Wkino

Hvordan åpne en flaske uten flaskeåpner

Å åpne en flaske uten fordelen av en døråpner er noe som mange ønsker å, ideelt lider ingen chipped tenner. Faktisk er det mange måter å åpne en flaske. Nesten alt, (fra en husholdningsapparater til gatemøbler) kan brukes til å få en flaske åpen. Her har vi utforske ulike metoder for å åpne flasker.

Glass flasker er farlig hvis brutt, og må behandles med forsiktighet.

Trinn

Hvordan åpne en flaske uten flaskeåpner. Undersøke miljøet etter egnede kanter, sprekker, sprekker, hull og former som kan tillate en flaske-top skal settes inn.
Hvordan åpne en flaske uten flaskeåpner. Undersøke miljøet etter egnede kanter, sprekker, sprekker, hull og former som kan tillate en flaske-top skal settes inn.

For 'krone' cap flasker

 1. 1
  Undersøke miljøet etter egnede kanter, sprekker, sprekker, hull og former som kan tillate en flaske-top skal settes inn.
 2. 2
  Den enkleste metoden er å bruke et par av (sterk) saks. Åpne saksen og plassere dem litt av parallell (vendt inn mot flasken) mot et av de rygger av kronen. Skjære gjennom en av de små rygger og fortsetter i en sirkel inntil hetten kan fjernes.
 3. 3
  Bruk en skje (større er bedre), satte den lille tuppen av skjeen under hetten, hånden rundt halsen på flasken og pop. Det er som en lighter, men mye enklere og mye raskere.
 4. 4
  Prøv å åpne flasken med en lighter. Det er ikke så lett som man skulle tro, men det er et knep som konverterer sverger til. Flat-sidige lightere fungerer best.
  • Grip flasken fast, holder nakken i en tommelen opp måte, med tommelen på hetten. Fingrene bør pakkes rundt halsen på flasken, og den øverste finger skal forlate en lekterens bredde fra lokket.
  • Sett lettere bunn mellom den øverste finger, og bunnen av lokket, satsing ovenfor sentrum av benet mellom knoke og første fingerledd, slik at de lettere er vinkelrett på fingerbein.
  • Stramme grepet av flasken og pakk det lettere spaken rundt fingeren din. Hvis du holder flasken rett, vil korken løsne. Prøv det et par ganger for å få grep rett, og det vil ikke skade.
 5. 5
  Super (eller dum:-) partiet trick! Nøkkelen er å utnytte og ikke hindrer (dvs. berøring) hetten på noen måte bortsett spaken. Bruk den største knoke på pekefingeren som omdreiningspunkt for spaken din (google "fulcrum" og tenker på Bic lighter som spaken, se nedenfor). Denne metode kan lett, med stor kraft, og høyt starte flaskekorken mer enn 10 meter i luft, avhengig av flasken. Jeg har fått noen gode, høyt, lanseres med Samuel Adams, men de fleste noen lirke av øl cap vil gjøre. IKKE agitere flasken - det er ikke nødvendig. På grunn av den mulige kraftig utstøting av hetten, være klar over dine øyne og ansikt - en flaske cap for øyet kan forårsake permanent skade! Den gamle stil full størrelse BIC lettere, hvilket er noe ovalt formet, fungerer godt på grunn av sine dimensjoner og dens tendens til å gripe undersiden av hetten med begrenset glidning.
 6. 6
  Prøv automater. Disse er nyttige fordi de har en hendig innfelt mynt tilbake. Hold deg hetten inn der og presse hardt ned. Bruk bare sterke metall-installasjoner
