Wkino

Hvordan å vokse en kaktus

Vil du ha en god ørken hjem? I så fall kjøpe frø fra butikken i stedet for å kjøpe dem allerede vokst.

Trinn

Hvordan å vokse en kaktus. Kontroller at pod er klar for høsting.
Hvordan å vokse en kaktus. Kontroller at pod er klar for høsting.
 1. 1
  Kontroller at pod er klar for høsting. Etter blomsten dør av, blir ingenting igjen bortsett fra pod. Echinocactus grusonii og de ​​fleste andre fat vil produsere hundrevis av frø i hver pod.
 2. 2
  Samle pods like før de tørker ut, de er ikke fulle av fukt, men er fortsatt fuktig på innsiden. Frøet selv er svart, men noen kan ha en svak rød farge til dem. Hovedpoenget er at du vil frøet å være moden. En god indikasjon er hvordan pod kommer av, en liten vri, og de faller rett inn i fingrene forlater fiber / bomull på kaktus.
 3. 3
  Bruk en kniv til å skjære toppen av og skjære ned én side av puten. Dette utsetter frøene.
 4. 4
  Fjern frøene forsiktig fra pod, skrape kjøttet fra pod også, og deretter plassere frøene i to deler vann og én del av nummer to grov sand, godt blandet.
 5. 5
  Sår frøene jevnt og holde jorda fuktig til frøene spirer, når frøene kommer opp (som kan ta 4 til 6 uker) ser ut som små blyant viskelær, rød i fargen. Over tid begynner de å legge sine nåler.

Tips

 • Bruk et par hansker. Bruk samme jord blanding i de to "potter som du gjorde i e de sitter for et år eller to. Det er på dette punktet vi selger de 4" potter de har nok nåler for å avverge de fleste av de vanlige landskapsbilder skapninger og ikke å forstyrre røttene når transplanterer.
 • Hvis du vil ha en masse Echinocactus grusonii, får de små og plass dem ut nok til å tillate vekst. Det er mye rimeligere å samle en rekke på dette stadiet enn å vente til de vokser til gallon eller fem gallon størrelse.

Advarsler

 • Se opp for parasitter på kaktus din. Hvite klumper kan være melete bugs. Plukk dem av med en pinne eller spyd. Malathion vil drepe Red Spider midd og Scale, som vises som brune flekker.
 • Bruk spesielle hansker for å håndtere kaktus når piggene vokse, eller gjøre deg anlegget ser slitent.

Ting du trenger

 • Barberhøvel kniv
 • Hest sprøyte
 • 4 "potter