor ennå mindre del av eksteriør. Selv om en hest bør være en anstendig høyde, hvis en rytter føler seg trygg på en ponni på 11 hender, la dem ri den til de er sikre på å ri en større ponni, da en hest, hvis du trykker, kan du presse dem for langt. En god høyde for en hest for en nybegynner rytter, nybegynner eller erfaren rytter er mellom 14 og 15 hender. Denne kategorien er klassifisert som Galloway. Denne høyde er brukt for generelle formål og er meget vanskelig å vokse ut av. En ponni er en hest i henhold til 14,2 hender og en Hack er noe over 15 hender. En hånd = 4inches = 10cm.
  • Temperament. Dette er en av de viktigste tingene når du velger en hest. Hesten bør være rolig og likevel glad for å se deg. Hesten skal ha en slags øye, og du bør ikke være i stand til å se mye av hvit (sclera-den hvite delen ligner på det menneskelige øyet). Appaloosa hester har en mer merkbar sclera, men hvis øynene ser heftig, da hesten er opprørt og kan være heftig.
  • Kjønn: Forskjellige mennesker har forskjellige meninger. Mares er noen ganger bedre enn vallak og vice-versa. Dette spørsmålet og debatten har eksistert i flere tiår. Virkelig det kommer ned til valg og situasjon. Mares kommer inn i sesongen om hver 28. dag, og i løpet av denne tiden kan være humørsyk, dette er kjent som humørsyk mare syndrom. Vallaker får ikke dette, og er vanligvis mer føyelig og avslappet, selv om du kan få noen som er mellom. Det avhenger også av barnet eller deg. Mange barn sier "jeg vil ha er en jente hest årsak jenter bedre," guttene gjengjelde si "Nah, gutt hester er bedre." I mange tilfeller, gutter ser ut til å komme bedre overens med jente hester (hopper) og jentene kommer bedre overens med vallaker. Men det er helt opp til deg.
 12. 12
  Få nødvendig utstyr. Det grunnleggende omfatter nedenfor.
  • Sadel og sal teppe. Salen hjelper mange unge og gamle ryttere bo på hesten, er det en måte å gi komfort for ryttere over lange avstander. De kommer i mange stiler og varianter, og dimensjonering kan være et problem. Når du kjøper en sal, second hand eller helt nye, ikke alltid gå for billig eller dyrt, det er sant, du får det du betalte for, men mesteparten av tiden en mellomklassen salen er ideell og kan vare opp til og forbi 12 år, avhengig av hvordan den behandles. Når du velger en størrelse, sørg for at du har hester høyde og rase, samt eksteriør og størrelse (som i fett eller mager). Et barn rytter er vanligvis en 10 tommers eller så, men noen saler er egnet til tettvokst fett ponnier og noen er egnet til elegante hengslete hester. Rytteren bør alltid prøve salen, selv bare ved å sitte i den på saddlery. Saler kommer i mange stiler og varianter hver avhengig av hvilken stil og formål med sykling. En vestlig Saddle er vanligvis bare brukes til vestlig og et Jumping Saddle brukes til sprangridning. Den beste typen er en generell eller All Purpose. De har et sete som gjør at et barn å konkurrere i Dressur, Flat Riding, Hacking, sprang, Langrenn og spill. Salen klut burde være store nok til å passe salen og har omtrent en tomme eller to hele veien rundt salen. Dette bidrar til å beskytte salen og stopper salen fra å klemme hesten.
  • Hodelaget. Bisselet gir et middel for kontroll. I lekmann vilkår, hjelper litt kontrollere hesten, tømmene bidra til å snu. Selv om dette er bare delvis sant, vil rideinstruktør gjøre undervisningen, slik at du bare trenger å vite hvilken type er bedre. En generell hodelaget, er Cavesson eller Hanovarian beste, har en Cavesson en Flash nese band, som bidrar til å hindre hesten åpner munnen på den, gjør en Shetlandsponni ikke. Hver er i utgangspunktet det samme, det avhenger egentlig av hest og rytter kombinasjon. Bittet og hodelaget må være riktig for hesten, og ulike biter og hodelag må prøves med hesten for å finne den beste kombinasjonen, som hver hest er unik og følsom for minutt endringer innenfor hodelaget oppsett. De fleste hodelag nå har en cavesson å hindre hesten i å åpne sin munn, og kan ha en eller to biter, avhengig av dyktighet og preferanse for rytteren, og preferanse for hesten. Det anbefales sterkt at denne komponenten bli håndtert av en trener eller en annen person meget erfarne med hester, som en feilaktig valgt bit eller dårlig innstilt hodelaget kan resultere i vanskeligheter, og muligens fare mens du forsøker å kontrollere hesten.
  • Grooming kit. Børsting en hest hjelper blodsirkulasjonen, lar rytteren bånd med hesten, og gjør ham ren og skinnende. Du bør alltid stelle en hest før du går for en tur og etter, før fjerner skitt og pigger som kan føre til at hesten til å reagere som han hadde det vondt, etter tillater deg å fjerne eventuelle svette merkene som på et senere tidspunkt vil være vanskeligere å fjerne. En grunnleggende grooming kit bør ha: Curry Comb (Brukes til å fjerne tørr skitt og mye hår), stritter Dandy Brush (En stiv børste som brukes til å fjerne søle og harde flekker), Body Brush (en myk børste for å bringe en glans og brukes på ansikt og ømfintlige områder), hovskrape (for å fjerne gjørme og stein fra hover), Mane kam (brukes til å børste man og lugg), en svamp (for rengjøring nese og øyne og fjerne svette merkene etter ridning). Mange kits inkluderer ikke en hårbørste, som er veldig bra for børsting halen. Du kan plukke dem opp på noen billige utløp, er de samme som menneskelige børster. Det er også anbefalt, men ikke nødvendig å ha et håndkle til håndkle av svette etter en tur (for hest og rytter), og å ha en grooming hanske (en plast eller gummi hanske med små pigger, spesielt for grooming veldig ømfintlige områder, som for som ansiktet).
  • Riding antrekk. Rytteren skal ha en hjelm designet spesielt for ridning, som er ASTM / STI sertifisert. Hjelmer som sykkelhjelmer er ikke tilfredsstillende, som ridning hjelmer dekke mer av hodet og er spesielt utviklet for sikkerhet mot fall mens ridning. Støvler bør være flat såle, helst spiss, og de må ha en hæl, alt til rette for enkel fjerning av støvelen fra stigbøylen skulle noe gå galt. Materiale, blonder vs glidelås og høyde er vanligvis en slags preferanse, eller diktert av disiplin man ønsker å konkurrere i. Disse to komponentene er av høy nødvendighet av sikkerhetsmessige årsaker, mens andre artikler er mer for komfort. Ridebukser (trange bukser laget spesielt for ridning) er vanligvis betraktet som det beste valget, noe som gir størst fleksibilitet og gi for ridning, selv om noen lange, slitesterk bukse ville være tilfredsstillende, så lenge de gir mulighet for et bredt spekter av bevegelse. En skjorte vil vanligvis være et annet valg, gjerne med ermer av noe slag for utendørs riding for å unngå solbrenthet, eller rett og slett noen skjorte som puster godt, for komfort mens på hesten. Hansker kan være et annet valg, som noen kan se sine fingre irritert av tømmene, eller de kan foretrekke grepet levert av materialet.
 13. 13
  Lær kunsten ridning. Selv om det virker enkelt, og ja, det er lett når du først får taket på det! Det er hardt arbeid, og mens noen mennesker har en naturlig ridning evne, noen ikke, og de trenger å jobbe for det. Nedenfor er lenker for å forklare om hver bestemt del av ridning. Skjønt, det er en fordel hvis du har en instruktør hjelper deg til dine evner har bedret seg.