 7. 7
  Prøv husholdningsartikler. Det kan være en jakt for å finne noe effektivt:
  • Beltespenner fungere hvis de er riktig form. En slikkepott vil fungere hvis du bruker den siden
  • En vanlig gaffel er en rask og enkel metode. Ved hjelp av en av de gaffel-tenner som brekkstang, skyver rillen under kronen opp og vekk fra hetten, en om gangen.
  • Barnas skøyter kan også fungere. De beste skøytene for dette formålet er de dyre med hulprofiler i bladet. Dessverre er de fleste mennesker ikke har disse slags.
  • Bil bilbelte låsene er riktig form for åpning flasker. Dette er ikke anbefalt. Hvis en alkoholholdig drikke er sølt i bilen, kan det føre til noen veldig hvis du blir trukket over.
  • Metall spiker clippers kan brukes til å krympe av lokket. Åpne Clipper slutten så bredt som mulig, kile en kant under hetten, og lirke oppover. Du skal høre trykkluften blir utgitt. Gå rundt hetten til den faller av.
  • Bruk dørhåndtaket som er plassert på siden av døren som er åpen, press i en vinkel og voila sin åpne for deg!
  • En peeler, slik som du ville bruke for en potet fungerer greit. Hold nakken, holder du peeler opp ned, en oppadgående kurve, i motsetning til når du skrelle en potet. Få kurven under hver kant, og lirke hver og en av en etter en. Det bør spinne, men ikke kommer av. Deretter tar du peeler, fortsatt opp ned, legg den under en av kantene, og holde skyve, bør pop rett av.
  • Ta to flasker, er det mulig å åpne en av dem - bare bruk den siden av hetten som lettere, beskrevet ovenfor, men vær forsiktig, hvis du ikke bruker den siden av hetten du kanskje ender opp med å åpne den øverste.
  • En maling boksåpner, metall de med ringen på slutten fungere veldig bra. Bare sette knasten øverst på innsiden av ringen under hetten som en vanlig flaskeåpner.
  • Den siden av en vanlig radiator er vanligvis ganske effektiv og søl din elskede drikke er ikke for mye av et problem. Bare plassere stikker ut en del av lokket på den skarpe kanten av radiatoren og trekke ned raskt og kraftig.
  • Hotell kleshengere (den typen du kan ikke stjele), bare plassere flasken under baren, sett lokket inn i hengeren (der den er koblet til bar) og pop som en vanlig flaskeåpner.
  • En gummi jar opener - rett og slett presse tett over lokket, vri og trekk.
  • En hammer fungerer bra. Snu den opp ned, lirke gaffeldelte enden under hetten kantene, og jobbe deg rundt hetten. Enkel og sikker hvis du er komfortabel med å bruke en hammer.
  • Du kan faktisk åpne en flaske med et stykke datamaskin papir (tykkere jo bedre). Brett papiret i to så mange ganger som du kan, så hold flasken på en lignende måte som du ville gjort hvis du prøver å åpne flasken med en lighter. Tett kile hjørnet av brettet papir under hetten kanten, og bruke så mye kraft som mulig, lirke åpne lokket. Det kan ta noen forsøk, roterende flasken hver gang for å løsne hetten kantene rundt flasken. Denne metoden vil sikkert imponere publikum, selv om det er en av de mer utfordrende måter å åpne en flaske. Sjekk dine hender, er det veldig lett å nick en av knokene som holder papiret på kronen kanten.

Metallgjenstander

Prøv tilfeldige metallgjenstander hvis disse er alt som du har tilgjengelig:

 1. 1
  En flott verktøy er en stift remover. Sett de to tennene oppover under lokket og trekk opp. Gjenta dette et par ganger rundt hetten og det kommer av, ingen problemer.
 2. 2
  Også vurdere å bruke de ledende delene fra en lampe eller annen elektrisk enhet. Utstikkerne glir lett under hetten. Arbeid rundt kanten og lokket kan enkelt fjernes.
 3. 3
  Prøv å stikke flasken i en dørstolpen, på metallplaten. Lukk døren og vri flasken ned, og du kan ikke miste noe innhold. En potensiell farget teppe fra et utslipp reduserer denne metoden attraktivitet.
 4. 4
  Alternativt kan man legge kanten av korken på en av kantene (helst metall). Slå det med håndflaten din. Ikke bruk tre kanter, eller du ødelegge dem.
 5. 5
  Et bryllup eller klasse ring er en ideell måte å fjerne en brus eller øl flaske cap. (Advarsel: Gull gifteringer kan trekkes ut av formen ved hjelp av denne metoden - du risikere vrede din kone ved å gjøre dette!) Bare hold flasken i non-ring hånd og plasser ringen hånd, håndflaten ned, over flasken cap. Hekte ringen på kanten av lokket lengst fra håndflaten din, med riktig trykk hetten vil løsne. Avhengig av formen av ringen, kan det oppstå noen smerte på toppen av ringfingeren og åpning mange flasker i en rad kan føre til svelling, så bruke sunn fornuft. Hvis det gjør vondt for mye eller fingeren svulmer, stopp.
 6. 6
  Merk at du kan lirke av lokket med nesten alle sterkt metall med en kant som du har tilgjengelig. Bare ta tak i halsen på flasken med toppen av hånden din selv med bunnen av hetten. Legge skjeen håndtak, knivblad (skarp kant vendt bort) eller hva over tredje knoke på din første finger. Hook under kanten på lokket og lirke opp. Hvis metallet er bred nok, betyr det ikke sette nok press på hånden din for å faktisk gjøre vondt.
 7. 7
  Du kan bruke bakkant av en kokk kniv (bruk en kniv med et bredt nok bladet slik at den skarpe kanten er ikke på huden), lukket håndtak av en SERVERINGSSKJE, tang, en rustfri bolle, saks, en stiftemaskin, en skrutrekker, en sparkel, en cocktail sil håndtak. Selv en bil nøkkel kan arbeide (etter hvert), men du vil sannsynligvis rive opp neglebåndene ganske dårlig. Hvis du ikke bryr deg om finish på elementet, en hårbørste håndtak, et keramisk dalbane, en fjernkontroll, en SS, en innbundet bok, en CD tilfelle... igjen, noe med en kant.
 8. 8
  Et par av standard håndjern gjøre en god flaskeåpner, og ofte en samtidig samtale-starter. Skyv enkelt streng (svingende del) av håndjernet gjenn sperrehake, og holde den, slik at det er et gap på omtrent 3/4 "mellom dobbeltstrenget og enkelt streng. Hvil enkelt strand mot toppen av hetten. And hekte bunnen av dobbel tråd under hetten. Bruk håndjern til spaken hetten. Bruk bare god kvalitet NIJ-sertifiserte håndjern, som billigere nyhet håndjern kan bli skadet av denne prosessen.

Gummi band metode

 1. 1
  Pakk en gummistrikk rundt metall cap
 2. 2
  Tvinn så hardt du kan, hvis du fortsatt ikke kan vri hetten, vikle en tynn klut rundt det og prøv igjen.

Nøkkelen metode

 1. 1
  Hold flasken tett i den ene hånden i nakken slik at tuppen av tommelen presser opp mot de små humper på hetten
 2. 2
  Ta nøkkelen i den andre hånden og satte den mellom tommel og lokket slik at nøkkelen sitter fast opp under en av humper på siden av lokket. Prøv forskjellige tenner på tasten, og velg en som du kan få under kanten på lokket
 3. 3
  Trykke på tasten under hetten så hardt som mulig med tuppen av tommelen, vri nøkkelen til å trekke på siden av hetten vekk fra flasken
 4. 4
  Når en bump er trukket ut, snu flasken en liten bit og trekk ut neste bump
 5. 5
  Holde det gående rundt hetten trekke ut støt. Som du går, får plass under lokket større, og det blir lettere å få sentrale punkt under hetten
 6. 6
  Etter å ha gått omtrent halvveis rundt, bør du være i stand til å ta ut nøkkelen og holde samme grep på flasken, skyve hetten med tuppen av tommelen

Åpning vinflasker

 1. 1
  Skyv korken i flasken. Det fungerer, selv om det er vanskelig med eldre viner, som kan ha trengt korken. Bruk en stump gjenstand for maksimalt trykk. Hvis du ønsker å sikre at ingen søl, gjør det på en vask. Ingen liker rengjøring vin av tepper.