Tips

 • Hvis du plutselig bestemmer deg for å ri hester, bør du ikke bare gå ut og kjøpe en hest. Undersøke dem og ta ridetimer. De er levende ting som du ikke kan bare bestemmer deg for en hobby og bare slippe når du blir lei med det. * Å ha en rideinstruktør kan bidra til å forbedre din riding drastisk.
 • Tror ikke du vet alt, selv de olympiske Riders ha undervisning! Riders er alltid bedre og trenger støtte!
 • En hest er ekstremt dyrt å beholde og ta vare på, sørg for at du vet hva du får inn. Hvis du holde den på plass må du ha en 2 acre felt som er inngjerdet (NO BARBWIRE!). Du må ha en stor ly for det, er tack ca 750€ mat for et år er et par hundre hesten selv et par tusen. Du må stå opp kl 06:00 om morgenen for å mate, igjen en gang rundt lunsj og en annen på middag... det er mye som skal gjøres med en hest.
 • Pass på at du får det du betaler for - en rideinstruktør som lærer ikke... det er en sløsing med penger.
 • Ikke gjør noe for fort, kan du miste selvtilliten din, eller du kan gå glipp av noe viktig.

Advarsler

 • Hester kan Spook (skremme) lett og kan være veldig uforutsigbar
 • Bruk alltid hjelm og støvler, de er der for å beskytte deg.
 • Kjør aldri opp til en hest men stille de måtte være.
 • Ikke stå rett foran en hest (det er en av deres blinde flekker)
 • Bruk alltid støvler med en hæl, slik at hvis du slip hælen vil fange på stigbøylen og hindre beinet fra å bli fanget.
 • Aldri stå bak en hest.
 • Ridning er farlig og inneholder iboende risiko forbundet med å arbeide med og ri på hester.

Ting du trenger

 • Hest
 • Hjelm (Godkjent av din rideinstruktør og ASTM / STI-sertifisert)
 • Ridestøvler med glatt såle og hæl
 • Leggchaps (de hindrer salen fra å klype eller gni deg, hindrer salen sår)
 • Sadel
 • Bissel
 • Bit
 • Saddle Cloth
 • Grooming Børster
 • Halter
 • Lede linjen
 • Riding Pants
 • Skjorte
 • Mate Bucket
 • Vann Bucket eller Trough
 • Hest feed