Den termiske utvidelsen (lighter)-metoden

Når varmeenergi blir tilsatt til et materiale, partikkel kollisjoner fremskynde og reise lengre fra hverandre, og derfor svekke de attraktive krefter i stoffet. Med denne utvider stoffet. Anvende denne kunnskapen om termodynamikk, kan kronen cap (metall) fjernes. Kjør flammen av en lighter rundt hetten av flasken, deretter bruke noe annet å lirke lokket av (kniv, teller, osv.) Dette vil gjøre at flasken er åpnet mye, mye enklere enn å prøve å lirke lokket av. Husk imidlertid kan munnen / halsen på flasken midlertidig være varmt.

Kniven metoden

Vær forsiktig, hvis omsorg er ikke tatt denne metoden kan være farlig. Gjør dette på eget ansvar, over vask, iført hansker.

 1. 1
  Holde flasken pekende halsen nedover, fra basen (folie fjernet).
 2. 2
  Hvile et bord kniv (sløv kant først) mot halsen.
 3. 3
  Skyv kniven sløv kanten ned halsen til den "klikker" mot glasset ryggen som markerer starten på folien området. Gjøre det igjen, litt mer kraft, igjen og igjen, inntil du hører "klikk" lyd endring til en "sprekk". Du har pent kuttet glasset hals, men korken holder den på plass.
 4. 4
  Iført hanskene dine, vri den avkuttede glass slutten av, forhåpentligvis tar korken med det. Blås noen glass støv av i vasken.
 5. 5
  Dersom korken ikke følger glass slutten, må du få en tang (eller lignende) for å fjerne korken, siden glasset er sprukket, og kan være skarpe.

Skruen metoden

 1. 1
  Du trenger en dyp-gjenget skrue, (for eksempel et terrassebord skrue), en skrutrekker, en hammer og en nysgjerrige underlag i relativt samme høyde som vinflaske topp.
 2. 2
  Skru skruen inn til sentrum av korken, og etterlater en liten (1/2 tomme) beløp ut.
 3. 3
  Bruk hammeren (mot prying overflate) for å trekke ut korken av flasken ved skruehodet.

Enda bedre ennå, bare skru en skrue inn i kork før det klart penetrerer korken. Nå, bare helle vinen gjennom korken! Voila! Vi drikker nå! Det kan helle sakte, men du vil ikke bli skadet. Hvis du trenger en skrue, un-skruen en fra noe i huset ditt, og deretter sette den tilbake etterpå. Drikke hele flasken eller forsegle toppen med tyggegummi, ditt valg!

Banging på veggen metoden

Dette vil høres rart, men det fungerer.

 1. 1
  Ta et kjøkken teppe og brett det slik at det er bare litt større enn bunnen av flasken.
 2. 2
  Sett teppet over bunnen av flasken, og deretter, holder teppet på plass, bang bunnen av flasken mot en vegg. Bevegelsen av flasken skal være i retning av dens lengste akse, og vinkelrett på veggen.
 3. 3
  Hold gjør det, noe som øker styrken av slagene, og korken vil sakte enkelt ut av flasken.
 • Hvis du ikke har et kjøkken teppe hendig, kan en tykk sneaker brukes i stedet. Bare ta av deg (eller noen venner) sko og plasser flaske vin i sneaker, så vinflasken sitter tettsittende innsiden av sneaker. Holder vinflaske jevn innsiden av skoen, kjører skoen inn i en vegg, banging det så flatt som mulig. Et par gode slag mot veggen bør få deg på vei. (Vær-aware: korken kan dukke helt ut, søle vin overalt Hold øye med korken, når den stikker ut av flasken nok til å fange, stoppe slamming og bare bruke hånden til å trekke ut korken.. )
 • Fungerer ikke med alle flasker og vinen kan føles litt latter etter det - la det være åpent i noen minutter til å bosette før drikking, hvis du kan vente så lenge.
 • Det kan være et problem med trehus som er vanlig i Europa. Fungerer godt med murhus som er mest brukt i Europa. Et alternativ til en vegg er en dørkarm - det må være et fast, plant underlag.

Advarsler

 • Ikke lek med glass elementer mens du drikker alkohol.
 • Hvis du bryter en flaske mens du prøver å åpne den - få hansker (eller andre hånden beskyttelse som en klut) og nøye samle bitene sammen. Feie området for å fjerne glassbitene. Ikke drikk fra flasken, som glassbitene kan ha falt inne.